stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

fiug1970

când pisica nu/i acasa........... =)) =))

SPYKAL

Cipi

Citat din: dodo79 din Aprilie 16, 2014, 07:40:10 PM
nu am vazut albina la urdinis.sau este vreme rea
azi a fost vreme naspa, a plouat. albinutele mele au avut activitate in interior, luni le-am bagat 1 Kg de serbet.. dupa ce am facut boacana am aflat ca n-am facut bine.

SPYKAL

Citat din: Cipi din Aprilie 16, 2014, 09:02:34 PM
azi a fost vreme naspa, a plouat. albinutele mele au avut activitate in interior, luni le-am bagat 1 Kg de serbet.. dupa ce am facut boacana am aflat ca n-am facut bine.
La momentul asta stimulezi numai cu sirpo de zahar 1/1

dodo79

Citat din: fiug1970 din Aprilie 16, 2014, 08:06:51 PM
când pisica nu/i acasa........... =)) =))
am fost acasa dar m-am ascuns.a fost finu,cumnatu si varu la mine la un paharel de vin.la cum ati dat buzna pe topic mi-a fost frica sa nu intrati peste mine in casa =)) =)) =)) =)) =)).nu de alta da se lasa cu paharele pana dimineata.
Citat din: Cipi din Aprilie 16, 2014, 09:02:34 PM
eu ti-am spus.stai linistit ca ai invatat ceva.nu e chiar asa de grav.

fiug1970

si??????ti/era frica ca se sparg??? :uimit: :uimit:
veneam cu pahare din plastic!! :nod: :nod: :nod: :nod:

SPYKAL

Citat din: dodo79 din Aprilie 16, 2014, 09:46:06 PM
am fost acasa dar m-am ascuns.a fost finu,cumnatu si varu la mine la un paharel de vin.la cum ati dat buzna pe topic mi-a fost frica sa nu intrati peste mine in casa =)) =)) =)) =)) =)).nu de alta da se lasa cu paharele pana dimineata.
Te-am vazut ce faceai acolo si nu am vrut sa te deranjez asa ca......am facut putina.....LAMBADA ....pe topicul tau... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) :D :D :D :D :P :P :P :hippo: :hippo: :hippo: :nudie: :nudie: :nudie:

dodo79

sa vezi ce lambada faceati daca erati aici  :wink2:
.
Citat din: fiug1970 din Aprilie 16, 2014, 09:48:44 PM
si??????ti/era frica ca se sparg??? :uimit: :uimit:
veneam cu pahare din plastic!! :nod: :nod: :nod: :nod:
din paharele din plastic nu se poate bea vin.am eu pahare ptr toti.daca nu direct din cana de 2 litri.
va astept pe toti dar pe rand,nu odata.numai asa pot sa beau de mai multe ori :D :D :D :D :D

dodo79

Citat din: ves.lucian din Aprilie 16, 2014, 07:52:54 PM
Citat din: Cipi din Aprilie 16, 2014, 06:54:50 PM
Pai stupii de la magazinul apicol din Suceava sunt produsi tot de Faroger.

Iata si stupul meu :)

am vazut stupi din astia la targuri !!!
  arata bine !!!
  nu prea am discutat cu stupari care au asa ceva !!!
  baietii ii lauda !!!
  si eu inclin sa-i cred !!!
  si eu astept un TERMOSTUP MIX 3 ( POLISTIREN PLASTICAT DE 3 CM GROSIME ) DE LA DOMNUL ADI BUMBESCU !!!
  nici macar o poza nu am cu modelul asta de stup , dar cand ajunge acasa , veti vedea poze cu siguranta !!!
    :hi: :hi: :hi: 
desi au un pret maricel ,pe termen lung eu zic ca sunt o afacere profitabila.vreau sa vad si eu un termostup.
sanatate

SPYKAL

Citat din: dodo79 din Aprilie 16, 2014, 09:58:45 PM
desi au un pret maricel ,pe termen lung eu zic ca sunt o afacere profitabila.vreau sa vad si eu un termostup.
sanatate
UIte prietene, aici vezi acei stupi http://forum-anunturi.apiardeal.ro/index.php?topic=1545.0 .... dar ma c-am indoiesc ca albinele sa nu ii....pape :D :D :D :P :P

dodo79

Citat din: SPYKAL din Aprilie 16, 2014, 10:08:47 PM
Citat din: dodo79 din Aprilie 16, 2014, 09:58:45 PM
sanatate
UIte prietene, aici vezi acei stupi http://forum-anunturi.apiardeal.ro/index.php?topic=1545.0 .... dar ma c-am indoiesc ca albinele sa nu ii....pape :D :D :D :P :P
doar la mine se vede asa ,sau acel clip a fost filmat seara?

SPYKAL

Citat din: dodo79 din Aprilie 16, 2014, 10:13:07 PM
=)) =)) =)) =)) =)) si eu am observat asta. Oare de ce este filmat noaptea? Au ceva de ascuns?????? :uimit: :uimit: :uimit:

dodo79

Citat din: SPYKAL din Aprilie 16, 2014, 10:15:02 PM
=)) =)) =)) =)) =)) si eu am observat asta. Oare de ce este filmat noaptea? Au ceva de ascuns?????? :uimit: :uimit: :uimit:
nu trebuie sa punem problema asa.eu zic ca nu greutatea care suporta stupul ne intereseaza.nu sa prezentat nimik din interior sau nu am vazut eu.oricum a urcat cu grija pe el.pe stupul de poli poti sa sari.o sa caut maine sa vad daca gasesc ceva mai multe informatii. :wink2:

SPYKAL

Citat din: dodo79 din Aprilie 16, 2014, 10:18:45 PM
Citat din: SPYKAL din Aprilie 16, 2014, 10:15:02 PM
nu trebuie sa punem problema asa.eu zic ca nu greutatea care suporta stupul ne intereseaza.nu sa prezentat nimik din interior sau nu am vazut eu.oricum a urcat cu grija pe el.pe stupul de poli poti sa sari.o sa caut maine sa vad daca gasesc ceva mai multe informatii. :wink2:
Din ce am vazut in poze nu cred ca ii poti compara cu poliuretanul

Cipi

Mi-a venit azi coletul de la Faroger cu Fan Courier, 42 lei transportul... cam mult. De acum am sa cumpar de la Suceava, mai convenabil :)