Defecte

Creat de ioanardelean55, Octombrie 18, 2013, 10:34:55 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

In urma acestui sondaj fabricantii de stupi vor sti mai bine care sint pretentiile clientilor.

stupAS

Foarte bun chestionarul !

Ultima data am cumparat acum 6 ani, de atunci ii fac eu si pt mine si pt altii.

www.stupvertical.ro

www.api-online.shopmania.biz

SPYKAL

La stupii din poliuretan nu exista noduri mari  sa cepuri cazatoare =)) =)) =)). Scuzati d-le Ioan. A fost doar o gluma nevinovata!!! Stima si respect!!!

stupAS

Citat din: ioanardelean55 din Octombrie 18, 2013, 10:34:55 PM

In urma acestui sondaj fabricantii de stupi vor sti mai bine care sint pretentiile clientilor.

Pacat ca se pot bifa doar 3 casute .
www.stupvertical.ro

romikele

Initial era doar una.
Am marit eu la trei, deoarece unii stupi pot avea mai multe tipuri de defecte, mai rar pe toate.
In acest ultim caz se pot bifa cele mai des intalnite.

ioanardelean55

Cind se incheie votarea v-om trage si niste concluzii. :hi: :hi: :hi: :hi:

apivasmob

Citat din: stupAS din Octombrie 22, 2013, 08:53:05 PM
Citat din: ioanardelean55 din Octombrie 18, 2013, 10:34:55 PM

Pacat ca se pot bifa doar 3 casute .

LE bifai pe toate :) :) :)
Sanatate tuturor apicultorilor

ioanardelean55

uve

Eu cred ca fabricantii de stupi stiu foarte bine ce standarde de calitate trebuie aiba  un produs bun. Cei care , de-a lungul procesului tehnologic, nu respecta anumite cerinte cred ca o fac cu buna stiinta bazandu-se pe faptul ca cel care cumpara nu va observa sau nu-si da seama. Cred ca acest chestionar va fi mai util clientilor. Vor sti mai bine la ce "sa caste ochii", ce conditii sa puna in momentul lansarii unei comenzi si incheierea contractului , ce sa verifice in cadrul receptiei, ce presupune cel mai mic pret . Nu uitati ca in comanda sa scrieti toate detaliile la care tineti sau tolerantele cotelor(detaliile fac diferenta). Vorba zboara . Ceea ce zici astazi maine este istorie.Ce este scris ramane. Daca un meserias la care i-ati cerut trei detalii zice "bine , bine " fara sa noteze inseamna ca trebuie sa ...fugiti repede.
e-mail : [email protected]
tel : 0744-595231

stupAS

Un sfat bun pt cei care cumpara e sa ceara un nr de telefon de la cineva care a mai cumparat de la respectivul atelier.

www.stupvertical.ro

RazvanTi

pacat ca nu e rubrica si cu pretul ca eu pe aia o bifam.... singura...
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

stupAS

Citat din: RazvanTi din Octombrie 24, 2013, 08:50:52 AM
pacat ca nu e rubrica si cu pretul ca eu pe aia o bifam.... singura...

Ce pret ai fi bifat ?
www.stupvertical.ro

ioanardelean55

Pretul e unul din defectele meseriasului  ))/ ))/ ))/ ))/ =)) =)) =)) =)) =)) =))

RazvanTi

mai cititi titlul o data domnul ioanardelean55
parca zice de defectul stupului achizitionat nu de defectul meseriasului...
ca daca meseriasul are defecte nu e bai daca face treaba buna... parerea mea
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

ioanardelean55

Nu e nevoie sa citesc fiind-ca singur am conceput acest sondaj si stiu ce am scris  :hi: dar  daca e vreo incurcatura in inteles  se poate repara , iar cind se incheie acest sondaj putem deschide altul cu defectele meseriasilor .  insa  parerea mea e ca un meserias cu defecte ,( nu e cazul sa le spun ) nu prea face treaba buna niciodata .