se va impozita apicultura..??

Creat de bio, Ianuarie 21, 2013, 07:09:05 PM

« precedentul - următorul »

cristipep

Stii cum e .......USL sau Nu USL tot aia era................asa ca............

scfpfa

Citat din: cristipep din Februarie 03, 2013, 09:20:23 PM
Asa frate dale idei .......daca citesc forum asta aia o sa ia notite....... :D

Eu?!?!?Au fost altii inaintea mea,DD-ul cu niprecepiteanu domn profesor,medalii internationale la targuri ale mierii,etc.Voi chiar nu constientizati ca nimic nu este intamplator?Cel putin sper sa va ajute pe voi ideiile,cu siguranta si ei stiu asta,ati uitat ca totul este monitorizat si pus la pastrare timp de 6 luni?
albine

cristipep

OTV nu mai este online gata........am scapat

exarhu

Ponta, ponta, pontisor
ne-ai lasat in curu gol! =))
Votati USL-ul! :bzz: :finger:
da

cristipep

Poate te ia CNA-ul in vizor ca faci campanie electorala........ :D

filip

Le silence des abeilles

Sichuan din regiunea Maoxian, China. Aici plantele nu mai beneficiaza de polenizare naturala. Albinele au fost exterminate din cauza utilizarii irationale a pesticidelor. In ultimii douazeci de ani, cei care realizeaza polenizarea pomilor fructiferi sint ... oamenii. O fac manual!
Cum se intimpla acest lucru? In fiecare primavara, mii de sateni se urca in peri si meri cu niste pamatufuri, cu care scutura usor polenul de pe flori si il aduna in niste sticle de plastic. Apoi, se urca in alti copaci si cu acelasi pamatuf scutura polenul peste alte flori.

Acest film e sugestiv,face cat milioane de cuvinte.
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_o_u_g_nr_8_2013_privind_impozitarea_agricultorilor_apicultorilor_crescatorilor_de_animale-p11190143.html
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

cristipep

Intre apicultori si crescatori de animale este o diferenta foarte mare ........cititi articolul din acest link..............

http://apibio.ro/55-scrisoare-catre-parlamentari.html  este cat se poate de plauzibil ceea ce acest domn a scos in evidenta.

Mircea77

albinasebes

"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

orbanstefan64

Citat din: romikele din Ianuarie 30, 2013, 09:20:13 AM
  NU SUNTEM ÎN STARE DE NIMIC altceva decât de scandal, aruncat cu noroi și filozofii de doi bani.... iar atunci când se găsește totuși o mâna de oameni care realizează ceva, sar ceilalți, haita, gata să-i devoreze.
asta am simti to si o mai simt pe pielea mea   :nod: dar nu multa vreme  :finger: :finger:

cristipep

De ce esti atat de suparat???????????????

morozan simion

aveti perfecta dreptate domnule cristipep, acel domn care a trimis aceea petitie are dreptate.
Stiti ce nu inteleg eu, faptul ca acest domn care este minustrul al agriculturii este un baiat frumusel dar nu gandeste, nu are oameni care sa gandeasca logic, oare chiar trebuie impozitat tot ce exista, urmeaza sa ne puna botnita si sa platim si aerul care-l respiram.
Ce parere are un tanar care vrea acum sa intre in aceeasta bransa? il anihileaza din start, sa le fie rusine

cristipep

Este vb de incompetenta...incompetenta unor oameni de a face sa mearga ceva in tara asta fara sa mai taxeze e cei multi si aproape saraci. Acel om care a scris acea scrisoare a putut sa gandeasca logic si sa fie subiectiv dar cei care se cred ministri ................... doar fac niste legi aberante fara logica si obiectivitate.

morozan simion

atata timp cat psd sa unit cu pnl si sunt usl au lozinca,, voi cei multi si saraci munciti pentru noi cei putini si bogati,,
celor care au venituri imense no sa li se ia niciodata, daca se cred asa de corecti de ce la un amarat care munceste cu salariul minim pe economie750 lei  ii ia impozit pe venit de 16% si la cel care ia de exemplu 7000 ron tot 16 % si vorbesc aici de sistemul bugetar pentru ca sunt diferente intre angajati de la cer la pamant