Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

andreiu

Asa este Victor, mai luam si bobarnace. Am vorbit azi cu Ionica la telefon si cu voce stinsa mi-a spus ca se simte din ce in ce mai rau. A fost internat la Deva la sectia de oncologie, iar in urma cu o saptamana a fost transportat de copiii lui la Cluj unde marti i s-a facut interventia chirurgicala la cap, in clinica de neurochirurgie. Medicii spun ca operatia a reusit, dar dupa 6 zile de la operatie nu se poate ridica singur. Este indurerat si resemnat, constient de ce va urma, pentru ca a asistat neputincios la disparitia prematura, cam in aceleasi conditii, a socrilor sai si a sotiei.

stefan1

Imi pare nespus de rau prin ce trebuie sa treci! Asa este din pacate, in viata trebuie sa trecem si prin astfel de incercari. Sa auzim (si) de bine!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

andreiu

Da Stefane, trebuie sa trecem prin incercarile vietii cu demnitate. Intr-un alt registru, la un control medical prin RMN, sotiei mele i s-a stabilit un diagnostic similar celui ce mi l-ai relatat prin MP, dar la cap. Nu mai pun la socoteala ca batranul meu tata are incontinenta urinara si dureri reumatice severe. Asa ca daca punem la socoteala ca sunt si soferul oficial al sotiei si fiicei mele de la Deva, basca albinareala in doua locatii, nu ma pot plange de inactivitate. Cateodata necazul mult are si un anume haz.  Iti doresc si tie multa sanatate.  :hi:

andreiu

Revin dupa ceva vreme pe subiectul ce ne apropie in acest forum. Ieri am dat jos magaziile de pe cativa stupi, pentru a controla ce s-a mai intamplat de 2 luni. Productia de miere tinde catre zero, populatie buna, iar la unul am observat o aglomerare de trantori, fara insa ca familia respectiva sa dea semne ca s-ar pregati de roire. M-a cuprins o curiozitate si am si purces cu rabdare de chinez batran, la numararea si eliminarea trantorilor. Am numarat 1400 si m-am oprit, pentru ca pe cei de pe ultima rama i-am iertat, fiind relativ putini. Obiectivul meu pentru acest an se modifica din nou. Fara miere si cu cheltuiala suplimentara in august pentru completarea rezervelor de iernare, dar mi-am propus sa inlocuiesc 80% din matcile existente. Pana acum am 25 matci " PARACHITE " cum spune cu mult sarm prietenul nostru comun Marin Lelea.

stefan1

Stai mai bine ca mine; am unii stupi fara miere deloc!
  Se zice ca numarul obisnuit de trantori la o familie buna este in jur de 800. Cum se stie ca cei cu regine batrane sau cu probleme, dar si cei care au mai multe celule de trantori, au populatii de trantori peste medie. Daca lipsea de tot culesul in natura, te scuteau albinele de munca de numarare.  :wink:
  Matcile vor fi 'parachite', dar sunt vaduve, ca le-au murit barbatusii!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

andreiu

Am primit telefonul pe care nu-l asteptam, sau as fi dorit sa-l primesc cat mai tarziu posibil. ...... Fratele meu Ionica s-a dus ..... Dumnezeu sa aiba  grija de el de-acum incolo, sa-l ierte si sa-l odihneasca .... Nepoata Anca, fiica lui Ionica mi-a povestit plangand ultimele detalii si eu tot plangand o imbarbatam sa fie tare ....
        Azi noapte am avut si un vis premonitional..... Se facea ca Ionica iesise din spital, scos de copiii lui, Anca si Aurel, erau undeva in masina lor in Cluj prin zona Manastur, comunicam prin telefon sa ne intalnim, am plecat cu masina mea spre locul indicat de copii, dar nu i-am gasit acolo. M-am trezit insa brusc in tipetele prin somn ale sotiei, care in acelasi timp visa ca ne-au calcat hotii ....

dodo79

Dumnezeu sa il odihneasca!

MIHALACHE

Ami pare rau pentru pierderea fratelui doar citind aceste randuri lacrami au mijit an coltul ochilor. Dumnezeu sa-l ierte

bismark

Sincere condoleante, Dumnezeu sa-l ierte.Spuneam intr-o alta postare ca noi murim in fiecare noapte si inviem dimineata cind ne trezim pe intreaga noastra viata.Deci viata cit si moartea fac parte din noi deci sa ne rugam sa mergem cit mai tirziu acolo in loc cu verdeata in imparatia Domnului.Fii tare.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

SPYKAL

Ne naștem singuri si plecam tot singuri. Diferenta dintre aceste doua stări de fapt este că.... fiecare ne naștem pe rând și plecam pe sărite. Dumnezeu sa il odihneasca in palma mâinii sale. Stiu ce simți in aceste momente moșule... Acum doi ani mi-am pierdut fratele...tot de cancer, dar în sufletul meu el va rămâne...plecat undeva intr-o delegație. Am să il astept mereu, dar stiu ca daca nu va veni in aceasta viata.... tot ne vom intalni altadata. Sincere condoleanțe!

cornelioandanciu

Sa-l ierte Dumnezeu si sa-l odihneasca! Sincere condoleante!
Va salut.

BODOKI

Sincere condoleante.

sorinma

Dumnezeu sa-l ierte.
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

Marius-ursulakhe

Dumnezeu sa il ierte si sincere condoleante

Hermannstadt

Sincere condoleanta, Dumnezeu sa-l ierte si sa il odihneasca in pace !  @};- @};-
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/