Targul apicol Slobozia 2013

Creat de stefy.costea, Ianuarie 18, 2013, 08:27:25 AM

« precedentul - următorul »

D006

nu e apimel , e anel ! alta fabrica .

bio

Citat din: dragos2006 din Februarie 03, 2013, 07:30:51 PM
  De la restaurant ti-am spus ca este perfect realizat . Mai ramane sa evaluam rezultatele din teren.

//...prima data mi-ai spus la tel acum vreo 2saptamini....la circiuma te-am intrebat din nou ca eram cam in dubiu naibii..

..dar una peste alta este o alegere de nota 10..

Citat din: PACO din Februarie 03, 2013, 07:37:50 PM
eu am folosit acum vre o 5 ani si am fost multumit.
...
....
Citat din: dragos2006 din Februarie 03, 2013, 07:39:56 PM
nu e apimel , e anel ! alta fabrica .

..ahha.. Paco, stie mai bine Dragosh ce ai folosit....??..

...inseamna ca Dragosh este "jupinu"..:)

stefy.costea

Pentru reusita celei de a IV a editie a Targului Apicol Slobozia 2013, doresc din inima sa aduc MULTUMIRI : apicultorilor de pe intreg cuprinsul tarii care ne-au onorat cu prezenta, d-nei Dana Chirca din cadrul MADR, d-nei Cristina Surlea din cadrul APIA,    d-lui  Cristinel Sonea din cadrul ANARZ, d-lui Daniel Constantin - ministrul agriculturii.
Rog pe aceasta cale pe cei care ne-au fost musafiri la acest eveniment, sa  posteze impresii, sugestii, fotografii pentru a putea face o evaluare corecta a stradaniei noastre. Inca odata VA MULTUMESC din suflet pentru faptul ca mi-ati fost alaturi.

Cu deosebita stma si aleasa consideratie, ec. Stefan Costea  ( Stefy)
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

stefy.costea

In curand voi posta pe youtube filmul cu desfasurarea acestei manifestari.
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

PACO

.ahha.. Paco, stie mai bine Dragosh ce ai folosit....??..

pe cine nu cunoaste Dragos ?

mmacreanu

am pus si eu mana pe 1 kg de ANEL si era tare rau, aproape suna ca pietrele cand loveai o punga de alta. Am cumparat apifonda si azi m-am chinuit ceva sa o tai, daca ANEL-ul este la fel de bun cred ca la targul de la Rm Sarat o sa iau si eu ... nu mai stiu cum era la pret!
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

hulpustinel

Asteptam  filmul  domnule  Stefy Costea si   multumiri  anticipate.

RazvanTi

"motostivuitoarele" lui bio  :limba:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

Sparlici

Domnul Costea are toate motivele să se mândrească pentru organizarea și deznodamântul târgului. Pentru noi, apicultorii începători, a fost o experiență plăcută și motivantă. Expozanții au fost foarte amabili și au avut răbdare sa răspundă chiar și celor mai stupide întrebări ale neinițiaților. Plus că am avut ocazia de a cunoaște live vedetele forumului Apiardeal: Puișoru, Pharaonu, Dragoș, crombra, Brăileanul etc. Păcat că la București târgurile sunt monopolizate de ACA și nu au aceeași atmosferă colegială și sinceră ca cele din provincie.
Du sublime au ridicule n`il y a qu`un pas.
(De la sublim la ridicol nu e decât un pas.)
Napoleon Bonaparte

bio

bio

bee_lover

Citat din: RazvanTi din Februarie 03, 2013, 09:04:27 PM
Pharaoane cum e sa fii bagat in duba?  =)) :hi:

Nea Costica din Buzau

Felicitari organizatorilor!!  =D>
Am vazut si eu o parte din poze, cred ca a fost o reusita, inca odata  :bravo:

Ce mult a inaintat stiinta, nu mai poate fura omul o galeata, sau sa primeasca un prezervativ, ca gata este si imortalizat  =)) =))
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

ghimpe

ceva stiri :lagat de PNA 2014-2016,preturi de achizitie,faguri :cu ceara la schimb,rame, stupi , :bzz:

pharaonu75

Citat din: bee_lover din Februarie 04, 2013, 09:45:35 AM
Citat din: RazvanTi din Februarie 03, 2013, 09:04:27 PM
Pharaoane cum e sa fii bagat in duba?  =)) :hi:

Ma asteptam la intrebarea asta... insa nu stiam de la cine va veni! =))
Ai o  :beer: de la mine!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube