Simboluri ciudate si practici ciudate ale marilor vedete internationale

Creat de Kov iulian, Iulie 28, 2013, 09:10:05 PM

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Am dat zilele astea pe net peste un interviu al unei foarte celebre cantarete care ma uimit un pic,

Eu spune cum ca ea de una singura nu are putere sa faca spectacolele pe care le face,nici chiar  la repetitii nu reuseste fara a chema asupra ei o putere, ea ii spune Sasha Fierce .

Am mai auzit chestii de astea actori sau cantareti celebri care cheama asupra lor o forta sa ii ajute, curios e ca ei nu numesc acea forta "Doamne Doamne" sau "Spiritul lui Doamne Doamne" ci ii spun pe alte nume uneori chiar glumesc pe la anumite emisiuni tv spunand ca si-au vandut sufletul pentru faima.
Dupa cum stiti uneori cele mai multe adevaruri se spun in gluma.

Ce e cu toate aceste simboluri si idei cu care suntem bombardati zi de zi in media, ce e in capul acestor oameni, si cum se face ca au asa succes la public de indata ce incep sa le adopte si sa le prezinte.?

Beyonce Admits Alter Ego (Demon Possesion) 2013

Si alti pe la diverse emisiuni tv din afara si-au pus aceste intrebari, ce sunt toate aceste simboluri prezentate,

Aceste vedete " triseaza " in incercarea de a avea succes, nu se bazeaza doar pe talentul lor ci apeleaza si la tehnici antice sau moderne de manipulare psihologica ?

Beyonce Illuminati Ritual At 2013 Super Bowl Exposed

Kov iulian

De asemeni am mai observat ca exista reportaje serios realizate si la subiect pe aceasta tema dar exista si foarte multe clipuri video realizate de diversi anonimi tot pe aceasta tema in care se prezinta doar jumatati de adevaruri sau lucruri distorsionate care la o analiza de bun simt le excludem ca fiind minciuni.

Dupa cum stiti internetul este liber si nu poate fi controlat/cenzurat asa de usor precum televiziunea, cea ce duce la urmatoarea intrebare.

Daca nu poti opri o informatie ce mai poti face pentru a opri acea informatie sa ajunga in mod corect la public?

E simplu, lansezi si tu aceasi informatie la o mai mare intensitate insa un pic distorionata de data aceasta, astfel reusesti sa arunci in ridicol lucrurile prezentate in prima faza.

Cea ce ma duce si la alte intrebari:
Astfel de lucruri se practica si in alte domenii, politica, stiri etc?

pharaonu75

Citat din: Kov iulian din Iulie 28, 2013, 09:21:50 PM

...
E simplu, lansezi si tu aceasi informatie la o mai mare intensitate insa un pic distorionata de data aceasta, astfel reusesti sa arunci in ridicol lucrurile prezentate in prima faza.

Cea ce ma duce si la alte intrebari:
Astfel de lucruri se practica si in alte domenii, politica, stiri etc?

Trustul Intact / Antena3 iti spune ceva? :D :D
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kov iulian

Citat din: pharaonu75 din Iulie 29, 2013, 04:50:55 PM
Trustul Intact / Antena3 iti spune ceva? :D :D
Nu are cum, credeti ca poporul roman nu si-ar fi dat seama de inselatorie ?  :D :D :P :P

Revenind la subiectul postarii vreau sa ascultati urmatoarea melodie.
( Tin sa precizez ca nu interpretez in nici un fel lucrurile ce le prezint eu doar le prezint, va las pe Dumneavoastra sa faceti asta )

Rihanna - S&M

Incepand de la secunda 32 strofele spun cam asa.
CitatE asa de bine sa fii rau, sub nici o forma nu voie renunta ( sau nu voi renunta la aceasta cale ).........
Bineinteles la inceput videoclipul de prezinta cum acei Domni ar fi niste ziaristi care o pun la zid, iar daca veti fi foarte atenti la secunda 38-39 veti vedea un domn scrie pe acel carnetel
CitatPrinces of iluminati, Iluminati slut
Printesa iluminati, cur..a iluminati, iar toate astea se desfasoara in timp artista spune
CitatE asa de bine sa fii rau, sub nici o forma nu voi renunta ( sau nu voi renunta la aceasta cale ).
Cumva inceputul videoclipului ar spune ca " nu imi pasa " ce scrieti voi e asa de bine sa fii rau si sub nici o forma nu voi renunta la calea mea .

De la minutul 1:02 spune

Poate ca sunt rea dar ma descurc de minune la asta...... restul strofelor si imaginilor fac referire sau aluzii la practici sado-maso etc .

