Târg apicol Apiardeal - Sighişoara, Ediţia II, 26-27 octombrie 2013

Creat de romikele, Septembrie 22, 2013, 03:09:56 PM

« precedentul - următorul »

nicu68

doar pozele acastea Pharaoane?sau mai urmeaza dupa ce va odihniti :rotfl:

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Mai sunt poze, dar oboseala drumului e mare, filmele se urcă greu pe youtube, ș.a.m.d.
Din păcate ce e frumos trece repede, rămân doar amintirile, căldura soarelui de după ridicarea ceții din prima zi, rivalizând cu căldura sufletească a oamenilor minunați pe care i-am intâlnit sau i-am revăzut.

Mulțumim tuturor celor ce au fost alături de noi, fie și doar cu gândul!
^:)^ =D> :thanks:

pharaonu75

In pozele de sus:
1. Alex_sa si Szaby.
2. Beelover, Pharaonu75.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

G. Iulian

Dane, nea Mihai, pentru noi cei ce am rămas acasă sunteți ca și plecați într-o campnie de cucerire și așteptam  să vedem trofeele (pozele)  :hi:  :hi:  :hi:  Să fiți sănătoși și să vă întoarceți cu bine acasă, nu-l uitați pe Dragoș, că din câte spune  a fost afectat rău  :rotfl:

romikele

@ Dane, :thanks: așteptam precizarea, am omis asta în postarea cu imaginile...

@ Gheorghevici Iulian, ne-am întors dar ca de pe front. Cu mare greutate mă țin să n-adorm pe scaun  :razz:

pharaonu75

Citat din: Gheorghevici Iulian din Octombrie 27, 2013, 08:57:32 PM
... nu-l uitați pe Dragoș, că din câte spune  a fost afectat rău  :rotfl:

Am o poza-document inestimabil cu Dragos, mancand mamaliguta cu branza si smantana!
A dat micii, pastrama, carnatii si mistretul pe asa ceva. Va vine sa credeti? =))

romikele

1 & 2. Hotel Cavaler, gazda simpozionului cu tema "Apicultura românească, prezent și viitor"

pharaonu75

Eu vreau sa il felicit pe Stefan pentru ca a reusit sa organizeze acest targ, pentru ca a facut un mare salt calitativ fata de prima editie, pentru ca nu a dormit nopti intregi si a muncit enorm ca sa puna totul la punct.

Mii de felicitari merita si Marcela si Andreea (sotia si fiica lui Stefan) care l-au sustinut si l-au ajutat in aceasta "nebunie" a sa.

Sa va dea Dumnezeu sanatate, Stefane si sa ne aduni in jurul tau inca 50 de ani!
:bravo: =D> :bravo: =D> :bravo:

mape 48-petru manea

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 27, 2013, 08:37:00 PM
Mai avem, insa nu pot fi facute publice... =))

Pai pe alea vrem sa le vedem si noi---ca centrifugi am mai vazut   :smile:

pharaonu75

Citat din: mape 48-petru manea din Octombrie 27, 2013, 09:51:26 PM
Citat din: pharaonu75 din Octombrie 27, 2013, 08:37:00 PM
Mai avem, insa nu pot fi facute publice... =))

Pai pe alea vrem sa le vedem si noi---ca centrifugi am mai vazut   :smile:

Nu aratam tot, pentru ca nici altcineva nu ne-a aratat tot de la Baile Calacea! =))
Multa sanatate iti doresc, nea Petrica! :hi:

Kov iulian

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 27, 2013, 09:12:54 PM
Eu vreau sa il felicit pe Stefan pentru ca a reusit sa organizeze acest targ, pentru ca a facut un mare salt calitativ fata de prima editie, pentru ca nu a dormit nopti intregi si a muncit enorm ca sa puna totul la punct.
Mii de felicitari merita si Marcela si Andreea (sotia si fiica lui Stefan) care l-au sustinut si l-au ajutat in aceasta "nebunie" a sa.
Sa va dea Dumnezeu sanatate, Stefane si sa ne aduni in jurul tau inca 50 de ani!
:bravo: =D> :bravo: =D> :bravo:

Felicitari Domnului Stefan pentru reusita. :hi: :hi:
Ca simplu apicultor ma bucura ca se mentine traditia acestor targuri si ca se depun toate eforturile ca sa fie mai reusit ca in anii anteriori sau mai reusit ca al altora.
In final apicultorii au de castigat, se intalnesc se distreaza si cumpara la capul locului tot ce au nevoie fara a se mai deplasa uneori chiar si sute de km.

apivasmob

Un eveniment ffff reusit si vorba faraonului sa ne intalnim si peste 50 de ani.
Unele imagini de la targ needitate din timpul targului si a balului unde ne-am simtit ffff bine.
Sanatate tuturor apicultorilor

apivasmob

continuam
Sanatate tuturor apicultorilor