prezentare dvd

Creat de dvd, August 23, 2013, 09:58:27 AM

« precedentul - următorul »

dvd

salutare la toata lumea. numele meu este docuz vasile denis, sunt de langa buzau, si dupa ceva ezitari m-am hotarat in sfarsit sa ma alatur si eu domniilor voastre pe acest forum. studiez postarile voastre de vreun an, de cand mi-am cumparat primii 4 stupi. pana in iarna m-am atasat atat de tare de ei incat in primavara aceasta am mai cumparat cativa. frumoasa indeletnicire,,,,,,. ma opresc ca mie unul mi-e cam sila sa citesc postari care ocupa tot monitorul.
Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci....!!!

dvd

as pune si ceva poze daca mi-o iesi.  sa vedem, poate reusesc.
Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci....!!!

andreiu

Bun venit, dvd - ule !
      Imi place prezentarea ta, scurta, concisa, la obiect. Apreciez foarte tare si semnatura, daca este conceptie proprie te felicit, ai cap bun. Daca este de imprumut, cinstit ar fi sa specifici autorul. Iti doresc numai bine si success atat in calitate de comentator pe forum, cat si mai ales, in activitatea practica de apicultor.  :hi: :hi:

dvd

multumesc d.l andreiu. m.am chinuit vreo 30 min de am scris. nu prea sunt prieten cu tastatura asta.

dvd

stupii mei.  - 10 rame + captar 3/4   realizati de un prieten

dvd

aici sotia la masina de imbuteliat

andreiu

Nici o problema Vasilica, cu peseverenta si cu ambitie, totul se invata in viata. Inclusiv sa faci poze clare si sa incepi propozitia sau fraza cu litera mare. Depinde de tine. Fondul este de calitate. Slefuieste-l. Cu ganduri bune si cu simpatie, Andreiu.

dvd

Aici o sa atasez cateva poze cu stupina pe vatra permanenta.

dvd

pe langa ei, sau prin fata lor;   -ceva legume

cipik

Stai linistit ca noi incepatori avem stupi prin gradina pe langa legume.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

bismark

Toate se invata dvd-ule,nu se naste nimeni invatat, numai sa fii atent la ceti spun unii mai batrini hirsiti de viata.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

costin76

Denis iti este rusine cu identitatea mai veche  sau a i uitat parola veche

dvd

Nu mai dau de ea Costin. Ce dur mai esti.   Oricum multumesc pentru incurajari ''colegilor''.

dvd

Atasez alaturi cateva poze facute astazi in timp ce le-am dat siropul de zahar.

dvd

Ultimii 3 sunt roi. Antepenultimul format prin iulie,  penultimul oua matca din 1 august, iar ultimul oua de prin 5-6 august.