Fan Club DAN MARGARIT !

Creat de Bătrânul, Octombrie 24, 2013, 09:23:38 AM

« precedentul - următorul »

cornelioandanciu

Citat din: nicu68 din Octombrie 27, 2013, 09:01:50 PM
hai sa o lasam balta nu am de gand sa intru in polemica cu nimeni,doar ca din postarile tale fata de cei care il stimam pe DM, eu m-am simtit jignit
Nu ma intereseaza... Nu te superi, nu-i asa?
Va salut.

D006

Citat din: nicu68 din Octombrie 27, 2013, 09:01:50 PM
hai sa o lasam balta nu am de gand sa intru in polemica cu nimeni,doar ca din postarile tale fata de cei care il stimam pe DM, eu m-am simtit jignit

Ce faci mestere , o dai cotita ? intai arunci cu noroi in mine si acum o bagi asa la general ? Si ma rog cu ce te-am facut sa te simti jignit de mine ? Baga argumente !

PS. Asta  cu "stimatul" era pe vremea lui ceasca...

cornelioandanciu

Credeam ca zice de mine, nu imi aduc aminte sa il fi jignit vreodata! Si nici nu am de gand s-o fac.Atata doar ca mi-am exprimat de vreo doua ori rezervele asupra productiei pe care o face D.M. in Canada, dar asta este alta treaba, nu inseamna ca nu mi-am dat seama ce stie Dan Margarit si ce valoare are! De asta ii si urmaresc clipurile.
Va salut.

SERBAN VASILICA

Domnule MARGARIT, eu ii multumesc lui DUMNEZEU, pentru ca existati. Mi-as dori daca cineva ar putea sa puna toate videoclipurile dumneavoastra intr-un loc unde sa le putem vedea. Personal vreau sa incerc de la anul sa pun in practica acest sistem de lucru, sa vad ce pot folosi din el si ce nu. Am inceput cu comanda caturilor 3/4., si ca sa nu creada cineva ca mint pun si o poza. Va rog frumos sa nu va opriti din a ne prezenta si noua ce se mai poate din cunostintele dumneavoastra. Nu-mi ramine decit sa va doresc MULTA SANATATE.

RazvanTi

pe ce sistem lucrezi in prezent Vasilica? Dadant?
crede-ma ca in momentul cand vei trece pe ME nu vei mai vrea IN VECI sa te intorci pe dadant.
RazvanTi "patzitul" ;)
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

nicu68

se pare ca mai este un admirator a lui Dan Margarit,domnul Danut Puisoru care tocmai a incarcat un filmulet pe you tube

bio

Citat din: nicu68 din Noiembrie 11, 2013, 11:08:58 PM
se pare ca mai este un admirator a lui Dan Margarit,domnul Danut Puisoru care tocmai a incarcat un filmulet pe you tube

da si adresa sa gasim filmul mai repede .

....am ceva canal cu Dan Puisor si nu vad film care sa faca legatura intre..... cei 2 Dani.

romikele

pop alin daniel

L-ati intrebat pe domnul Puisoru de Dan Margarit,cand mai faceti filmare intrebati-l va rog si de ursu,asa de curiozitate sa vedem ce parere are ,ca atunci cand au facut acea filmare din bun simt nu a zis nimic

romikele

Nu stiu daca se poate pune si sonorul la acel film... dar voi incerca sa lansez provocarea.
Prevad insa ca din prea mult bun simt si politete nu va fi prea critic, dar nici laudativ.
Parerea sa este ca Ursu e un simplu comerciant care cauta cu disperare sa-si vanda marfa, dar si un bun povestitor.

Bătrânul

Felicitari Dan Puisoru ! Un sfat de la Batrinul : MAI IA-TI DOI STUPARI si menajeazati mijlocul !  :thanks: (si maninca mai multe legume)

bio

Citat din: Bătrânul din Noiembrie 12, 2013, 08:32:09 AM
..... Un sfat de la Batrinul : MAI IA-TI DOI STUPARI si menajeazati mijlocul !  :thanks: (si maninca mai multe legume)

...si  fumatul... cu fumatul, mai rarutz..

marian sima

Ce spune Dan Puisorul?
Se poate cand ai cules continu 3 luni de zile.
Pai cum ai cules continu daca extragi de la cei mai buni stupi 6-6-2-2 ,cand ei de la stupi cei mai buni (adica 2 corpuri de albinai+9 caturi)de doua ori cate doua caturi numai cules continu nu ai.

Eu sant fan Dan Puisoru . :)

marian sima

Un sfat prietenesc si colegial pentru Dan Puisorul.

Am vazut in filmulet ca dupa ultima rama vine diafragma,in spatiul gol are aerisire pe fundul stupului si a ami zis ca lasa si o fanta deasupra.
Acea diafragma +rama goala pe care a zis ca o aseaza dupa diaframa nu mentine caldura in cuib,procedeul nu este nici sistem clopot si nici horn .

Si eu procedam asa la orizontali mei si aveam mari pierderi de caldura,practic toata caldura se pierde pe acolo,asa ca ori pune o scartaetoare dupa diafragma ori intervine cu alt procedeu.

In februarie matca incepe cu puietul si daca e ger are un consum mare de miere chiar daca familia e puternica ,pe unde pierde caldura se va forma chida.

Uitasem,pentru menajarea mijlocului a-r fi buni niste orizontali de poliuretan sau alte materiale mai usoare.

pharaonu75

Citat din: marian sima din Noiembrie 12, 2013, 06:27:54 PM
...
Uitasem,pentru menajarea mijlocului a-r fi buni niste orizontali de poliuretan sau alte materiale mai usoare.

Sau ladoaca Ursu... in scurt timp ramane fara albine si nu mai are de ce sa o mute din loc, asa ca mijlocul lui Danut este menajat 100%! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube