prezentare dvd

Creat de dvd, August 23, 2013, 09:58:27 AM

« precedentul - următorul »

cipik

Foarte frumoase pozele, imi place culoarea ramelor noi.
Sanatate
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

dvd

Multumesc cipik, rame de tei. Bafta.
Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci....!!!

dvd

La vizita de astazi iata ce am gasit pe un capac.
Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci....!!!

dvd

Invelisul acela era de pamant. In ele cate un viermisor rozaliu. A mai gasit cineva asa ceva? Ce ar putea fi? 

ioanardelean55

Te salut si eu ,vreau sa-ti fac o mica observatie ,hranitorul sa-l pui intotdeauna dupa ultima rama ( in cuib )inainte de diafragma si nu dupa .in rest toate cele bune .

SUCCES  :bravo:

petru.atudorei

de ce inainte si nu dupa diafragma? eu folosesc diafragme din polistiren care acopera rama . daca pun hranitorul intre rama si diafragma , ramane un spatiu gol sub hranitor, spatiu care nu e ocupat de albina si inseamna pierdere de caldura.

romikele

Citat din: petru.atudorei din Septembrie 09, 2013, 09:10:06 AM
de ce inainte si nu dupa diafragma? ...
Pentru că practica bate teoria!  :nod:

În nopțile reci albina nu trece dincolo de diafragmă, și există riscul ca siropul să nu fie luat în totalitate. A doua zi existența acestuia în hrănitor poate atrage musafiri nepoftiți ca de ex. viespile. În cuib există mai multă căldură și activitate...

petru.atudorei

asta iarna, dar la timpul asta albinele trag siropul foarterepede. eu pun 500ml de familie si in30 minute e gol hranitorul

romikele

Nopti reci sunt deja de acum, in unele zone chiar foarte reci.
Deja se incepe organizarea cuibului pentru iarna, asa ca nu-ti pica nimic sa introduci hranitorul in cuib.
De retinut ca in cat mai putine interventii trebuie sa facem cat mai multe operatii...

ioanardelean55

Pertisor verifica hranitorul sa vezi daca  nu-ti curge pe undeva .

romikele

petru.atudorei

Citat din: ioanardelean55 din Septembrie 09, 2013, 08:53:43 PM

Pertisor verifica hranitorul sa vezi daca  nu-ti curge pe undeva .

:rotfl: :rotfl: :rotfl: =)) 

dvd

La noi in zona Buzaului inca este cald si noaptea, peste 12-13 grade. Probabil ca le voi mai stimula cateva zile, nu stiu, astazi voi face o vizita mai amanuntita, sa vad cum stau fetele cu hrana pt iarna.  In rest-TOATE CELE BUNE.

petru.atudorei

Citat din: romikele din Septembrie 09, 2013, 06:23:48 PM
Nopti reci sunt deja de acum, in unele zone chiar foarte reci.
Deja se incepe organizarea cuibului pentru iarna, asa ca nu-ti pica nimic sa introduci hranitorul in cuib.
De retinut ca in cat mai putine interventii trebuie sa facem cat mai multe operatii...

la mine nu a scazut sub 12 grade noaptea...asa ca ma consider norocos  :bzz:

dvd