incepator in apicultura!

Creat de mph, Ianuarie 28, 2013, 07:35:36 PM

« precedentul - următorul »

Kiwi Bee

MPH, jocul acela la picioarele sculei trebuie so rezolvi. Chiar refacuta.

mph

nu prea stiu ce sa-i fac. caut sfatul cuiva care a mai facut asa ceva sau chiar pe cineva care sa-mi sudeze alte ghidaje.

Vyktor

Nu prea am inteles cum functioneaza reglajul la tine.
Uite cum l am facu eu pe al meu....poate te ajuta. L am facut fara niciun ajutor si pot sa ti spun ca nu sunt cel mai priceput in materie de taieturi cu flexul si mai qles in sudura. Dar cu ceva rabdare si ambitie mi a reusit.

mph

Da Vyctor, m-am gandit la solutia asta si chiar am surubul cu tot ce trebuie dar eu am pus o mandrina in capatul opus panzei de circular pe care o folosesc pentru gaurire si frezare, asa ca trebuie sa fac intr-un fel sa ridic/cobor simultan si perfect paralel cadrul pe cele patru picioare ale mesei in timp ce vreau sa modific inaltimea de taiere

marian sima

Ia centrul axului de la motor si masoara distanta pana la centrul axului de la panza.

Pe urma trebuie sa construiesti suportul axului de circular,suport care in mobilitatea lui sus jos sa traseze o linie circulara .

Astfel distanta ax motor ax circular se va pastra egala si cureaua nu se va slabi sau strange.

Pe acel suport trebuie sa ai o piulita mobila care sa permita strangerea la diferite unghiuri si la masa trebuie sa ai atasat un surub care se poate inclina.

Adica capul surubului sa vina prins la masa in stil balama.

mph

Tot ce se afla sub blatul de lucru al mesei este pe un singur cadru.
Imi trebuie un sistem care sa permita ridicarea si coborarea in plan perfect orizontal si fara jocuri a intregului cadru

marian sima

Nu ai ce legatura sa ai cu mine.

Un sistem care sa ridice acel blat perfect la orizontala e aproape imposibil.

Numai un sistem ca cel al scaunelor vechi de frizer ridica si coboara acel blat perfect la orizontala .

Poti face unul din doua tevi care sa intre perfect una intr-alta ,jos un cric hidraulic si ai rezolvat problema.

Numai ca tevile trebuiesc prinse bine de blatul mobil si de baza mesei circularului.

uitasem ,tevi cu diametru asa de mare gasesti numai la fier vechi.

mph

Cum este posibil sa dispara postarea mea in care spuneam ca nu vreau sa posteze Sima pe aici?

In postarea respectiva il intrebam cum de are tupeu sa comenteze aici dupa ce m-a facut cum i-a venit la gura pe alt topic unde moderatorul a sters mizeriile scrise de Simala adresa mea cu toate ca normal ar fi fost sa-l baneze dar nu am comentat decizia moderatorului .

Repet in final mesajul :

Vezi de drumul tau Sima  !!!!

pad3

eu am apucat sa-l citesc. :D
bucura=te ca nu l-a citit si marian, asa ai scapat de un nou tir Charlie
somnul ratiunii naste monstri

mph

Am sa ma bucur toata ziua minunata de az i::)) ::)) ::))

marian sima

O seara buna,mph-ule.
Chiar minunata zi. :) :) :)

mph

edward_w92

pistol28

Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

mph

Membri ai forumului s-au intrebat cu privire la absenta postarilor lui "mph" in ultima vreme.
Am fost banat pentru ca mi-am exprimat mai multe puncte de vedere care au deranjat si am confirmat telefonic acest fapt, unor membri care m-au sunat .
Odata cu banarea (definitiva) au fost colegi care au luat atitudine.
Dan Sebastian, Stefan 1, Pad 3, Bio, Bucovineanul, Dodo79 si cativa forumisti care au dorit sa ramana anonimi sunt printre cei care au sustinut ca este incorecta pedeapsa ce mi-a fost aplicata.
Consider ca am fost banat pe nedrept, mai ales ca restrictia fusese aplicata pentru totdeauna ( fara ca eu sa postez injurii  )
Recent am primit reducere de pedeapsa ca urmare a interventiei colegilor.   
Multumesc tuturor celor care au intervenit in apararea mea si a celor care au contribuit la ridicarea restrictiei ce mi-a fost impusa!