intrebare!!!

Creat de bogdan21, Aprilie 30, 2013, 06:43:17 PM

« precedentul - următorul »

Tamu

Pune o poza. Ai fund cu sita la stup?
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

romikele

romikele

Citat din: Tamu din Mai 17, 2013, 11:05:41 AM
Pune o poza. Ai fund cu sita la stup?
Ai dres-o rapid...  :razz:

Tamu

Degeaba, cine are chef de glume oricum va continua. :)
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

crisian-nicolae

da am sita la fundul stupului dar nu pe toata suprafata doar pe un patrat de 15/15.

Tamu

E posibil sa ai cuibul blocat.

crisian-nicolae

pina duminica nu pot sa umblu in stup daca nu sia tras botci de roire pot sai pun catu de 1/2 sal cladeasca ne avind nici o rama cladita de 1/2 sa-u sa-i pun cat de 1/1 .
cules are nu este chiar puternic  polenul fiind mai mult . :uimit:

Tamu

crisian-nicolae

Tamu

Pe care ai faguri(e) claditi. Daca nu ai de nici un fel punel pe cel mai mic, adica de 1/2.

crisian-nicolae

il pun cu folie deasupra cubului(3/4liber cuibul)sau direct  :bzz:

Tamu

Daca nu ai faguri claditi pune folie intre cuib si cat, dar lasa o fanta pe lungimea unei rame intre ele.

stefan1

Ar trebui sa controlezi rapid acea familie, daca albinele nu merg la cules cand celelalte nu se comporta la fel. Nu este obligatoriu dar este posibil ca familia sa vrea sa roiasca si asta in scurt timp.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

crisian-nicolae

am controlato astazi nu am gas it nici o botca decit potirase pe misloc si pe partea de jos la o singura rama dar fara oua  :uimit:
iam pus catul de 1/2 tote cele 10 rame si folia pe treisferturi din cuib,este bine :ok:

crisian-nicolae

matca roieste chir daca nare botci :uimit:
nu pare infestat cu varoua.