Sa fac si eu o mica prezentare

Creat de Szaby, Noiembrie 24, 2013, 01:29:56 PM

« precedentul - următorul »

Szaby

Ma numesc Szekely Varga Szabolcs, mam nascut in 20.iunie.1994.                                                                                                   Locuiesc in Cornesti jud.Mures si ma ocup de apicultura de 6 ani. Deja de mic copil imi placeau albinele le prindeam si le bagam in cutii de vitamine crezand ca o sa faca miere. =))                                                                                                                           Acum 5 ani am gasit pe un corcodus albine care s-au intors de la o nene care a dus roiu acasa , si mi sa facut mila de ele mam dus la alex_sa. si mia dat o regina pusa in cusca , si seara le am dus acasa. Am luat 3 rame de albine cu puiet de la cineva si asa am facut o familie.                                                                                                                                                                     Am invatat foarte multe lucruri de la alex_sa.:beer::thanks:                                                                                                             Iar momentan am bagat la iernat 21 de familii  :hi: :hi: .

antiopa din ardeal

Bine ai venit pe forum! Pe Tarnava-Mica am si eu stupii dar ceva mai la deal.

Szaby

Ionut Ursachi

"O, nebune om pana cand te vei afunda  si ca o albina vei aduna bogatia ta , care degrab va pieri ca praful si cenusa ? Ci cauta mai vartos imparatia lui Dumnezeu ."
    Multa sanatate si respect !

bismark

Bine ai venit :bzz:,szaby printre cei care iubesc albinele :bzz: :bzz: :bzz:,Te rog sa nu te superi,inainte de a trimite un mesaj ai posibilitatea sa-l ,,previzualizezi,, adica sa faci corecturi.In special la ,,mi-au ,,m-au etc.In rest numai bine si succes.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

Szaby

SPYKAL

Bine ai venit pe forum.  :hi: :hi: :hi: Iernare uscata. Stima si respect!!!

cazacu marius

macin-Tulcea

Szaby

Da stiu m7ai am de invatat mult si bine :)

romikele

Tu esti "smecheru`" din dreapta... ti-a luat cam mult pana ti-ai facut curaj sa iesi la rampa, dar niciodata nu-i tarziu.
Tine-te pe langa alex_sa si vei creste rapid.
Succes!

orbanstefan64

baiat harnic si de ajutor,bine ai venit szaby!!
:hi: :hi: :hi:

sandupop

Nu trageti!! ...Sunt incepator.

BODOKI

Szaby

Va multumesc domnu romikele imi era lene sa ma loghez pe forum  :bzz: koszonom Orbanbacsi :bzz:

Szaby

Nu am gandit ca intru in vizor pe poza aia dar era frig si abea am  dormit 2 ore:))  :lol: