Bine v-am găsit!

Creat de calmusdaniel, Noiembrie 13, 2013, 06:09:57 PM

« precedentul - următorul »

calmusdaniel

Ionut Ursachi

:( :( Fratilor dar nu avem destui politicieni raufacatori , ne mai trebuie sa ne mai punem si unul altuia bete in roate ?! Fiecare are stilul lui de stimulare , si rezultatele sunt in functie de multe lucruri ! Folosesti o metoda diferita fata de alt apicultor si merge treaba ? Foarte bine .. foloseste-o in continuare ! Dar nu sa incepem sa spunem ca .. a lui cutare nu e buna ... sau mai bine cum ar trb sa spunem ..a mea e mai buna ? Nu e frumos !
"O, nebune om pana cand te vei afunda  si ca o albina vei aduna bogatia ta , care degrab va pieri ca praful si cenusa ? Ci cauta mai vartos imparatia lui Dumnezeu ."
    Multa sanatate si respect !

calmusdaniel

Dragi  colegi,nu stiu cum se face ca din cand in cand ma pomenesc muscat de c-r de chiar marele guru al apiculturii domnul javra lasa Dragos Gavrila.Se tot oftica de ce l-am facut javra ca el e un ingeras nevinovat ca nu are nimic cu mine si cand colo ce sa vezi,turbeaza pe forumuri daca zice cineva ceva de bine de mine sau daca zice ca e buna  e buna reteta pe care am postat-o eu .Omul asta sufera de invidie daca apare cineva sa-i dea peste bot,el viseaza numai like-uri,numai fonduri,sufera de vedetism,dar el e un biet mascarici care alearga impleticit cu sticle si borcane pe la stupi.La el ce sa vezi,unul care vrea sa inceapa si el sa creasca albine e mort  din fasa.
La targ la Bucuresti cand l-am intalnit a zis ca a dat reteta mea si i-a mers bine(de fapt nu era reteta mea era un amestec facut de el),deci i-mi dau seama ce javra e.
Eu nu ma cred zeul apiculturii cum zice el dar el e cu siguranta un invidios,ofticos care nu poate sa traiasca fara sa provoace scandaluri.Atacurile astea i-mi demonstreaza ca e o persoana instabila psihic,care se crede buricul pamantului.
PS.  JÁVRĂ ~e f. fam. 1) Câine jigărit, care trezește milă și repulsie, potaie; cotarlă; jigodie. 2) fig. Om lipsit de caracter; om de nimic. [Sil. ja-vră] /Din Javana  :qp:

bio

Nu-i face pielea 2 bani lui  dragosh2006 ....  =))...
... ce faci tu nea Calmus Daniel, este finetze si la cita apicultura stie dragosh  normal ca a dat gres.

Calmus tu dai  ratii mici .... dragosh turna cu sticla, era in stare sa bage cu galeata --.. =))
Unde m-ai pui ca la Calmus a dat proprietarul ..iar la dragosh au dat angajatii ....
Apropo de angajatii lui dragosh imi aduc aminte filmul din toamna unde ramele din familie erau pline cu sirop si aia tot turnau sirop in hranitoarele alea de 8 litri... =))... dragoshe trezeste-te din prostie ca daca ai asa angajati nu poti face ce face Calmus Daniel in vecii vecilor.

Ionut Ursachi

Ca de obicei domnule bio ! Scurt si la obiect , atingand toate subiectele . ^:)^ ^:)^
"O, nebune om pana cand te vei afunda  si ca o albina vei aduna bogatia ta , care degrab va pieri ca praful si cenusa ? Ci cauta mai vartos imparatia lui Dumnezeu ."
    Multa sanatate si respect !

bio

Citat din: calmusdaniel din Februarie 15, 2015, 02:20:43 PM
Dragi  colegi,nu stiu cum se face ca din cand in cand ma pomenesc muscat de c-r de chiar marele guru al apiculturii domnul javra lasa Dragos Gavrila.Se tot oftica de ce l-am facut javra ca el e un ingeras nevinovat ca nu are nimic cu mine si cand colo ce sa vezi,turbeaza pe forumuri daca zice cineva ceva de bine de mine sau daca zice ca e buna  e buna reteta pe care am postat-o eu .Omul asta sufera de invidie daca apare cineva sa-i dea peste bot,el viseaza numai like-uri,numai fonduri,sufera de vedetism,dar el e un biet mascarici care alearga impleticit cu sticle si borcane pe la stupi.....
PS.  JÁVRĂ ~e f. fam. 1) Câine jigărit, care trezește milă și repulsie, potaie; cotarlă; jigodie. 2) fig. Om lipsit de caracter; om de nimic. [Sil. ja-vră] /Din Javana  :qp:

Calmus Daniel ......lumea l-a citit cit de "capabil" este dragosh2006 de cind a aparut DAN MARGARIT pe formuri si......  care i-si aduce aminte stie ca  primul care a sarit sa-l desconsidere pe DAN MARGARIT a fost dragosh2006 .

Calmus  :welcome:.....bine ai sosit in grupul acelor apicultorilor desconsiderati de  catre d2006 .

bio

...recitesc ce a scris D2006  in atasamentele alea... si ma intreb..??

care a vazut in filmele lui  pe dragosh sa dea turta proteica la albine ??.. abia acum vreo 2 saptamini in urma era  in cautarea unui malaxor . Intimplator, un malaxor ca a lui nea Bio care este atit de hulit de javra care se ascunde sub nik-ul dragosh2006....
Din partea mea... ma bucur sa vad ca dragosh ma copiaza, ... nu ma bucur pentru el ca animal ca este un nenorocit , ma bucur ca nu mai chinuie albinele alea care datorita fondurilor europene  sunt in proprietatea lui...... dar sa stea pe curu lui si sa nu mai vorbeasca mult si  prost ca n-ar avea nimeni treaba cu el.

