stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

stefanescu

De asta am rugat o poza ca sa ma edific. Am si eu niste dubii. O sa ma lamuresc mai bine pe viu la targul de la Iasi.
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

dodo79

Partea de contact al capacului este cea mai adanca.se vede ca e o fasie mai lata

stefanescu

Clar, fantele din capac tot mai exista si va spun eu ca trece albina hoata fara sa puna frana. Am crezut ca au eliminat acele fante sau l-eu micsorat la max. 1..2mm. Aceiasi Marie cu alta palarie.
Dodo multam inca o data si scuze de deranj.
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

dodo79

Nu e deranj.daca veti primi un capac nou veti vedea ca nu vor mai iesi.sper :D

mmacreanu

Citat din: dodo79 din Ianuarie 27, 2016, 07:18:42 PM
Nu e deranj.daca veti primi un capac nou veti vedea ca nu vor mai iesi.sper :D

vreau sa schimb si eu toate capacele ca au defect si imi ies albinele afara ... cum fac? :)
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

dodo79

Ma vezi angajat la farostup?
Suna-i si vezi :D

dodo79

Ceva ceva

dodo79

Si

dodo79

Si

dodo79

Si

dodo79

Si gata

mmacreanu

Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

NYK74

Foarte frumos  :bravo:, încă un pic si  s buni de pus caturile pe ei, se vede că temperatura e mai sus in zonă la tine, au afânat ghemul  binișor, la mine la Botoșani sunt încă strânse bine.
Au pus ceva timp frumos pe Duminică, acum e de văzut cum va fi.

dodo79

Azi a fost primul zbor sanatos de curatire.pe la sfarsitul lunii voi baga cate o proteica

NYK74

Turta energetică le dau, dar proteică nu le am prea dat, aparte că dincolo in Italia, isi luau singure, e padurea plină de aluni înfloriți, dau cu capul in alunii din padure imediat cum ies din stup.