stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

dodo79

eu iam pus in septembrie in gropi mici cu un amestec de nisip si ceva gainatz cumparat de la florari.apa si acuma pe vremea asta ,multumesc ,este.dupa 2 ani gata de vanzare.anu asta inca o sarja de vreo 100 buc.. sa am si pe celalat an

Szaby

:bravo: DODO VAD CA AI SI TU PASIUNE PENTRU TRANDAFIRI , CA SI MINE:) CAND MERGI LA TARG LA BLAJ INTRA PE LA MINE IN CORNESTI SA TI LE ARAT:) AM 70 DE TUFE :)  :coffee: :coffee:

SPYKAL

Citat din: dodo79 din Ianuarie 22, 2014, 08:29:41 AM
noua locatie a stupilor.
Eheeeeee.... Bravo prietene!!! =D> =D> =D> Acum vad si eu cu adevarat ce loc ai acolo. Bravo tie =D> =D> =D> Felicitări!!!

SPYKAL

SPYKAL

Citat din: dodo79 din Ianuarie 22, 2014, 08:36:25 AM
pregatirea si curatenia celulelor ptr ouat
Ramele arata foarte bine. Parerea mea este ca ar trebui sa le lasi in pace chiar daca ai avut temperaturi ridicate in zona, iar in privinta pregotirii si curateniei pt ouat, n-ai tu treaba cu asa ceva. Stiu ele mult mai bine....ce si cum sa procedeze :D :D :P :hi: :hi: :hi:

dodo79

Citat din: SPYKAL din Ianuarie 25, 2014, 07:41:12 AM
Citat din: dodo79 din Ianuarie 22, 2014, 08:36:25 AM
pregatirea si curatenia celulelor ptr ouat
Ramele arata foarte bine. Parerea mea este ca ar trebui sa le lasi in pace chiar daca ai avut temperaturi ridicate in zona, iar in privinta pregotirii si curateniei pt ouat, n-ai tu treaba cu asa ceva. Stiu ele mult mai bine....ce si cum sa procedeze :D :D :P :hi: :hi: :hi:
eram curios daca a inceput sa ponteze si daca au miere suficienta in stup.
am folosit un grund pe baza de apa si urmeaza lacul tot pe baza de apa si rezistent la UV.genius pro se numeste.se gaseste la baumax.am sa pun poze dupa ce va fi gata.
Citat din: SPYKAL din Ianuarie 25, 2014, 07:36:40 AM
Citat din: dodo79 din Ianuarie 22, 2014, 08:29:41 AM
noua locatie a stupilor.
Eheeeeee.... Bravo prietene!!! =D> =D> =D> Acum vad si eu cu adevarat ce loc ai acolo. Bravo tie =D> =D> =D> Felicitări!!!
astept sa creasca pomii  :)
sanatate

SPYKAL

Bravo prietene. IMi place ce vad. Eu am sa folosesc pt vopsit ori o vopsea pe baza de apa de la Kober (astept sa vad rezultatul la Marius), ori de la savana, tot pe baza de apa. La aceasta din urma sper sa mearga o amorsa de aracet.

fiug1970

La stupii din poliuretan santeti obligati sa folositi vopseluri pe baza de apa ca de nu,dizolventii i/ar topi,nu?

mmacreanu

nici un diluant nu topeste poliuretanul ... cautam pe baza de apa ca sa fie ECO :D
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

dodo79

Citat din: fiug1970 din Ianuarie 25, 2014, 09:37:31 AM
La stupii din poliuretan santeti obligati sa folositi vopseluri pe baza de apa ca de nu,dizolventii i/ar topi,nu?
mobila din poliuretan se vopseste cu grund si vopsea nitro.pentru stupi am luat pe baza de apa.
sanatate

fiug1970

da,m/am edificat:este rezistent la solventi :hi: :hi:

dodo79

asa cum am promis revin cu faza semifinala.cea finala va fi cu albina in ei

dodo79

si va prezint un viitor mic apicultor.astept targul de la cluj sa pot sa ii cumpar un costum ptr el.ca albinele il plac  :) .a facut cunostinta cu acul uneia  :rotfl:.dar se pare ca nu la speriat.

mmacreanu

oare prin pensulare se poate acoperi bine? cu pistolul este clar dar ma gandesc daca vreau sa dau cu pensula cum o fi :d
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

fiug1970

prin pensulare nu raman bule de aer ca la pistol,dar raman dare de la par.D.c nu cu trafalete cu pasla pt. vopseluri,iar pe unde nu intra cu pensula mica cu peri moi?Cu pistolul e mai rapid dar trebuie mana buna,sa nu te grabesti sa dai din prima peste tot ca daca revii ai scursuri,pistol bun,compresor bun ca sa iasa brici!