Târg apicol Apiardeal - Sighişoara, Ediţia II, 26-27 octombrie 2013

Creat de romikele, Septembrie 22, 2013, 03:09:56 PM

« precedentul - următorul »

romikele

Doar doua poze la cald... celelalte mai pe seara!

1. Sandupop, Pharaonu75 si UVE
2. Albinuta noastra draga!

romikele

Fiindca mai am cateva minutele la dispozitie, sa va prezint o Albinuta emotionata, primind cupa de "Cea mai tanara apicultoare"

Bătrânul

MULTUMESC COLEGI APICULTORI !!! Am fost la multe tirguri dar ieri m-am simtit extraordinar : atmosfera de prietenie , intilnierea personala cu voi dragi prieteni, timpul petrecut cu voi a fost o adevarata placere . Incaodata va multumes la toti !!!! :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: ^:)^ ^:)^ ^:)^

stefan1

Vad ca Albinuta a fost o mica vedeta a targului!   :bravo:  =D>   :hi:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

romikele

mihaimsibiu.

Multumesc d-nule Stefan.A fost o zi placuta, am vazut un targ bine organizat, am gasit tot ce aveam pe lista , chiar si ceva plus.Asteptam invitatia  la editia a III a.
1. targul
2.albinuta
3.un instrument ce mi-a placut
4.subsemnatul

sandupop

Citat din: Bătrânul din Octombrie 27, 2013, 07:53:47 AM
MULTUMESC COLEGI APICULTORI !!! Am fost la multe tirguri dar ieri m-am simtit extraordinar : atmosfera de prietenie , intilnierea personala cu voi dragi prieteni, timpul petrecut cu voi a fost o adevarata placere . Incaodata va multumes la toti !!!! :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: ^:)^ ^:)^ ^:)^
Nu se pot scrie cuvinte mai frumoase despre acest minunat targ....cine nu a fost prezent trebuie sa astepte din pacate inca un an......Felicitari la toti cei angrenati in acesta activitate :bravo: :bravo: :bravo:  :bravo: :bravo: :bravo:
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

sandupop

Cu mai multe imagini revin maine.
Felicitari Orban Stefan si staff-ului  :bravo: :bravo: :bravo:
Felicitari Apiardeal-ului...si in special celor doi moderatori....am ramas cu un sentiment foarte placut...
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

ves.lucian

tare mi-ar fi placut sa fi fost si eu cu voi astazi !!!
  dar , din pacate , nu am putut sa ajung !!!
   :hi: :hi: :hi:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

pharaonu75

Multumiri Batranului si lui Lorant pentru ca au facut fericita mica apiardeleanca!
Datorita lor Albinutza are in ce sa adaposteasca roii pe care ii va face in primavara. Si are si cu ce sa isi colecteze polenul ce va constitui un plus de vitamine si proteine, atat de necesare in dieta unei sportive ca ea!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Citat din: ves.lucian din Octombrie 27, 2013, 07:12:33 PM
  tare mi-ar fi placut sa fi fost si eu cu voi astazi !!!
  dar , din pacate , nu am putut sa ajung !!!
   :hi: :hi: :hi:

Vii  la anul! :wink2:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Imi trebuie 3 zile sa ma odihnesc dupa intalnirea de la Sighisoara . problema e ca trebuie sa ma odihnesc prin munca !

pharaonu75

Sandupop, Albinutza, Pharaonu75

pharaonu75

Pharaonu75, Jonny_it, Dragos2006

romikele