Pustu stuparul

Creat de Pustu, Noiembrie 24, 2013, 02:50:05 AM

« precedentul - următorul »

bio

Citat din: Pustu din Decembrie 29, 2015, 06:55:43 AM
Initial am crezut ca totul a fost o neintelegere care a degenerat , dar dupa intamplarea de aseara , in care un om isi face un cont doar pentru a jigni pe cineva pur si simplu /...

Am ascultat pe sarite toata conversatia respectiva si nu am reusit sa gasesc faza inpricinata...

Citat din: Pustu din Decembrie 29, 2015, 06:55:43 AM
.......
Dan Margarit multumesc pentru tot  .
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !
Multa sanatate si toate cele bune .
LA MULTI ANI !!!

La multi ani !!!..pt Dan Margarit ...si pentru toti apicultorii de pretutindeni !!..

Pustu

Citat din: bio din Decembrie 29, 2015, 11:05:21 PM
Am ascultat pe sarite toata conversatia respectiva si nu am reusit sa gasesc faza inpricinata...
A fost un comentariu pe youtube . Apare si pe inregistrare ca nu pot sa-l editez . Dar l-am sters atunci pe loc si nu se vede decat 10 secunde . Am comentat in schimb toti pe tema 1 minut 2 .
LA MULTI ANI !!!
Sa traiesti nea Bio

Pustu

bio

Citat din: Pustu din Decembrie 30, 2015, 01:38:04 AM
....
LA MULTI ANI !!!
Sa traiesti nea Bio

La multi ani pentru toata lumea !!.,.La multi ani !!... Pustu-le...

Pustu

dan sebastian

Pu-ne linkul de transmisie youtube te rog!
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Pustu

Pustu

apivasmob

LA MULTI ANI!
Pentru activitatea ta de un an nota 10+
Sanatate tuturor apicultorilor

Pustu

Citat din: apivasmob din Decembrie 31, 2015, 07:05:09 AM
LA MULTI ANI!
Pentru activitatea ta de un an nota 10+
LA MULTI ANI !!! Tuturor . Multa sanatate si toate cele bune alaturi de cei dragi

Pustu

Pustu

Pustu

Pustu

oroles

De fiecare data cand urmaresc aceste "Live Talk Show" ma buseste rasul. Am niste accese de ras de nu ma mai opresc. Oameni pe care ii apreciam, vad ca incearca sa isi creeze aura de mari apicultori si debiteaza o groaza de ineptii apicole. Incearca sa ne surprinda cu tot felul de "giumbuslucuri" apicole lipsite de valoare. Am facut o lista de "gogomanii" din ultimul tau serial dar  o pastrez pentru mine.

Aveti grija, asa a inceput si Ursu!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani