incepator in apicultura!

Creat de mph, Ianuarie 28, 2013, 07:35:36 PM

« precedentul - următorul »

mph

Citat din: sandupop din Martie 04, 2014, 03:07:47 PM
Citat din: mph din Martie 04, 2014, 01:13:29 AM
Lucrez la cateva nuclee de imperechere.
Am vazut ca mai ai si fierestrau de mana cu rama si banc de lucru model vechi, ....aasa am mostenit si eu de la tatal meu o gramada de scule manuale, fie iertat, numai ca eu nu prea am mostenit si talentul lui de tâmplar manual......dar mai învățam....te felicit si iti doresc spor la ....tamplarit!!!! :bravo:
Multumesc pentru incurajare!
Am bancul, fierastraiele si ceva scule de tamplarie de la tatal meu . A invatat tamplarie pe vremea cand se practica ucenicia la mesteri privati iar bunicul meu a fost un dogar recunoscut in tara. Poate ca de acolo se trage preferinta mea pentru produsele din lemn. Eu practic tamplaria la nivel de hobby atunci cand imi permite programul:)

mph

stefan1

Este un gargaun sau Vespa crabro, mascul. Probabil filmarea afost in toamna prin septembrie-octombrie-noiembrie
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

mph

Citat din: stefan1 din Martie 06, 2014, 01:35:45 AM
Este un gargaun sau Vespa crabro, mascul. Probabil filmarea afost in toamna prin septembrie-octombrie-noiembrie
Asa este, am filmat in toamna in curtea de la tara.
Am observat ca nu ataca stupii si nici nu omara albine. Omoara viespi si zboara cu prada in falci

stefan1

Daca era mascul nu omora nici albine nici viespi, cauta nectar de flori sau sucuri dulci, dar femelele vaneaza si albine si viespi si molii,  (molii inclusiv pe noapte).
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

mph

Sambata am reusit sa inchei primul nucleu conceput si lucrat de mine.

mph

Duminica am cumparat patru pomisori

- doi otetar galben (Koelreuteria paniculata)
- doi arborele lui Iuda (Cercis siliquastrum)

sandupop

De unde ai luat pomisorii? De la ce magazin? :thanks:
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

mph

Dedeman Ploiesti.
Sunt la 5 lei bucata

sandupop

ok. Mersi. Eu o sa incerc la Dedeman Miercurea Ciuc, e la 100km de mine. :thanks:

dodo79

Citat din: sandupop din Martie 17, 2014, 09:10:19 PM
ok. Mersi. Eu o sa incerc la Dedeman Miercurea Ciuc, e la 100km de mine. :thanks:
hai la mures.e mai aproape  :)

mph

Au call center la care poti suna sa intrebi daca ai in stoc.

sandupop

Citat din: dodo79 din Martie 17, 2014, 09:23:35 PM
Pana la Mures am 99km, lasa ca si la Mures o sa ajung, dar am treaba la mai marii judetului meu, zilele astea ....  de aia merg la Ciuc. Oricum cand ajung la Mures te sun sa dai si tu o cafea si o halba de....cognac!!! :hi: :hi: :hi: :hi:

sandupop

Citat din: mph din Martie 17, 2014, 09:35:07 PM
Au call center la care poti suna sa intrebi daca ai in stoc.
:thanks: =D> =D> :hi: Mersi dar am treaba in zona. :hi: :hi:

dodo79

Citat din: sandupop din Martie 17, 2014, 09:37:54 PM
Citat din: dodo79 din Martie 17, 2014, 09:23:35 PM
Pana la Mures am 99km, lasa ca si la Mures o sa ajung, dar am treaba la mai marii judetului meu, zilele astea ....  de aia merg la Ciuc. Oricum cand ajung la Mures te sun sa dai si tu o cafea si o halba de....cognac!!! :hi: :hi: :hi: :hi:
sa vii mai de dimineata ca altfel ma gasesti la Blaj  :) sa iti aduci sofer  :D  :hi: :hi: :hi: