Micul Apicultor Ioan Ursachi

Creat de Ionut Ursachi, Iulie 28, 2013, 01:28:07 PM

« precedentul - următorul »

dan sebastian

Dimpotriva. Cred ca le tratezi cu foarte mare atentie. Si e de bine. Pasiunea e totul. Daca e si statornica atunci te poti numi fericit !
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Ionut Ursachi

Va multumesc domnule Dan ! Credeti-ma ca de cand am albinutele , ar fi cam 3-4 ani ..am avut grija de ele doar din pasiune ... niciodata nu am dat vina pe ele din cauza ca nu au facut miere ... ci mai degraba am dat vina pe mine . Pentru ca sunt un incepator . Incetul cu incetul..chiar daca am 18 ani ... vreau sa le inmultesc si sa fie daca va fi posibil si o mica sursa de venit pentru familie . Toate cele bune !  :thanks:
"O, nebune om pana cand te vei afunda  si ca o albina vei aduna bogatia ta , care degrab va pieri ca praful si cenusa ? Ci cauta mai vartos imparatia lui Dumnezeu ."
    Multa sanatate si respect !

Ionut Ursachi

"O, nebune om pana cand te vei afunda  si ca o albina vei aduna bogatia ta , care degrab va pieri ca praful si cenusa ? Ci cauta mai vartos imparatia lui Dumnezeu ."

dan sebastian

Am vazut gardul foarte bun din spatele stupilor. Vantul din ce directie bate ?
Presupun ca sunt cu fata la sud (bate soarele in urdinis toata ziua). Daca directia predominanta a vantului era din nord, dinspre gard spre stupi poate era mai bine sa ai stupii mai aproape de gard, cu conditia sa fie gardul tau si sa nu deranjezi vecinii.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Ionut Ursachi

Salut , vantul bate cam naspa dinspre gardul acela mic de lemn ... ii puneam mai aprope insa dincolo e vecinu si am probleme dupa . Am sa incerc sa pun ceva sa nu bata prea tare vantul . Revin cu o poza :)

Ionut Ursachi

:)  cealalta poza era de mai demult .. am fost si am pus inainte sa vina zapada  .mai multe gardulete de lemn si niste crengi de copaci pentru a opri vantul cat de cat sa treaca  . :)  sper sa fie bine

marius_vfp

eu am folosit coceni de porumb puse in gard, oricum la viscol tot mi-a bagat zapada in stupi insa vanturile sunt oprite in mare parte.

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Ionut Ursachi

Si eu am vrut sa folosesc tot coceni ... insa nu am mai reusit ..crengile sunt doar o improvizatie pe moment :))

dan sebastian

Ca mai adie vantul sau chiar sufla cu putere nu ma deranjeaza acum. Dupa ce depun puiet insa crivatul ma infioara. Eu nu le-am pus deloc coceni sau alta protectie pt ca ii am pe distanta mare si imi e imposibil sa-i protejez. Ma bazez pe selectia naturala, scapa cine poate.

Ionut Ursachi

Va inteleg domnule dan ..la un numar mare de familii va puteti permite aceasta selectie naturala ..insa eu cu doar 11 familii si pe langa asta avand si un stapan incepator si nepriceput ..nu pot face acest lucru :(

Ionut Ursachi

Ma poate ajuta cineva cu dimensiunile unui corp 3/4? Multumesc !  :bzz: :bzz: :coffee:

bio

La multi ani, tizule...sa traim cu numele..!!!

Ionut Ursachi

Multumesc , multa sanatate :bzz: si dumneavoastra !:) : sampanie:

G. Iulian

Cu întârziere dar totuşi: La mulţi ani!

Ionut Ursachi

Niciodata nu e prea tarziu . Multumesc ! Numai bine si albinute cat mai multe :)