VICTOR M.

Creat de Vyktor, Iunie 21, 2013, 09:58:47 AM

« precedentul - următorul »

dorindafi

Citat din: Vyktor din Ianuarie 28, 2016, 08:22:19 PM
:thanks:
Intre timp am gustat din ea si nu este nimic suspect.
ar fi bine sa te duci la doctor , poate ai fost OTRAVIT     =))
      :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

cipik

Si s-o trimita toata la mine, il ajut eu, nu pot lasa un prieten la greu.  :P
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

xvader

Sau poți sa o faci tzuica :D

apivasmob

Nu invata omul la prosti.
Sanatate tuturor apicultorilor

xvader

Pai eu il învăț de bine...sa nu care  cumva sa se intoxice :P

Vyktor

Va ti cam facut de cap, cat timp am lipsit.  :)

xvader

Salut victor...la o cafea verificăm mesajele

dorindafi

Citat din: Vyktor din Ianuarie 30, 2016, 07:43:33 AM
Va ti cam facut de cap, cat timp am lipsit.  :)
am vazut ca nu mai apari si miam zis ; mierea a fost otravita   =))    :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Vyktor

Tzeapa Dorine , n-am nimic.

Vyktor

Intetionez sa cumpar un m3 de scandura pe care sa o pun la uscat.  Ce latime ma sfatuiti sa iau pentru a avea pierderi cat mai mici? :thanks:

un OM

Daca ai intreba un tamplar experimentat, ti-ar raspunde sa feliezi orice latime de scandura ai cumpara la maxim 10 cm latime, apoi cu ajutorul unor prese sa le lipesti panou, apoi sa debitezi. Practica asta inca nu o am, posibil pe viitor.

Vyktor

Azi am ridicat cateva capace sa vad daca au consumat turta proteica pusa la inceputul lunii. Majoritatea au luat cca 70-75% din ce le-am bagat. In afara de a da dupa diafragma cate una doua rame marginase care mai aveau putina miere nu am reusit inca sa fac un control amanuntit . Chiar daca azi a fost soare ,a batut un vant destul de rece , asa ca am preferat sa le las in pace.

dorindafi

:hi:vyktore
au inceput sa cladeasca ceara pe rame , asta inseamna ca au burtile pline  :bravo:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

oroles

Se vede ca albinelor tale le place negru. In poza a doua se observa ca s-au grupat mai mult pe rama neagra. Eu as duce acea rama mai spre centrul cuibului. Nu stiu daca toti apicultorii sunt in asentimentul meu, insa eu asa as face.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

apivasmob

Las-o acolo ca are miere si polen(este de inchidere cuib si sigur are miere si pastura 80% din rama) sau poate omul o vrea sa o topeasca cu timpul.
Ramele care zici tu Oroles sa sunt mai deschise doar la partea lemnoasa te referi nu?
Sanatate tuturor apicultorilor