Târg apicol Apiardeal - Sighişoara, Ediţia II, 26-27 octombrie 2013

Creat de romikele, Septembrie 22, 2013, 03:09:56 PM

« precedentul - următorul »

romikele

PĂZEA!!! A început invazia Râmniceană !  :rotfl:
În scurt timp sighișorenii vor fi în minoritate! =))

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

dodo79

cate seminarii vor fi pe durata targului?
ps: ma refer la apicultura,nu la cele de halbere si coniaccanoe? :)
sanatate

ciucur

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 24, 2013, 11:28:37 PM
1. Orbanstefan64 - Organizatorul targului
2. Beelover
3. Pharaonu75
4. Romikele
5. Dragos2006
6. Dan Puisoru
7. Sandupop
8. Albinutza
9. Uve
.
.
.
9999. Ciucur
10 000. Jonny_it

Maine incepe adunarea forumistilor la Sighisoara! Cine mai vine?
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

alex_sa

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 24, 2013, 11:28:37 PM
1. Orbanstefan64 - Organizatorul targului
2. Beelover
3. Pharaonu75
4. Romikele
5. Dragos2006
6. Dan Puisoru
7. Sandupop
8. Albinutza
9. Uve
alex_sa
.
.
.
.
10 000. Jonny_it

Maine incepe adunarea forumistilor la Sighisoara! Cine mai vine?

Bătrânul

dodo79

gelu

...mult success cu targul...pot confirma ca prin zona se asfalta de zor sapt. trecuta semn ca vor fi prezente si V.I.P/uri...multam pt. fagure Mr. Stef...a fost apreciat de boss...cat priveste comanda o sa vina fiu.meu s.o ridice dar o sa suplimentez cu ceva Dadant, te sun eu cand trece evenimentul... :yes: : sampanie: :beer: :coffee: :bzz: :thanks:

albinasebes

"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

Kiwi Bee

Sint 4 camere care nu functioneaza de 4 zile. Hmmmm, posibil ca hackerii din Ramnic.... iarasi.  =))

Sa va simtzitzi bine cu totzii.  :hi:

D006

targul este in toi , deja primele baterii de vin s-au epuizat . Scocurile de friptura sunt la jumatare !
  jale mare .... :nebun: :nebun: :nebun:

mape 48-petru manea

POFTA BUNA  in continuare si sa faceti poze multe cu toti colegii prezenti si filmulete  :hi:

romikele

Multumim!
Avem material video, sa ajungem cu bine acasa si il vom posta!
:hi:

albinasebes

am ajuns si eu astazi la targ si nu am fost deloc dezamagit, felicitari organizatorilor. am intalnit forumisti care dau sfaturi bune  pe forum si sunt oameni extraordinari. am purtat cu mandrie ecusonul apiardeal si m-am simtit in familie. sper ca la blaj in primavara sa reusesc sa stau si la masa, acum nu mi-a permis timpul. oricum am furat un sfat bun de la Dragos, Batranu, faraonu si Stefan. i-am luat pe rand, am profitat de ocazie.. :thanks:
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

nicu68