De la minutul 2:51 iar apare acel text  "PRINCESS OF ILLUMINATI"

De la 3:19 apare un alt text  "RIHVNNV THE PRINCESS OF ILLUMINATI" iar in tot acest timp strofele spun cat de bine se simte ea pe aceasta cale.

Cumva cantecul incearca sa ne spuna si ce daca gura lumi ( a presei ) spune asta, ea se simte bine asa, nu vom gasi nici o reprezentare sau o strofa din care sa reiasa ca ar spune,  va inselati eu nu sunt asa ci din contra din acest videoclip care face clar referire la viata ei artista ar spune imi este bine cu calea mea.

Acum nu stiu daca acesti artisti chiar fac parte din niste secte oculte dar din ce canta se pare ca simpatizeaza cu ele sau ne transmit mesajul ca nu sunt asa de naspa aceste idei nu vedeti ce bine ne este noua.

Dar daca urmarim vietile unor artisiti celebri vom vedea cat de bine o duc, incat nu ii apuca pensia, dependenta de droguri sau medicamente, alcol, violenta, scandal etc lucruri perfect normale si bune de urmat  in special pentru tineri :rotfl: :rotfl:

Dar ce e tragic din toata aceasta poveste e cui dedica ea aceste piese muzicale.
Daca ar fi fost dedicate adultilor sau unui grup restrans cu preocupari sexuale deviante sau oculte asta e frate, esti major faci ce vrei cu viata ta.

Dar nu, aceste vedete au fan cluburi pe internet sau paginile lor de facebook care sunt compuse in special din tineri mare parte fete minore .

Bineinteles ca parinti ( sau tatici ) nu stiu de preocuparile puilor lor, ii stiu cuminti si la locul lor, nu stiu ce muzica asculta sau nu o inteleg, nu toti intelegem engleza dar se pare ca mare parte din copii da, iar acest vedete intiparesc in mintile lor tinere idei si ganduri nocive care nu le fac bine si nu ii ajuta cu nimic in viitoarea viata de adult .

Se pare ca aceste Domne, Domnisoare vedete au o relatie aparte de apropiere  cu fetitele minore, sunt niste modele pentru acestea si in videoclipurile realizate si dedicate lor si le prezinta minunata lume a sexului, a practicilor sado-maso, oculte etc.

Ii pot intelege pe cei ce nu vor sa aiba dea face cu vreo religie chiar simpatizez cu ei, dar aveti grija cu copii vostri fiindca sunt indoctrinati, conditionati de acesti " Artisti " care le prezinta diverse aspecte " minunate " ale vietii sexuale si ii fac curiosi spre diverse practici sado-maso sau oculte, unele ritualuri prezentate sexuale char fac parte  din riturile unor secte oculte .

Deci acesti artisti ne predau " religie " zi de zi pe canalele media
:rotfl:

O religie si o simbolistica oculta bineinteles, am putea chiar spune ca fac prozelitism si promoveaza o religie sau mai multe de origine oculta .

Marek

Eu cred ca e doar moda.
N-am mai vazut EMO nici rapperi cu blugi largi.
Acum aud tot timpu versuri romansti cu accente jamaicane MAN
La anu cine stie ce mai apare.
Pana la urma si ele vedetele sunt oameni le plac banii. De prea multi bani isi permit si versuri care l pot diminua considerabil nr de fani.
Apoi mai sunt si acele imprsii de vedete, figuri.

Kov iulian

Mie personal doua tipuri de persoane imi displac si caut sa le evit .

1) Fanatici religiosii, ( din orice religie )
Fiindca te poti astepta le orice de la ei, si chiar daca spun ca slujesc o putere pozitiva de obicei nu se intampla asa.

2) Si cei ce spun despre ei ca iubesc sau le place partea negativa, sau merg la vrajitoare etc.
Nu e bine sa ai in preajma astfel de oameni,

Pentru cei ce sunt sceptici in aceste privinte le recomand sa caute pe net informatii despre un studiu al Domnului Dr. Masaru Emoto care a demonstrat stiintifica ca un gand( rau-bun), o vorba ( rea-buna) , meditatia, ura etc poate modifica fizic anumite particularitati ale apei.

Si ghici cat la suta din noi e apa?
Dr. Masaru Emoto's Water Experiment: Words Are Powerful

http://en.wikipedia.org/wiki/Masaru_Emoto

SI acest documentar e interesant

WATER documentary -How to change the energy around you - Dr. Masaru Emoto 3_8

kamy

apoi iulian spui drept cu mana pa tyept ca tot ala-i dracu la ambele categorii si subscriu la ce spui!
melodiile respective se ofera ca un drog la tanara generatie aflata in criza de identitate si se mere pe principiu dezbina si stapaneste, da adevarul e ca se lucreaza la greu cu dracu

Kov iulian

Citat din: kamy din August 07, 2013, 04:29:54 PM
apoi iulian spui drept cu mana pa tyept ca tot ala-i dracu la ambele categorii si subscriu la ce spui!

