elvis

Creat de elvis, Februarie 12, 2013, 06:38:34 PM

« precedentul - următorul »

elvis

bine v-am gasit dragi apicultor.in urma cu un an am intrat si eu in aceasta minunata familie.
"cu totii stim ca sunt anumite lucruri imposibil de realizat, pana cand apar unii care nu stiu asta si le realizeaza"-einstein

elvis

sa incep cu inceputul ma numesc elvis am 32 ani casatorit si am si un baiat de 3 anisori...e lumina ochilor nostri fara el nu rasare soarele.anul trecut m-am  apucat de albine am in prezent 3 familii si cu ajutorul lui dzeu vreau sa depasesc anu asta 10 stupi.poate mai cumpar cativa dar din astia 3 fac sigur 6 ca sunt familii bune.
"cu totii stim ca sunt anumite lucruri imposibil de realizat, pana cand apar unii care nu stiu asta si le realizeaza"-einstein

bucovineanu

Mult succes in indeplinirea planurilor si multa sanatate.

elvis

multumesc de urari contez pe sfaturile veteranilor in aceasta nobila meserie si totul o sa fie bine :)

elvis

a uitasem sa spun sunt din mehedinti sat timna...in weekend sper sa pun niste poze cu mica mea stupina. :)

cristian bh

Citat din: elvis din Februarie 12, 2013, 07:04:19 PM
a uitasem sa spun sunt din mehedinti sat timna...in weekend sper sa pun niste poze cu mica mea stupina. :)
salut ,si din partea mea  :welcome:si n-am uitat  c-ai  spus ca e  un vin bun la voi :hi: :hi:

elvis

da da in urma cu 2 ani am facut din prostie un vin sampanie curata....anu trecut nu mi-a mai iesit

elvis

anu asta ii dau repetir tre sa iasa iar sampanie :P

Razvan HD

Bine ati venit !
Va doresc un an plin de bucurii si inpliniri si o iernare usoara in continuare !
Numai bine !

Razvan HD  :hi: :hi: :hi: :hi:
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."

silviu

Bun venit si spor in toate.Sa dea  domnul sa realizam toti ,cat mai mult din planurile noastre.Un an bun!
                                        Cu stima,
                                                 Chis
"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

elvis

tin sa va multumesc dragii mei profesori anticipat am invatat mult de la domnul dragos,batrunul,ioan ardelean si zic anticipat pt ca sunt convins ca o sa mai invat multe de la cei cu mai multa experienta.nu ratez nici o postare noua pe forum si cauit sa acumulez cat mai multa teorie care sa imi fie folositoare sa le dau tot ce le trebe la fetele mele....si sa- mi fac ditamai haremu` :P

elvis

am promis ca adaug niste poze datorita faptului ca e inca frig nu am deschis stupii am ridicat doar putin capacele sa vad daca au luat turtele pune in urma cu o luna nu le-au luat (mai au destula miere)

elvis

vatra este temporara intr-o luna ii asez pe vatra definitiva :P

elvis

Am revenit dupa o lunga perioada intre timp am mutat stupii pe vatra definitiva si am mai facut o vatra pt viitorii roi

elvis

:cool: