stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

dodo79

vezi ca vopseaua pe interior sa nu se decojeasca.un 400 lei ajunge.
stupul nou este 100 lei

Cipi

am vazut anunturile unor persoane care vindeau centrifugi mult mai panarame ca asta si cereau pe ea mult mai mult, 650 lei.

dodo79

Cipi

pai nu cred :)

pe asa ceva se cere 300 lei. cea care vreau sa o iau eu arata mult mai bine.

dodo79

Cipi

seamana cu asta

dodo79

tu ar trebui sa stii daca merita sau nu

Cipi

eu ti-am cerut si tie o parere, tu ai da 300 lei pe centrifuga care ai folosit-o tu la extras mierea? eu la atat o evaluez, si cate 50 lei pe fiecare lada.

dodo79

Citat din: Cipi din Iulie 17, 2014, 11:51:30 PM
eu ti-am cerut si tie o parere, tu ai da 300 lei pe centrifuga care ai folosit-o tu la extras mierea? eu la atat o evaluez, si cate 50 lei pe fiecare lada.
Citat din: dodo79 din Iulie 17, 2014, 10:56:06 PM
vezi ca vopseaua pe interior sa nu se decojeasca.un 400 lei ajunge.
stupul nou este 100 lei

asta ti-am raspuns si eu mai devreme  :)  :hi:

TDI

Citat din: Cipi din Iulie 17, 2014, 11:51:30 PM
Lăzile poti sa le iei daca au cat 1/1 cu 50 Ron bucata, si nu sunt putrede, integre - centrifuga... mhm - daca gasesti cu 2200ron cu motor si cu 1000-1300 Ron manuala... Mai fa niste roi si din banii de la anu' ia-ti una inregula. Centrifuga probabil face banii, 350 ron dar...

Cipi

daca evaluez fiecare lada la 50 de lei, eu oferindu-i 400 de lei pe tot, centrifuga m-ar ajunge 250 lei.

ar mai fi de bagat in vopsele vro 50 de lei, plus munca mea.

Cipi

in sfarsit mi-am adus cei doi stupi acasa, unul e plin de albina, celalalt e bezmetic.

dodo79

de cand nu mai are regina cel bezmetic?

Cipi

habar nu am... la inceputul lui iunie avea matca, dupa aia....
nu ma mai chinui cu el, nu mai am ce salva, albina e din ce in ce mai putina, puiet da trantor in celula de lucratoare.
asta mi-a fost invatatura de minte.

TDI

Ii scoti ramele cu puiet de trantor, îl restrangi la maxim sa stea albina ciorchine si ii dai regina virgina daca ai de unde, invelita-n miere; sau o matca trecuta pe linia pentru reforma, in cutie cu eliberarea la 2,3 zile - eventual stropeste si ramele cu otet. Încercarea moarte n-are, dar.. si pierderile incearca sa le limitezi.