stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

dodo79

Citat din: alex_sa din Martie 22, 2014, 08:16:44 PM
[
atasez cateva poze cu ceva nemaintalnit de mine.o rama lasata afara cu putina miere si polen dupa ce a stat la soare a inceput sa se umfle in unele celule ceara.din unele a si curs.stie careva ce reactie este?
ainceput sa se topeasca
[/quote]
mersi sanyi bacsi.am aflat si eu pe urma reactia.ceara din foita de fagure artificiala inceput sa se topeasca si a iesit prin celulele prin care a putut. :hi:

dodo79

azi am fost la targ la Blaj.lume multa si de toate.ramele cam scumpe.1,4.manusi de calitate buna de la 15 lei in sus.
cel mai frumos echipament apicol l-am cumparat ptr a fi incercat.atasez poze.pacat ca nu am putut filma ca sa se auda entuziasmul cu care a lucrat in stupina.ma bucur ca dupa 2 intepaturi la 4 ani are curaj.sper sa fie de ajutor.
din pacate manusile ii sunt cam "mici" :) :) :) :).nu am gasit masura lui.

sandupop

Sa-ti traisca si sa fie sanatos,...... ala da ajutor, ..are cine duce mai departe tradiția. ?. :bravo: :bravo:
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

SPYKAL

Citat din: dodo79 din Martie 27, 2014, 09:32:11 PM
azi am fost la targ la Blaj.lume multa si de toate.ramele cam scumpe.1,4.manusi de calitate buna de la 15 lei in sus.
cel mai frumos echipament apicol l-am cumparat ptr a fi incercat.atasez poze.pacat ca nu am putut filma ca sa se auda entuziasmul cu care a lucrat in stupina.ma bucur ca dupa 2 intepaturi la 4 ani are curaj.sper sa fie de ajutor.
=D> =D> =D> =D> :bravo: Felicitari. Asa ajutor....DA!!! Prietene cand ai reusit sa imperechezi asa de repede matca anul asta?

mmacreanu

Citat din: SPYKAL din Martie 28, 2014, 08:07:59 PM
Citat din: dodo79 din Martie 27, 2014, 09:32:11 PM
=D> =D> =D> =D> :bravo: Felicitari. Asa ajutor....DA!!! Prietene cand ai reusit sa imperechezi asa de repede matca anul asta?

e o baba imbracata in colanti :D :)
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

SPYKAL

mmacreanu

Citat din: SPYKAL din Martie 28, 2014, 08:19:47 PM
Citat din: mmacreanu din Martie 28, 2014, 08:15:27 PM
Sau o vopsiși prietene?!!!  =)) =)) =)) =))

le-a marcat in primavara asta cu , culoarea anului 2014 :D sa se simta mai tinere
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

dodo79

Citat din: mmacreanu din Martie 28, 2014, 08:34:23 PM

le-a marcat in primavara asta cu , culoarea anului 2014 :D sa se simta mai tinere
sunt matci de acum 6 ani. de aia sunt verzi.
oricum nu stiu din ce an sunt.bine ca ponteaza bine .la toamna mai vedem ce si cum

Prietene cand ai reusit sa imperechezi asa de repede matca anul asta?
trebuia sa o imperechez sambata seara dar mai tinut prea mult la telefon si a adormit =)) =)) =)) =)) =)) =))

ionel07196555

Mai mare rama ca stuparu
Dar peste citiva ani cine are ajutor
        SA va traiasca !

SPYKAL

Citat din: dodo79 din Martie 28, 2014, 10:31:32 PM
trebuia sa o imperechez sambata seara dar mai tinut prea mult la telefon si a adormit =)) =)) =)) =)) =)) =))
Niciodata nu este pea tarziu dar nu-i nimic. Lucrul asta este specific ....trantorilor. :D :D :D :P :P =)) =)) =)) =))

fiug1970

Citat din: dodo79 din Martie 28, 2014, 10:31:32 PM
Citat din: mmacreanu din Martie 28, 2014, 08:34:23 PM

sunt matci de acum 6 ani. de aia sunt verzi.
oricum nu stiu din ce an sunt.bine ca ponteaza bine .la toamna mai vedem ce si cum

Prietene cand ai reusit sa imperechezi asa de repede matca anul asta?
o imperecheai la balul de sambata sera?? :roll: :roll:
pai..când erau baluri...nu erau telefoane :wink: :wink:
si sambata mai sant filme de groaza!!daca e luna plina..mai apar vampiri!!o compatimesc pe saraca regina!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: =)) =)) =)) =))

dodo79

azi am fost sa vad rapita.erau cateva culegatoare de la mine.

dodo79

am vazut si cateva albine sirete.bagau polenu in stup pe furis ,nu pe la placa activa  :)

dodo79

asa arata ei in momentul de fata.in ramele cu puiet nu am bagat.m-a interesat doar foitele trase.miere vad ca au.papadie la 30 metri.incepe rapita

dodo79

stie careva ce planta este aceasta si daca are rost sa o tin in stupina?