stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

dodo79

Citat din: mmacreanu din Aprilie 23, 2014, 09:07:11 PM
am dat sirop fara sita, direct in hranitor si am pus niste resturi de cand am scurtat niste rame ... nu s-a inecat nici o albina!
am pus si eu niste paie de tulpini uscate .ala verde vine ca vacile.nu stiu ce are.mai mor din ele.cel galben vin ca la troaca frumos

dodo79

azi in ME am gasit ce se vede in poza.daca data trecuta erau ouate toate botcile acum a mai ramas doar una cu laptisor.

SPYKAL

Citat din: dodo79 din Aprilie 29, 2014, 09:51:57 PM
azi in ME am gasit ce se vede in poza.daca data trecuta erau ouate toate botcile acum a mai ramas doar una cu laptisor.
Prietene, alea sunt potirase. :D :D :D :D :P :P :hi: :hi: :hi:

pad3

Citat din: SPYKAL din Aprilie 30, 2014, 05:17:41 PM
Prietene, alea sunt potirase, nu au nicio treaba cu botcile. :D
detaliaza putin; cum nu au treaba cu botcile? ouale depuse in <potirase> nu vor deveni botce ?
somnul ratiunii naste monstri

dodo79

dar astea?

mmacreanu

Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

dodo79

Citat din: mmacreanu din Aprilie 30, 2014, 09:25:08 PM
Citat din: dodo79 din Aprilie 30, 2014, 09:21:50 PM
dar astea?

botci de roire ... se pregatesc de 1 Mai :))
se pare ca sau razgandit fetitele.dupa o examinare ieri au cam disparut.

dodo79

azi prima extractie la 10 rame 3/4.miere 16 kg.
botca de schimbare linistita capacita azi (sau azi noapte) :).poza 3
ieri am pregatit ramele de extras intr-un alt cat.au mai ramas cateva albine.azi dimineata erau intr-un colt ghemuitepoza 1.Fa pus aseara arata azi la 11 ca in poza 2
poza 4 bidonasul.
poza 5 ce sa ma scurs de pe pereti.

SPYKAL

=D> =D> =D> :bravo: prietene. Ai simtit gustul mierii anul acesta. La mai multa miere si mai multi stupi. :hi: :hi:

dodo79

albinutza

Eu sunt ajutorul de nădejde a tatălui meu ! Si mai nou si PR-ul său.

yulian

Daca ai bani, cumpara o sita dubla pt ca iti filtreaza mai bine mierea si nu se uita urat oamenii la tine ca mai vad resturi prin borcan sau pune peste sita ai tifon. Stiu, merge putin mai greu, dar ramane mai curata.
Doamne-ajuta la cat mai multe butoaie pline!!  :hi:

dodo79

Citat din: albinutza din Mai 07, 2014, 01:02:02 PM
Si eu vreauuuuuu.... :uimit: :smile:
spunei la tati sa ma sune .iti trimit un borcan.ati fost la concurs?

dodo79

Citat din: yulian din Mai 07, 2014, 01:10:41 PM
Daca ai bani, cumpara o sita dubla pt ca iti filtreaza mai bine mierea si nu se uita urat oamenii la tine ca mai vad resturi prin borcan sau pune peste sita ai tifon. Stiu, merge putin mai greu, dar ramane mai curata.
Doamne-ajuta la cat mai multe butoaie pline!!  :hi:
stiu yulian,am avut 2 dar prima sa cam umplut cu resturi de capaceala.trebuia sa o scot.am inteles ca o las cateva zile si resturile se ridica.dupa ce le elimin o sa o mai strecor odata.
acel bidonas l-am cumparat pe fuga.are gura cam mica si de aceea a mers putin mai greu. :hi:
iar despre cei care au primit si vor primi miere nu cred ca vor comenta.o primesc pe gratis  :)

albinutza

Citat din: dodo79 din Mai 07, 2014, 01:12:54 PM
Citat din: albinutza din Mai 07, 2014, 01:02:02 PM
Si eu vreauuuuuu.... :uimit: :smile:
spunei la tati sa ma sune .iti trimit un borcan.ati fost la concurs?
Multumesc pentru intentie, dar nu imi este asa de poftă,  mai pot rezista pana cand extragem si noi...mie mi-e pofta si imi place cel mai mult capaceala ...miam miam miam!!!!  Concursul e intre 5 -8 iunie .. :hi:
Eu sunt ajutorul de nădejde a tatălui meu ! Si mai nou si PR-ul său.