Simboluri ciudate si practici ciudate ale marilor vedete internationale

Creat de Kov iulian, Iulie 28, 2013, 09:10:05 PM

« precedentul - următorul »

mph

@ perma

spui ca-i slaba schema mea dar atat timp cat functioneaza este clar ca nu vezi "the big picture"

Cand te-am atacat ?.....Daca s-a intamplat sa fie asa cum am scris eu inseamna ca tu esti slab si la tine-i buba.
Poporul asta era ortodox cand te-ai nascut............asa ca poti sa emigrezi nene ca s-au deschis granitele....mergi tu unde-ti place ca aici Ortodoxia este majoritara iar daca este sa gandim la modul european.......respecta principiul potrivit caruia minoritatea se supune majoritatii........
Spui ca mergi la dame dar pe un alt subiect imi reprosai ca potrivit sistemului meu de valori resping homosexualitatea.........hotaraste-te!

Kov iulian

Citat din: mph din Martie 17, 2014, 12:58:40 AM
@ perma
...asa ca poti sa emigrezi nene ca s-au deschis granitele....mergi tu unde-ti place ca aici Ortodoxia este majoritara iar daca este sa gandim la modul european.......respecta principiul potrivit caruia minoritatea se supune majoritatii...
... si daca te mai prindem pe aici iti rupem picioarele  :) :) :)
Dar fiindca ati pus ca va plac Damele poate va iertam insa doar cu conditia sa veniti cu buzunarele pline de afara in concediu, vara pe la vreun sex parade.
CitatDispută în USL pe banii pentru biserici.
Mazăre: "Cernea e un tâmpit. N-am putut să scriu în rezoluţie, dar îi rup picioarele dacă îl mai prind pe aici"
http://www.gandul.info/politica/disputa-in-usl-pe-banii-pentru-biserici-mazare-cernea-e-un-tampit-n-am-putut-sa-scriu-in-rezolutie-dar-ii-rup-picioarele-daca-il-mai-prind-pe-aici-10721833

Haideti sa incercam sa ne pastram simtul umorului chiar daca gandim diferit.

cipriene

vad ca s-a alterat subiectul topicului!
oare MPH este de vina? ))/
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

mph

cipriene arunca rahat in ventilator si mph este de vina .............iar ai postat fara sa ai ceva util de aratat?::))

mph

RADU MAZARE GRESESTE

PENTRU CE SA-I RUPA OMULUI PICIOARELE, N-AR FI MAI SIMPLU SA-I RUPA GATUL?::)))::))::))

(Aceasta postare este o gluma si trebuie tratata ca atare)

cipriene

bai MPH, eu cand caut ceva pe acest forum, ma uit la titlul topicurilor si daca gasesc ceva ce ma intereseaza le deschid.
daca ce se discuta nu are nici o legatura cu titlul, inseamna ca cei care nu scriu la subiect, au o problema
ultimele tale postari pe acest topic ti se par la subiect?
vad ca esti foarte combatant

mph

bai?????............mi se pare mie sau incerci sa ma tragi de sireturi? de cand si pana cand ?

unde sunt scuzele pentru formula de adresare?

cipriene

perma

Micutule, am pierdut timpul de pomana cu tine. Cum era de asteptat. Incerci sa aduci discutia la nivel personal. N-ai niciun contra-argument. Doar ca sunteti majoritari. Asta e un pseudo-argument. Asta era argumentul si cand lumea credea ca pamantul e plat sau ca soarele se invarte in jurul pamantului. Si i-au ars pe rug pe necredinciosi. Bravo! Evul mediu, neica! Noaptea mintii!
@ Iulian: subiectul propus de tine este doar varful icebergului. Toata media este in mainile a 3-5 corporatii, care, bineinteles sunt in mana illuminatti. Se lanseaza si rezista doar cine face intr-un fel sau altul parte din "elita mondiala" sau serveste aceasta elita. Ma refer la "vedetele" de anvergura mondiala, nu la vedetele din libertatea si click. Paine si circ. Asta-i circul care trebuie sa fie mult, pentru ca painea cam lipseste!
Toti privim acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.

mph

@perma
ai obosit sau ai terminat argumente cu care incerci sa ma convingi ca sunt pe un drum gresit ?
Daca vrei sa-mi spui ca nu exista Dumnezeu atunci ai pierdut timpul degeaba cu mine.
Nu ma mira de insistenta cu care combati ortodoxia atat timp cat nu ai aceasta religie. Este firesc sa nu poti intelege lucruri pe care nu le practici si pe care le interpretezi dupa cum ti se pare ca ar fi corect si apoi sa-mi vorbesti despre evul mediu si noaptea mintii.
Daca eu respect dreptul tau de a nu crede, de ce cauti sa-mi impui punctul tau de vedere?

