stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

stefanescu

Sa stii ca nu m-am aflat in treaba. Ceea ce a scris dodo79 este corect. La targurile de apicultura cei de la Faro vand fara TVA. Am cumparat suficienti stupi di poluretan de la ei. Eu am facut comanda si la targul de la Iasi si chiar si la Galati am cumparat stupii la pret de targ (fara TVA). Am facut si comanda separat si i-am primit prin posta. Am platit cu TVA.
Mai exista o varianta sa cumperi unele componente mai ieftin cu 10% (secretul il stiu de la um Brailean de al tau). Mai intreaba detinatorii de poliuretani din ''cartierul'' tau. Daca nu aflii exista MP si poate iti spun.
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

romikele

De la târguri se poate cumpăra fără TVA doar dacă nu se solicită factură.
În caz contrar TVA-ul e mai rău ca râia... de râie mai scapi, de TVA niciodată  :rotfl:

stefi

fiug1970

dodo79

multumesc frumos.Craciun fericit iti doresc si tie si intregii familii.
sanatate

dodo79

Craciun fericit va doresc dragi apicultori.Fie ca aceste sarbatori sa va aduca liniste in suflet familiilor dumneavoastra.

dodo79

noua locatie a stupilor.

dodo79

si pregatirea noilor casute

dodo79

pregatirea si curatenia celulelor ptr ouat

dodo79

iat-o si pe coana mare

fiug1970

ce ai pus sub pet/uri?rasaduri nu ca/i prea devreme :roll:

dodo79

Citat din: fiug1970 din Ianuarie 22, 2014, 08:56:44 PM
ce ai pus sub pet/uri?rasaduri nu ca/i prea devreme :roll:
[/quote
butasi de trandafiri ca masline nu se fac la noi :wink2:

fiug1970

pepeniera pt.vanzare,ca pt.nevoi proprii is multi,nu?
pomul din stanga stupilor e cais sau piersic,iar cel din dreapta e gutui sau par,mar?

dodo79

Citat din: fiug1970 din Ianuarie 22, 2014, 09:03:38 PM
pepeniera pt.vanzare,ca pt.nevoi proprii is multi,nu?
pomul din stanga stupilor e cais sau piersic,iar cel din dreapta e gutui sau par,mar?

pomul din stanga imaginii e piersic din dreapta cred ca par :D.

fiug1970

inseamna ca inca mai bat la distanta.la cel din dreapta puteam sa/ti zic din ce lemn e tutorele,ca nu se vede mai nimic :smile:
faceam butasi de trandafir in felul urmator:dupa ce se trecea prima inflorire,taiam capete de 15/20 cm lungime din lastari grosi de 8/10 mm si le înfigeam intr/un sant cu nisip.le lasam afara din nisip doi,trei muguri,frunzele le taiam la jumatatea lungimii petiolului,si puneam borcane de sticla deasupra,la un loc umbrit,in spatele unei case,magazii,etc.udam periodic si anul urmator(deja in toamna aveau radacini...)le rasadeam unde aveam nevoie.