stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

dodo79

Citat din: SPYKAL din Ianuarie 26, 2014, 04:14:32 PM
Mai...vopsitorilor!!! Ce faceti voi aici? =)) =)) =))
vopsim prietene orice.in afara de cioara.cu cioara vopsita umbla altii =)) =)) =))
Citat din: sandupop din Ianuarie 26, 2014, 04:15:30 PM

Fa numai asa.. cumpara-i costum,.. asa am facut si eu la targul de la Blaj,.. si patesti ca si mine....nu mai scapi de "ajutor" oriunde te-ai duce si in plus o sa fi " bombardat" cu milioane de intrebari. Cu un costum a inceput si fica mea apicultura, in prima noapte a dormit cu el  :) :) :)... Sa fie sanatos si sa creasca mare, ei sunt viitorul nostru... :bravo:
[/quote]
m-as bucura sa se intample si la mine asa.alte treburi nu pot face fara ca el sa nu ma ajute ,asa ca...........sanatos sa fie.am vrut sa ii cumpar de la sighisoara dar am zis ca il iau la primavara .

fiug1970

Sa postez la tine sa o ai de amintire.Promisiunea/i datorie curata:
100_1255.JPG

SPYKAL

FRUMOASE PEISAJE. Cu partea materiala in alte zari ale lumii, dar cu sufletul... tot acasa!!! Sa va fie bine tizule acolo unde sunteti! Stima si respect!!!

fiug1970

100_1242.JPG
\100_1253.JPG
100_1252.JPG

fiug1970

100_1242.JPG

dodo79

Citat din: fiug1970 din Ianuarie 26, 2014, 05:40:13 PM
Sa postez la tine sa o ai de amintire.Promisiunea/i datorie curata:
100_1255.JPG
multumesc mult.dupa ce intrii in sensu giratoriu a 3 iesire,bun asa

SPYKAL

Prietene, ai plecat la plimbare fara sa imi spui si mie?!!!  :rotfl: :rotfl: =)) =)) =))

fiug1970

Apropous,cum se presemnalizeaza o intersectie.Si nu/i pe vreo autostrada supercirculata.Nu cum am vazut la iesirea din sibiu catre fagaras,intr/un giratoriu am dat trei ture in cerc precum albinele la recunoastere ca nu stiam pe care din cele doua iesire e drumul spre brasov!!!Doi ani la rand ma rataceam prin ramnicu valcea ca ratam intrarea din blestematul de giratoriu.Si dupa trei ture(cu alaiul dupa mine:alti stranieri ca si mine care nu stiau pe unde sa mearga),am vazut pe soseaua spre brasov,la vreo 200m!!!!o placa ce punea fagaras/bucuresti!!!!deci intrai si pe urma vedeai semnalizarea,nu viceversa!!

dodo79

Citat din: SPYKAL din Ianuarie 26, 2014, 06:18:09 PM
Prietene, ai plecat la plimbare fara sa imi spui si mie?!!!  :rotfl: :rotfl: =)) =)) =))
prietene,am locuit pe acolo vreo 2 ani jumate.in San Martin de la Vega.

SPYKAL

Te cred Dodo. Stiu pt ca mi-ai povestit din plimbarile tale. Am vrut doar sa ma asigur ca nu o ușchești iar... :D :D :P :P :P

fiug1970

Citat din: SPYKAL din Ianuarie 26, 2014, 06:32:08 PM
Te cred Dodo. Stiu pt ca mi-ai povestit din plimbarile tale. Am vrut doar sa ma asigur ca nu o ușchești iar... :D :D :P :P :P
Pune/i localizator GPS =)) =))

SPYKAL

Citat din: fiug1970 din Ianuarie 26, 2014, 06:33:40 PM
Citat din: SPYKAL din Ianuarie 26, 2014, 06:32:08 PM
Pune/i localizator GPS =)) =))
=)) =)) =)) =)) =)) =)) asa cred ca am sa fac pt ca observ ca ar putea avea....apucături...și avem multa treaba in primavara asta... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: =)) =)) =)) =)) =))

dodo79

de plecat nu mai plec,doar impreuna cu familia

SPYKAL

Citat din: dodo79 din Ianuarie 26, 2014, 06:38:03 PM
de plecat nu mai plec,doar impreuna cu familia
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> Bravooooooo!!! Vezi ca stii!!! :wink: :wink:  :D :D :P :P

dodo79

cine imi zice si mie o reteta de tintura de propolis la acool de 70 grade.vreau sa stiu cum se face cap- coada si cum se depoziteaza si termen de valabilitate.sa zicem 500 ml de alcool 70 grade
mersi