Kov iulian

Va rog haideti revenim la topic,
Citat din: cipriene din Martie 01, 2014, 04:15:56 PM
iar sunt de acord cu tine Iulian, dar cum poti impiedica fenomenul, cum?
Citat"Cunoaşteţi adevărul şi adevărul vă va elibera."

Prin educatiei se poate impiedica fenomenul, cu cat esti mai educat si cunosti mai multe cu atat esti mai liber.
Chiar daca dureaza mult si aparent nu asa de eficienta ca constrangerea totusi asta e singura cale.

Un om constrans, pe fata se va lasa de ele insa le va face pe ascuns.

mph

Exact ..........educatie nene........asta a facut "elita mondiala",,,,,,,s-a educat

perma

Mph, nu vezi ca-ti dai singur in cap? Cum de indraznesti sa combati homosexualitatea daca n-ai incercat-o? Sau...
Eu nu incerc sa te conving ca nu exista Dumnezeu. Incerc sa te fac sa intelegi ca sfanta biserica cu sfanta cruce si sfanta icoana si sfintii parinti sunt doar niste structuri ale omului. Sunt niste oameni intre oameni, poate nu cei mai oameni. Si ca pe langa ortodoxie mai sunt mii de alternative care te-ar putea aduce mai aproape de divinitate.
Si, mai presus de toate, incerc sa te fac tolerant. Un adevarat crestin (asa cum il intelegi tu)! Credinta ta nu e unica si sunt sanse mari (matematice!) sa nu fie nici cea adevarata. Stiu ca tu crezi, dar incerca sa vezi ansamblul.
Si, ca sa te lamuresc, nu-s pe invers. Doar accept ca fiecare are dreptul de a alege pentru el. Nu decid eu pentru altcineva daca e bine sau nu pentru el sa aiba ceva in fund. Tu asta vrei! Ce crezi tu sa fie valabil pentru toata lumea!
Toti privim acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.

mph

@ perma
Trebuie sa fi incercat homosexualitatea ca sa te declari impotriva ei?????....omuleeeee..........ma sperii !!!!!!!!
Ce cred eu vreau sa fie valabil pentru mine si vreau sa atrag atentia celor din jur in momentul in care lucrurile o iau razna .
Esti de acord daca copilul tau  se uita la televizor cand este o emisiune despre poponari?
Accepta tu asa ceva daca esti atat de liberat in gandire pentru ca eu am alte preocupari.
Sa fie poponari la ei in casa dar atat timp cat lucrurile astea ajung pe televiziune si pe strada pe mine ma dreanjeaza.
Libertatea ta inceteaza acolo unde incepe libertatea mea.

marian sima

Citat din: mph din Martie 16, 2014, 10:43:53 PM
@ marian sima

Costumele frumos cusute pe care le-ati vazut in fotografii sunt expresia respectului si al cinstei pe care o acordam inaltelor fete bisericesti.
Poporul asta si-a cinstit din vechime conducatorii, liderii, fetele bisericesti pentru ca sunt cei care conduc, este o forma de respect pe care unii o digera greu mai ales cand cel ce comenteaza face parte din alta credinta si nu scapa nicio ocazie de a mai arunca o ligurita cu rahat in ventilator.

Despre misiunea bisericii sa-I lasam pe cei care o conduc sa o hotarasca, fac asta de sute de ani si o fac bine.
Cat priveste sfintirea si nu sfintenia preotului Ortodox hai sa-ti spun un secret: La slujba de sfintire care poarta denumirea de Taina Sfintei Hirotonii, preotul este sfintit si nu sfant. Sfintenia este o calitate dobandita doar de unii, iar sfintenia este recunoscuta si proclamata de Biserica

Eu respect pe cel care merita respectul,pe omul care datorita actiunilor sale reuseste sa faca o lume mai buna,pe cel ce rupe din painea lui pentru a da si celui flamand.

Stii ce-mi povestea un prieten care trebuie sa urce o treapta in functia pe care o are in cadrul biserici ortodoxe.
Mita e elementul cheie de avansare,ba dai si mai bine daca cumperi materiale religioase de la cei care au legatura cu avansarea ta.

Nepotismul si rudeniile sant prezente si la alte religii asta e adevarul.

I-mi povestea o data un prieten care a gazduit niste studenti la teologie (de alta religie nu ortodoxi) ca respectivi cu o ciocolata luau bonuri de benzina de la benzinarii si bani le erau decontati de facultatea si religia din care ei faceau parte.

Asa ca astia sant sfatuitori de astazi si de maine.

Ce fac bine?
Daca o faceau bine nu mai aveai puscarii pline ,lumea amarata ,coruptie si talharii la tot pasul.

Dar adevarat graieste biblia  cand spune.

M-am imbogatit si nu duc lipsa de nimic dar nu stii ca esti ticalos ,nenorocit sarac orb si gol.

Asta e starea zicem ca e bine dar nu e bine deloc.