Va referiti la chestia cu apa ?

Acela e un simplu studiu stiintific din care sa constatat ca starile omului influenteaza apa, posibil ca acele schimbari sa fie influentate de catre sarcina electrica exterioara a omului .

Poate ca nu stiti dar corpul omenesc utilizeaza in functiile sale curenti electrici, dupa cum stiti orice corp parcurs de catre un curent electric sau electrostatic are si o inductie electromagnetica care poate influnta celelalte corpuri din vecinatate .

Exista si o metoda prin care sa putut vedea ca si corpul omenesc este inconjurat de astfel de curenti .

Efectul Kirilian

Se presupune ca starile emotionale ale omului pot influenta acel camp electric exterior si prin urmare acea influenta se poate transmite si corpurilor din jur .

Kov iulian

Am descoperit de curand un filmulet interesant si despre Mark Zuckerberg fondatorul facebook.

Fiind intr-o emisiune tv, realizatori acesteia iau pus niste intrebari incomode despre lipsa de intimitate pe facebook, strangerea de informatii si de fotografii. de curand au pus la cale si un program care scaneaza trasaturile fiecarui chip din fotografii si realizeaza niste baze de date

Fiind supus unor astfel de intrebari probabil fiind si emotiv + caldura de la reflectoarele din studio au facut ca acest tinerel sa transpire abundent cea ce a facut sa isi dea jos jacheta.

Realizatori acele emisiuni au avut surpriza sa constate ca Domnul Mark Zuckerberg are un simbol pe interiorul jachetei, Dansul afirma ca acel simbol il poarta fiecare angajat al firmei si din spusele sale reprezinta misiunea companiei .

De la minutul 2:00 incolo,( se poate vedea si cat de stingherit se simte in acea ipostaza) .

Mark Zuckerberg Is ILLUMINATI!!!???

cipriene

simboluri sunt peste tot. de fapt totul se baseaza pe simboluri.
problema, daca pot sa-i spun asa, este daca le bagi in seama
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

Kov iulian

Citat din: cipriene din Februarie 23, 2014, 12:24:55 AM
simboluri sunt peste tot. de fapt totul se baseaza pe simboluri.
problema, daca pot sa-i spun asa, este daca le bagi in seama

Nu este vorba despre bagare in seama ci de acceptare a lor si a mesajului cu care vin.
Un artist, un actor ce crede intr-un anume fel, si face anumite lucruri te influenteaza prin arta lui si iti intipareste in minte chiar fara voia ta idei si ganduri.

cipriene

sunt de acord cu tine: semnele sunt facute pentru a transmite anumite mesaje (de altfel cred ca asta este si scopul lor  :P)
problema este daca suntem capabili sa realizam acest lucru....

Kov iulian

Citat din: cipriene din Martie 01, 2014, 03:54:42 PM
sunt de acord cu tine: semnele sunt facute pentru a transmite anumite mesaje (de altfel cred ca asta este si scopul lor  :P)
problema este daca suntem capabili sa realizam acest lucru....

Nici nu conteaza daca exista cea in ce cred, si-au abandonat ratiunea acelei  credintei  cei ce fac acele semne si sunt influentati negativ.
Conteaza ca cei influentati nu mai judeca corect, devin slabi isi distrug viata drogandu-se, si facand orice nenororice posibila, devin violenti, se sinucid, ucid etc.

Trebuie starpite astfel de credinte care distrug omul si gandirea lui sanatoasa.

cipriene

iar sunt de acord cu tine Iulian, dar cum poti impiedica fenomenul, cum?

mph

Femomenul il poti impiedica urmand sfaturile Sfintilor Parinti. Daca veti citi Vietile Sfintilor veti gasi acolo raspunsuri fabuloase, de o limpezime uluitoare. Razboiul impotriva ortodoxiei este atat de crunt pentru ca aceasta ofera antidotul la toate nenorocirile lumii actuale iar cei ce stiu asta cauta cu orice pret sa ascunda sau sa aduca in derizoriu credinta noastra stramoseasca. Se loveste in biserica, in preot, au scos icoanele din scoli in numele libertatii religioase. Vinovati suntem noi pentru ca nu ne-am dus in ziua aceea cu copilul la scoala sa cerem socoteala. In numele aceleiasi libertati avem dreptul sa punem icoana inapoi in clase si lucrul acesta se va intampla daca noi vom vrea asta.