VICTOR M.

Creat de Vyktor, Iunie 21, 2013, 09:58:47 AM

« precedentul - următorul »

cipik

Si s-o trimita toata la mine, il ajut eu, nu pot lasa un prieten la greu.  :P
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

xvader

Sau poți sa o faci tzuica :D

apivasmob

Nu invata omul la prosti.
Sanatate tuturor apicultorilor

xvader

Pai eu il învăț de bine...sa nu care  cumva sa se intoxice :P

Vyktor

Va ti cam facut de cap, cat timp am lipsit.  :)

xvader

Salut victor...la o cafea verificăm mesajele

dorindafi

Citat din: Vyktor din Ianuarie 30, 2016, 07:43:33 AM
Va ti cam facut de cap, cat timp am lipsit.  :)
am vazut ca nu mai apari si miam zis ; mierea a fost otravita   =))    :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Vyktor

Tzeapa Dorine , n-am nimic.

Vyktor

Intetionez sa cumpar un m3 de scandura pe care sa o pun la uscat.  Ce latime ma sfatuiti sa iau pentru a avea pierderi cat mai mici? :thanks:

un OM

Daca ai intreba un tamplar experimentat, ti-ar raspunde sa feliezi orice latime de scandura ai cumpara la maxim 10 cm latime, apoi cu ajutorul unor prese sa le lipesti panou, apoi sa debitezi. Practica asta inca nu o am, posibil pe viitor.

Vyktor

Azi am ridicat cateva capace sa vad daca au consumat turta proteica pusa la inceputul lunii. Majoritatea au luat cca 70-75% din ce le-am bagat. In afara de a da dupa diafragma cate una doua rame marginase care mai aveau putina miere nu am reusit inca sa fac un control amanuntit . Chiar daca azi a fost soare ,a batut un vant destul de rece , asa ca am preferat sa le las in pace.

dorindafi

:hi:vyktore
au inceput sa cladeasca ceara pe rame , asta inseamna ca au burtile pline  :bravo:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

oroles

Se vede ca albinelor tale le place negru. In poza a doua se observa ca s-au grupat mai mult pe rama neagra. Eu as duce acea rama mai spre centrul cuibului. Nu stiu daca toti apicultorii sunt in asentimentul meu, insa eu asa as face.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

apivasmob

Las-o acolo ca are miere si polen(este de inchidere cuib si sigur are miere si pastura 80% din rama) sau poate omul o vrea sa o topeasca cu timpul.
Ramele care zici tu Oroles sa sunt mai deschise doar la partea lemnoasa te referi nu?
Sanatate tuturor apicultorilor

oroles

Eu sunt convins ca ultima rama din dreapta mai închisă la partea lemnoasă e si cea mai neagră si ca urmare a fost luată la ouat de matca. Se vede si dupa concentratia de albine. Restul ramelor sunt aproape noi. De aceea am zis ca era mai buna spre centru.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani