Simboluri ciudate si practici ciudate ale marilor vedete internationale

Creat de Kov iulian, Iulie 28, 2013, 09:10:05 PM

« precedentul - următorul »

mihai.vr

Chiar daca nu cred neaparat ca toti cei care produc muzica sau jocuri sau divertismente etc sunt condusi din umbra de masoni sau iluminatti sau puterile politice etc, cred totusi ca manati din spate de dorinta de imbogatire si in mare parte de lacomie comercializeaza ceea ce se vinde. Si in ziua de azi se vinde bine circul, dupa cum s-a mai scris si mai sus. Se vinde bine ceea ce e socant. In urma cu vreo 10 ani era Britney Spears cea care facea videoclipuri ciudate, in urma cu vreo 2 ani era Lady Gaga, acuma e Miley Cirus. Chestii din astea o sa tot apara pentru ca se vinde. Ascultam un cuplu pe Youtube care faceau coveruri de piese celebre, pana cand au fost recunoscuti pentru unu dintre coveruri si ceva casa de discuri le-a facut trupa si album. Dar ca persoane s-au schimbat foarte mult.... look-ul, imbracamintea, stilul pieselor... de ce? pentru ca casa de discuri i-a bagat in tiparul celor care se trec acuma.  Cei care au putere de decizie vor folosi intotdeauna ceea ce se vinde (insemne, embleme, aluzii etc) atata timp cat le aduce faima si castig. Problema e daca ii urmam ca oile sau nu.
Un alt exemplu era ca in urma cu cateva luni Guta divorta a nu-stiu-cata oara, acuma mai recent divorta Bianca Dragusanu. Asta nu mi se pare un subiect cu care sa te lauzi, mai ales pe la toate emisiunile, mai ales ca nu ajuta pe absolut nimeni. DAR se vinde, asa cam televiziunile se folosesc de asta.

Kov iulian

Citat din: mihai.vr din Martie 18, 2014, 10:07:15 AM
Chiar daca nu cred neaparat ca toti cei care produc muzica sau jocuri sau divertismente etc sunt condusi din umbra de masoni sau iluminatti sau puterile politice etc, cred totusi ca manati din spate de dorinta de imbogatire si in mare parte de lacomie comercializeaza ceea ce se vinde.

Sa prostit si o Romanca dea noastra.

Accesati acest link si veti vedea ca foarte multi  artisti internationali fac acest semn.

https://www.google.ro/search?q=666