Albinutza

Creat de albinutza, Iulie 26, 2013, 10:51:19 AM

« precedentul - următorul »

dodo79

albinutza  :) :) :) :) hotarestete!!! care a fost primul targ? cluj sau sighisoara  :P :P :P
acceptam ca la cluj a fost primul pe anul acesta :) :hi:
bafta la concurs

albinutza

Dupa aceea , tata a facut un suport pentru descapacit, ca nu aveam asa ceva, eu l-am vopsit, ce ziceti cum a iesit?
Eu sunt ajutorul de nădejde a tatălui meu ! Si mai nou si PR-ul său.

albinutza

Citat din: dodo79 din Mai 08, 2014, 01:10:38 PM
albinutza  :) :) :) :) hotarestete!!! care a fost primul targ? cluj sau sighisoara  :P :P :P
bafta la concurs
^:)^ ^:)^ :roll: :roll: ...exact acesta intrebare mi-a pus-o si tata aseara......aveti dreptate,  ^:)^ ^:)^ ^:)^ la Sighisoara a fost primul targ la care am participat....dar la Sighișoara am avut cele mai mari emotii, a fost ceva de vis..nu prea a fost targ pentru mine, ...am primit primul premiu de care m-am bucurat cu adevarat......tata a zis ca ne facem "abonamente " la targul de la Sighisoara. Sper sa ne vedem acolo... :wink: :wink2: :P :P :D

albinutza

Am facut si rame de jumătate. ....tata m-a lasat sa bat o capsa cu capsatorul pneumatic,  e destul de greu pentru mine...mai bine pun aracet si leaturi.

albinutza

Săptămâna trecută,  am inceput sa pregatim stupii noi, adica pe aceia pe care i-am câștigat la Sighișoara,  inclusiv colectorul de polen, multumesc pe acesta cale Apiardeal-ului si in special lui Romikele, Pharaonu 75, Orban Stefan, Bătrânului ( care seamana foarte bine cu bunicul meu) si tuturoe celor care au reusit sa ma faca cea mai fericită.  MULȚUMESC MULT!
In timp ce tata pregatea stupii pentru vopsit, au am vopsit un colector de polen...

albinutza

Dupa ce anul trecut tata a facut un dispozitiv care sa ne ușureze munca insarmat, pentru rame întregi,  a facut acum si unul pentru rame de jumătate,  cu ajutorul lor si eu pot sa insarmez rame foarte usor...... nu prea ma descurc sa bat cutiuțe  cu  ciocanul......dar învăț eu!.
Zilele trecute tata a lipit cateva foite de ceara, m-a lasat si pe mine, nu e gre deloc.

albinutza

Nu prea stiu cum sa incarc niste fimulete pe youtube, sa va arat cum am lipit eu ceara, dar cand vine tata de la serviciu o sa ma învețe si dupa aia postez si eu un film........Vreau sa devin PR-ul familiei :rotfl: =)) (fratele meu mi-a explicat ce înseamnă).....dar tot trebuie sa cer voie de la tata sa postez, ca altfel....... :blah: :hi:
Spar ca nu v-am plictisit. ?..... :i_love_you:

romikele

albinutza

Ma bucur sa va aud, :i_love_you: :i_love_you: cred ca sunteti bine, mi-azis tata ca ati fost operat, cum va simtiti, sa va faceti repede bine. Va pup.!

romikele

Azi m-am operat, acum sunt la reanimare, cam doare, dar e bine. Va pup pe toti!

dodo79

Citat din: albinutza din Mai 08, 2014, 02:00:23 PM
Citat din: dodo79 din Mai 08, 2014, 01:10:38 PM
bafta la concurs
^:)^ ^:)^ :roll: :roll: ...exact acesta intrebare mi-a pus-o si tata aseara......aveti dreptate,  ^:)^ ^:)^ ^:)^ la Sighisoara a fost primul targ la care am participat....dar la Sighișoara am avut cele mai mari emotii, a fost ceva de vis..nu prea a fost targ pentru mine, ...am primit primul premiu de care m-am bucurat cu adevarat......tata a zis ca ne facem "abonamente " la targul de la Sighisoara. Sper sa ne vedem acolo... :wink: :wink2: :P :P :D
acolo ne intalnim sigur.
Citat din: romikele din Mai 08, 2014, 05:12:35 PM
Va pup pe toti!
doare ,se vede  =)) =)) =)) :hi:

albinutza

Am ceva sa va arat: http://www.toplita.info/local/o-topliteanca-in-lotul-national-apicol.html ...am niste emotii,  miercuri dimineata plecam spre Polonia, sper sa facem o figura frumoasa acolo, dupa ce ma intorc o sa postez ce am facut acolo si sa pun poze....Tineti-ne pumnii... :hi: :hi: :hi: :hi: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:

Kiwi Bee

Fati prieteni si simtete foarte bine.  :hi:

Hermannstadt

Bafta si ne pui poze !
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

apivasmob

Bafta multa si sa vi cu medalie.
Sanatate tuturor apicultorilor