elvis

Creat de elvis, Februarie 12, 2013, 06:38:34 PM

« precedentul - următorul »

elvis

M-am mai extins si am iesit bine din iarna
"cu totii stim ca sunt anumite lucruri imposibil de realizat, pana cand apar unii care nu stiu asta si le realizeaza"-einstein

elvis

A venit iarna si la mine am mai mult timp si de postari
"cu totii stim ca sunt anumite lucruri imposibil de realizat, pana cand apar unii care nu stiu asta si le realizeaza"-einstein

PARINTELE

elvis

Bine v-am regasit. Anul trecut am reusit sa divizez cei 4stupi si acum am 12 care pana acum au raspuns prezent. Anul asta mi-am propus sa fac 25

PARINTELE

Citat din: elvis
link=topic=6004.msg172777#msg172777 date=1391408496

Bine v-am regasit. Anul trecut am reusit sa divizez cei 4stupi si acum
am 12 care pana acum au raspuns prezent. Anul asta mi-am propus sa fac
25
Elvis,nu forta asa mult familiile pe care le deti pt a dubla nr lor facand atatea roiuri. Parerea mea

elvis

Am riscat cam mult mi s-a trantorit un stup dar l-am redresat. Am stat toata vara cu zahar pe ei si am intrat pe 6-7 rame in iarna

PARINTELE

asteapta primavara si vezi puterea familiilor ,iar dupa culesul la salcam,daca vrei sa faci roiuri iti alegi de la care preiei material biologic,dar cu grija sa nu slabesti puterea fam.de la care iei acest material biologic si fa unu maxim doua roiuri.

elvis

Stupii cu care intru in iarna cu ajutorul lui Dzeu ies si in primavara si daca e bine fac si primul pastoral la anu

elvis

Alta poza

virgiliu

Felicitări!, o stupină frumoasă. În evoluția stupinei avem multe asemănări.

elvis

intentionez ca de acum incolo sa evoluez mai lent anul viitor nu o sa fac ma mult de 15 roiuri...ca investitia e din ce in ce mai mare si nu ma grabesc

romikele

Citat din: elvis din Decembrie 14, 2014, 08:58:18 AM
Stupii cu care intru in iarna cu ajutorul lui Dzeu ies si in primavara si daca e bine fac si primul pastoral la anu

Ești dator cu un Carmol, că mi-a înțepenit gâtul uitându-mă la pozele răsturnate și un ceai de tei că ți le-am sucit!  :rotfl:

Vyktor

Pai eu stiam ca ceaiul de tei nu prea se potriveste la barbati :uimit:
Ori sunteti prea tanar si nelinistit  :)

elvis

saru-mana dau cu placere dar mai buna ii palinca si aia dau dublu

romikele

Citat din: Vyktor din Decembrie 14, 2014, 12:56:55 PM
Pai eu stiam ca ceaiul de tei nu prea se potriveste la barbati :uimit:
Ori sunteti prea tanar si nelinistit  :)
Se potriveste, dupa cateva nopti albe... totul e sa nu devina obisnunta ! =))