Pustu stuparul

Creat de Pustu, Noiembrie 24, 2013, 02:50:05 AM

« precedentul - următorul »

janese

nu ma!!! departe de mine!!! ^:)^  dar eu am zis doar...cu pacat!!!

Pustu

Citat din: janese din Ianuarie 03, 2016, 05:31:55 PM

:rotfl: :rotfl:ignatovul are stupi dar cu intrerupere de pe timpul lui ceausescu!!!pustuleeee!!! :rotfl: :rotfl:  cand o auzi ala ca l-ai facut cu albine de doi ani!!!sa te tzii!!!
de ce l-ai adus pe andrei ign in discutie??? ce? la el m-am referit cand am zis despre tsh de aseara? :) ^:)^
Am zis sa fac o gluma dar am uitat sa pun rostogolici de aia  :rotfl:
Am zis sa zic de el ca el e pe afis . In titlu . Acu crezi ca eu stiu tot ce gandesti matale ?!  ^:)^ ^:)^

bio

Citat din: calmusdaniel din Ianuarie 03, 2016, 03:59:38 PM
Parerea mea e ca pt carpatina cuibul de 10 rame si doua caturi de jumatate e ideal dar si asta daca ii asiguri culesuri constante.Aici ma refer in general,ca mai sunt si exceptii,din cauza suprapopularii se pun mai multe caturi

Sal, Calmus Daniel...

..imi permit sa completez :
Daca ai un numar mai mare de familii de albine  si nu poti extrage in timp optim mierea este folositoare metoda de a adauga caturi suplimentare pe familia de albine .

Eu am cuibul pe 11 rame ...si de multe ori pe familii am si cite 3 chiar 4 caturi de jumatate sa le ofer spatiu pentru depozitarea nectarului  ca extrag la sfirsit de cules dupa cum am timp.

Sa inteleaga lumea ... familia de albine are nevoie de spatiu pentru depozitarea nectarului de aceea eu  pun mai mult de 2 caturi pe familie ... nu ca ar avea nevoie ca nu incap albinele mele pe un cuib de 11 rame plus 2 caturi de jumatate...

Pustu

D006

Ar fi interesant ca cei ce nu intra in live sa-si posteze aici comentariile in timp real .

bio

..in ultimile zile am intrat pe o adresa de YOUTUBE...

nu ai YOUTUBE in seara asta,.,>>..?..ca pe HANGOUST deja biletele sunt epuizate..:(

maximotgv

Dane, pune si tu un link de vizionare

D006

bio

romikele

Closcutz

Buna seara! In Romania nu utilizati antibiotice la albine ,,dupa ureche" sub nicio forma! Utilizarea lor e interzisa si prezenta in miere este egala cu dezastrul! Daca aveti probleme mergeti cu albinele moarte la analiza si dupa diagnostic prezentati-va la dr veterinar competent! Pentru stimulare exista biostimulatori, siroape, miere, zahar etc  Un an mai bun va doresc!

Pustu

Citat din: Closcutz din Ianuarie 04, 2016, 07:36:24 PM
Buna seara! In Romania nu utilizati antibiotice la albine ,,dupa ureche" sub nicio forma! Utilizarea lor e interzisa si prezenta in miere este egala cu dezastrul! Daca aveti probleme mergeti cu albinele moarte la analiza si dupa diagnostic prezentati-va la dr veterinar competent! Pentru stimulare exista biostimulatori, siroape, miere, zahar etc  Un an mai bun va doresc!
Foarte buna precizare . Multumesc .
Si pe partea cealalta daca ai 200 de stupi si te apuci sa dai antibiotic ca asa ai auzit la pustu cu 20 de stupi iti cam meriti soarta  :nono: :nono:
ps: credeti ca ar trebui sa scriu : " nu faceti asa ceva acasa "  ?

Closcutz

Pustu NU ANTIBIOTICELOR in apicultura romaneasca! Mierea aia contaminata poate sa ajunga la orice om de buna credinta in stupi, pe masa etc E interzisa folosirea lor si chiar daca legea pare usor de incalcat rigorile s-ar putea sa doara!
  PS trimite-mi explicatii de ce as avea nevoie sa particip la discutiile de pe Radio Pustu! Am inteles de microfon(am) casti nu stiu daca am bune... Da-mi mesaj privat si explica-mi te rog. Multumesc anticipat.

RazvanTi

pana la urma mai e si in seara asta?
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

Pustu

Asta seara nu . Cel mai sigur sambata si duminica . Oricum am vazut ca v-ati abonat . Daca e ceva o sa primiti pe email .
Multa sanatate si numai bine