Sa fac si eu o mica prezentare

Creat de Szaby, Noiembrie 24, 2013, 01:29:56 PM

« precedentul - următorul »

Szaby

astea is cam nereusite

Szaby

Vyktor

Te referi la orhidee ca e o minunatie probabil din cauza culorii banuiesc.
Anul trecut m a fascinat si pe mine asa de tare incat am cumparat si eu una. Surpriza a fost ca anul acesta cand a inflorit, culoarea nu a mai avut nimic in comun cu culoarea orhideei cumparate aceasta fiind de un alb imaculat
Si alta de doi ani

Szaby

pff imi pare rau vyktor dar si eu am si florile is la fel in fiecare an ! :bravo:

alex_sa

Citat din: vyktor din Ianuarie 20, 2014, 07:21:52 PM
Anul trecut m a fascinat si pe mine asa de tare incat am cumparat si eu una. Surpriza a fost ca anul acesta cand a inflorit, culoarea nu a mai avut nimic in comun cu culoarea orhideei cumparate aceasta fiind de un alb imaculat
Si alta de doi ani
alea albastre sint vac cinate cu cerneala  si deaceia isi scimba culoarea

fiug1970

le/a pus colorant la radacina,faceam asa cu ghioceii:puneam cerneala in vasul unde erau ghioceii si se colorau in albastru(in sc.generala....)

alex_sa

astea nu au primit cerneala

Szaby

Da deja au inflorit si la mine ghioceii . Azi venea fratele mu de 8 ani cu. o sticla de un litru a bagat un ghiocel in ea si o albinutza pe care a gasito langa ghiocel . A venit la mine si zice i era frig la saraca si am aduso in casa  =))

dodo79

Citat din: vyktor din Ianuarie 20, 2014, 07:21:52 PM
Si alta de doi ani
aceste orhidee scumpe sunt injectate la baza tulpinii cu o solutie ca si cerneala.cand aceasta nu maiare putere iasa culoarea originala.multi au luat tzeapa si au dat o gramada de bani pe ea.
sanatate

Szaby

Iata azi era o caldura nemaipomenita si am iesit dupa polenas!

Szaby

Au  inflorit pomii de corn deja , cam devreme!

Szaby

Szaby

Si am terminat maine la vopsit cu ele

dodo79

Szaby