Albina irlandeza

Creat de gelu, Iunie 22, 2013, 09:37:05 PM

« precedentul - următorul »

gelu

problem cu netul, cod portocaliu de vreme rea....

gelu

Citat din: bio din Ianuarie 05, 2014, 11:28:23 PM
...Gelu..??..sa inteleg ca deja in zona voastra a-ti inceput cu hranire proteica..?..

Ceva cam asa am inteles eu din imaginea postata de tine ca ar fi ceva turta care contine polen.
....intr.adevar este polen sau substituent plus tratament cu acid oxalic, impotriva varooa....vremea naspa si vantul puternic ne.a alungat repejor din zona...si am avut companie cateva bovine autohtone... :yes:

bio

stefan1

"..intr.adevar este polen sau substituent ..."
Pe cutie nu spune de substituenti. Spune ca e doar cu polen de flori nemtesc si ca este fara germeni patogeni.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

gelu

....traduceti si reversul...please... =D> :D :hi:

stefan1

Nu se vede prea bine.
Scrie ca este o turta atractiva pentru albine, care prin substantele vitale continute intareste capacitatea de crestere de puiet.
Se poate aplica si primavara si toamna.
Sa se aplice in apropierea puietului, dar albinele trebuie sa aiba si o sursa de apa.
In primavara se poate administra si lichid, dizolvata i 2-3 l de apa usor incalzita.

Mai zice ca se poate folosi si in cazur hranirilor de necesitate si in golurile de cules, inclusiv in stare lichida. Turta se asimileaza integral de albine (nu lasa resturi).

:hi:

gelu

:thanks: :thanks: :thanks:....stiam eu ca sibienii sunt domni faini...am dresat doi caini la scoala de dresaj de acolo, in vremuri de mult apuse.....iernare usoara va doresc... :) :hi: :hi:

gelu

...azi in apiary...  :) Turvey la nord de Dublin, Irlanda....

gelu

...deci...,,intrusul,, de sus fabricat in Sighisoara, urmeaza a fi populat, rezultatul tratamentului cu acid oxalic de acum doua sapt. satisfacator, albinutele inca mai au food....traditionala barfa de la finish... :thanks: :hi: :hi: :hi:

dan sebastian

Sa se aplice in apropierea puietului, dar albinele trebuie sa aiba si o sursa de apa.
In primavara se poate administra si lichid, dizolvata i 2-3 l de apa usor incalzita.

Mai zice ca se poate folosi si in cazur hranirilor de necesitate si in golurile de cules, inclusiv in stare lichida. Turta se asimileaza integral de albine (nu lasa resturi).

:hi:
[/quote] De ce apa?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

gelu

.....asa scrie neamtul pe prospectul atasat putin mai sus.... :D

stefan1

Citat din: dan sebastian din Ianuarie 19, 2014, 06:03:48 PM
Citat din: stefan1 din Ianuarie 07, 2014, 01:34:46 AM

...

De ce apa?

Turta proteica se administreaza cand familia incepe sa creasca puiet. La cresterea puietului este nevoie de apa. Noi romanii nu prea dam atentie acestui fapt, uneori se recomanda prezenta foliei peste cuib si de acolo sa-si ia albinele apa cand nu pot iesi afara. Uite ca nemtii tin sa mentioneze ca trebuie sa asiguram apa albinelor.

gelu

:thanks:...ptr. explicatii, eu doar arat ce ,,operatii,, efectuam noi aici, irlandezii sunt cam zgarciti la vorba asa ca profit si eu de cunostintele practicienilor de acasa... ^:)^ =D> :hi: :hi:

gelu

...ieri la revizia de primavara , in stupina amicului din Ashbourne am gasit stupii in regula cu exceptia unuia care avea fundul ticsit cu albine moarte ce aveau limba scoasa... :P...n.am gasit semne de boala sau paraziti iar colonia da semne ca si.ar reveni...credem noi....asteptam pareri ... ^:)^...

dan sebastian

Suplimenteaza-le hrana cu sirop. E posibil sa ai miere de mana in rame, sau hrana compromisa, mucegaita, etc.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.