Vremea in iarna 2013-2014

Creat de bucovineanu, Noiembrie 25, 2013, 04:00:21 PM

« precedentul - următorul »

Eugen B

Ar fi bine sa fie iarna normala sa fie si rapita si salcam :D

tatar ady

Si la mine martie a fost groaznic, frig si ploi incontinu,chiar si in aprilie pana pe data 17 a fost tot asa .

SPYKAL

Veniti la Braila daca vreti sa vedeti ce inseamna cu adevarat iarna. Potop...nu alta. Este jale ce-i afara in acest moment!!!

mmacreanu

Se anunta doua zile geroase si nu stiu ce sa fac, daca las stupii in zapada o sa le tina mai cald? ma gandeam sa eliberez doar urdinisul momentan!
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

bucovineanu

mmacreanu

Citat din: bucovineanu din Ianuarie 30, 2014, 09:14:35 AM
Te gandeai foarte bine.

Multumesc, apreciez raspunsurile celor cu experienta. La Braila s-au risipit toti norii si soarele straluceste cu toata puterea :D
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

fiug1970

Lasa.i in zapada si curata.le urdinisul cu o maturica fara sa razui lemnul sa produci zgomot.Cu cat e frigul mai mare,cu atat linistea trebuie sa primeze.Si daca te apuci sa dai zapada,fa-o in miezul zilei cand temperatura este mai ridicata,nu seara sau dimineata.

codrin br

Stupii azi sunt in zapada, iar de maine vom vedea, cati mai bazaie in nea. Toate cele bune!

dodo79

Tg Mures, ora 12,15 - temperatura la soare

yulian

Citat din: dodo79 din Ianuarie 30, 2014, 12:24:39 PM
Tg Mures, ora 12,15 - temperatura la soare
Norocul albinelor ca nu au termometru...ca ar fi iesit buluc in pantaloni scurti  :hi:

cipik

Trucaj dom-le trucaj, este facuta in photoshop  =)) =)) . Cand ma gandesc ca noi sunt -10 grade, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

dodo79

Citat din: cipik din Ianuarie 30, 2014, 02:47:14 PM
Trucaj dom-le trucaj, este facuta in photoshop  =)) =)) . Cand ma gandesc ca noi sunt -10 grade, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
e pe bune cipik.azi am dat un ochi pe la stupina.poze pe topicul meu.sa te convingi.temperatura la soare,nu va ganditi deja la plaja. :hi:

Marius-ursulakhe

Si la noi in zona a fost azi destul de cald si sa topit in jur de 90% din zapada ,a mai ramas in zonele unde este unbra
Azi am dat zapada de mai era pe capace din motivil ca apa de pe capace curgea si picura pe scandura de zbor in drept cu urdinisul (IN PROPORTIE DE 90% DIN STUPI)ca am facut bine ca am facut rau dumnezeu stie dar asta pentru mine a fost prioritar sa nu se faca mucegai in stupi in zona urdinisului din cauza umezelei din exterior

PARINTELE

=)) =))
Citat din: cipik din Ianuarie 30, 2014, 02:47:14 PM

sunt deacord cu cipik,doar la grade modifc - 18

ionel07196555

Azi aproape de FETESTI -9 g la ora 14 in bord la masina in adapost la albine + 4 g
si motoarele turate la majoritatea
La soarele care a fost am vazut multe albine scoase din stupi si carate afara.
Bine ca si al 2 rind avea urdinisiu acoperit cu zapada si nu nu au mai iesit afara