Apicultura la distanta... in Romania

Creat de CDA_1984, Octombrie 29, 2013, 08:07:22 PM

« precedentul - următorul »

D006

Hraniti-va cu respective filme ca miere veti vedea din stupina voastra doar data viitoare...  :new:

nicu68

eu nu traiesc din miere,albinele pt mine sunt un hoby,asa ca pot sa ma uit  :cu plăcere:la filmele lui DM

D006

nicu68

nu stiu de ce te intereseaza pe tine de orgasmul meu

romikele

Lasati orgasmele pentru alta ocazie, pe alta sectiune.
Va tai motu... de la distanta!  =))

D006

Stai sa ajungem la orgasmele in cascada !   :nebun: :nebun: :nebun:

marian sima

Aseara mai vizionai cateva filmulete ,nu pot sa zic decat ferice de cine se uita la aceste filmulete cum ma uit eu la (la ce sa zic ca sa nu se supere nimeni) documentare despre padurea Amazoniana.

Din filmuletele vazute apar iar dileme,dileme pe care nu mai vreau sa le discut pentru a nu mai supara pe nimeni.

In filmuletul nr 60 Dan spune la un moment dat ca daca s-ar intoarce acasa a-r pune in practica 80% din cea ce face acolo .
Banuiesc ca cei 20% neaplicabili sant referitori la vetre deoarece asemenea stupi trebuie sa aibe ce manca.

Atunci cum ramane cu restul de 80%?

E interesant cea ce zice de la minutul 1;40.
https://www.youtube.com/watch?v=IDynhmGxKhs

Bătrânul

Marian cele 20% nu se refera la mincare ci la ....HOTIA DIN NOI !!!!  :nod: :nod: :nod: :nod:

rusu marius mircea

domnilor nu pot sa inteleg de ce sunteti asa de inversunati impotriova lui dan margarit? daca DM grseste in prezentarile lui, combateti-l
cu argumente si dati solutii practice concret  pe diferite aspecte nu chestii generale.
marius

nicu68

Marian pare a fi un bun apicultor,eu l-as ruga ca incepand din primavara sa ne arate si modul lui de lucru la albine ,metode care crede ca se potrivesc la noi in tara.Mariane tu ce model de stupi ai?

marian sima

Marius nu e vorba de rautate ,spune unde vezi tu rautate in cele scrise mai sus?

Nicu de unde ai scos-o pe asta cu bun apicultor? :)

Apicultura practicata de mine este potrivita doar pentru mine.

Eu am orizontal in pat cald de 20 de rame si pentru o populatie numeroasa fortez ponta matci.
La orizontal merge mai ales deoarece eu dau cuibul in spate si intervin repede in cuib.
La vertical a-r insemna sa dai catul jos si sa i-l pui la loc .
Prin fortarea pontei poti ajunge la populatia de 60 de mi de albine pe colonie,de acea peste orizontalul de 20 de rame mai pun un cat de 12 rame.

Sper sa pot pune ceva chiar din aceasta iarna,trebuie sa probez doua experimente.

bio

Citat din: marian sima din Decembrie 02, 2013, 09:02:22 PM
....

Eu am orizontal in pat cald de 20 de rame si pentru o populatie numeroasa fortez ponta matci.
....

Mariane !!   :uimit:...aa......esti abia la orizontali .

..

romikele

Citat din: bio din Decembrie 02, 2013, 09:31:23 PM

Nu-s chiar orizontali, ci un fel de verticali culcaţi  :wink2: :P

marian sima

Citat din: bio din Decembrie 02, 2013, 09:31:23 PM

AAA....Pai Danut Puisorul a involuat ca si-a tras stocaturi de orizontali.
AAA....Pai de ce si-o fi facut nu avea el verticali? :D
AAA ....Pai am si cativa verticali de care nu sant multumit si nu prea mai tin albina in ei. :P
AAA....Pai familia face mierea si a-s vrea sa va vad in vertical cu albina cata am eu in orizontal.
AAA....Pai populatia se dezvolta mai repede primavara in orizontal decat in vertical si ai castig la culesul de rapita si salcam.
AAA...am rezultate bune in orizontal ,cand aud de media de 12-13 kg de miere pe familie ma bufneste rasul si oameni au vertical.
AAA...am reusit in uni ani sa scot cu orizontalul pe stationar mai bine decat cei plecati in pastoral cu verticalul.

AAA...Ma facet sa zimbesc(pe bune) m-ati prins :rotfl: =)).
Singurul stup care mi-ai intrecut orizontali in productie au fost niste Layensi cu cat si populatie suplimentara.

E o prostie sa ai orgoliu in cutie :rotfl: :rotfl: :rotfl: productia vorbeste. :)

rusu marius mircea

d-le marian aratati-ne sa vedem cum arata orizontalul in pat cald? are urdinisul pe partea ingusta? aranjati cuibul in spate permanent, sau doar cand apar culesurile mai importante. ce tehnica folositi? folositi gratie h intrecuib si restul st?
marius