Cu fondurile astea au ajuns toti shmenarii apicultori.... :wink:

romikele

Nenea bio, nu mai spune prostii, la Dragos apicultura este mostenire de familie, nu s-a apucat de albinarit odata cu fondurile UE!  :P :hi:

bio

Nea Romikele ..... ahha... mostenire de familie.... dar am impresia ca dragoshelu a crescut cu albine in curte, cum am crescut eu cu ciine in curte, ca se pricepe la albine cum ma pricep eu la ciini... =)) o bucata de piine dimineatza si seara si il mingii pe blana cind trec pe linga el....
Dar eu stau cuminte si nu ma bag in discutii despre ciini... :wink:.. doar despre javre.

.... da inaintashii lui dragosh ??.. cred ca stiau mai multa apicultura decit dragoshelu . El cam  chinuie albinele .....numai experimente de multe ori nefericite.

Ca tot venii vorba de "inaintashii" lui dragoshelu.... ce meserie au avut ?.. s-au ocupat strict de albine s-au au avut si alt serviciu..?.. ce serviciu ..? sau or fi tinut albinele sa spele niscavai banuti ca am mai auzit de asa ceva pe vremea lui Ceausescu  .

calmusdaniel

N-as crede ca e mostenire de familie,daca era asa destept nu-i mureau anul trecut atatea familii.Daca era mostenire(sau chiar daca e trebuia sa fie as nu sa bajbaie si sa-i faca altii treaba.Zice de mine ca plangeam langa stupi la salcam,eu macar am recunoscut ca n-am facut cu toate ca e normal sa ma astept sa fac miere cand sunt conditii,adica ai fam puternice,ai timp bun,ai padure plina de flori dar nu secreta.Atunci ce poti sa zici,decat ca esti dezamagit,si asta o pot confirma toti cei care au fost in pastoral la Dridu si la Carbunesti.El singur a zis in filmulet ca a fost un salcam slab,pe urma a uitat si se lauda pe forum ca afacut miere de salcam(poate din hranitor)E obsedat si-n somn sa ma atace la orice spun.

Nedelcu Ionut

Urâtă situație Domnilor!
Primul semn de caracter este bunul simț!

mosunick

Citat din: calmusdaniel din Februarie 15, 2015, 03:30:56 PM

N-as crede ca e mostenire de familie,daca era asa destept nu-i mureau anul trecut atatea familii.Daca era mostenire(sau chiar daca e trebuia sa fie as nu sa bajbaie si sa-i faca altii treaba.Zice de mine ca plangeam langa stupi la salcam,eu macar am recunoscut ca n-am facut cu toate ca e normal sa ma astept sa fac miere cand sunt conditii,adica ai fam puternice,ai timp bun,ai padure plina de flori dar nu secreta.Atunci ce poti sa zici,decat ca esti dezamagit,si asta o pot confirma toti cei care au fost in pastoral la Dridu si la Carbunesti.El singur a zis in filmulet ca a fost un salcam slab,pe urma a uitat si se lauda pe forum ca afacut miere de salcam(poate din hranitor)E obsedat si-n somn sa ma atace la orice spun.
In situatia ta am fost si noi in NV tarii. Iar cine a avut un pic de salcam, era amestecat cu rapita si/sau poliflora, si si aia putina. Miere curata de salcam nu a fost. Si anul anterior a fost slab de tot, ca si inexistent salcamul. Acum 3 ani, ce sa mai zic, nici flori nu a avut salcamul ca a fost inghetat.
Numai apicultura sa  nu faci in conditiile astea... Si cand auzi ce sume scriu astia cand calculeaza norma de venit per stup iti vine sa iti cumperi pusca...
A propos de asta, mai imi povestesc unii-altii cum merg pe drumul tarii prin unele zone pe unde nu a fost cules, si cumpara la ora asta miere necristalizata si miere de salcam. Le-am explicat eu cum sta treaba... Multa munca cu oamenii sa culturalizezi poporu' sa nu ia teapa cu miere falsificata...
Sanatate!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

Florin94

Cand o sa plec pe mare ma rog  ^:)^sa nu mai fie nici un romanas pe acolo ca am belit belengheru cu adevarat  , si acum o expresie "manelistica" , n.ai dusmani  n.ai valoare  =))

istodorescu vasile

si in sv tarii la mine, salcimul a fost mai mult decit mediocru.dupa culesul de rapita unde cu toate ploile fara sfirsit, totusi cele citeva zile cu soare au permis albinelor sa adune ceva miere de rapita, si  cu gindul la salcim, am extras mierea de rapita din caturi si  o mare greseala pe care nu aveam voie sa o fac, am extras marginasele din cuiburi , cu gindul la un salcim cit mai curat fara urme de rapita, am lasat stupii fara rezerve.orice stupar cu ceva experienta ar fi facut la fel ca mine, fiindca nu poti sa crezi ca in salcim nu ai macar intretinere. in concluzie 2014 a fost cel mai slab cules la salcim, din ultimii 25 de ani , doar la salcim 3 a secretat 3 zile 5-6 kg in total la cintar.

calmusdaniel

Dragi colegi aveti grija de stupi,pt ca la mine in zona au avut loc deja doua furturi,la al doilea s-au furat 22 de stupi si ceva gaini din cotet(probabil li se facuse foame poate de la efort)!