Targul apicol Slobozia 2013

Creat de stefy.costea, Ianuarie 18, 2013, 08:27:25 AM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Alt Danut!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Iar "coincidenta" face ca si primul si cel de-al doilea Danut sa apara in poze alaturi de un al treilea Danut! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Iar dupa o zi buna de munca, vine si relaxarea de seara!

romikele

Nu stiu cum a fost in editiile anterioare, deoarece n-am putut fi prezent la ele, dar cea de anul acesta este cu siguranta demna de laude la superlativ.
Felicitari Stefane si sa fii sanatos, sa ai succese din ce in ce mai mari la editiile viitoare!!!
Lume multa, marfa multa, prieteni vechi si noi!
Din pacate n-am putut filma in sala de sedinte, deoarece nu am putut intra nici macar cu nasul, asa de aglomerat era! Asta inseamna ca apicultorii sunt insetati de informatii noi, iar acum ca le-au putut obtine din sursele cele mai competente cu putinta, s-au adunat ca la urs (a nu se confunda cu parintele stupului bio  :razz: )
Totul a fost frumos si ar fi fost perfect fara un episod neplacut la intoarcerea acasa, datorita caruia am injurat de toti sfintii cainii lasati nesupravegheati!  :zzz:. Urmarea episodului: bara fisurata, masca sparta, proiector sarit si... radiator varza  :yahoo_cry: ... norocul ca s-a inventat ștanga  :P

romikele

Si acum cateva poze facute la repezeala cu telefonul...

romikele

Și...

romikele

și...

romikele

bio in prim-plan  :hi:

pharaonu75

Citat din: romikele din Februarie 02, 2013, 08:54:17 PM
bio in prim-plan  :hi:

In prima poza, "pixelul albastru" creeaza o iluzie optica, pentru ca de fapt Bio nu avea bani in mana, ci cateva pliante/flyere ale expozantilor! =)) =))

romikele

In imaginea de mai sus pharaonu tine in mana ceva ce seamana de la distanta a test de sarcina :rotfl:
... cine ghiceste ce e?

pharaonu75

Citat din: romikele din Februarie 02, 2013, 09:18:13 PM
...
In imaginea de mai sus pharaonu tine in mana ceva ce seamana de la distanta a test de sarcina :rotfl:
... cine ghiceste ce e?

E negativ! =)) =))

cipriene

Citat din: romikele din Februarie 02, 2013, 08:15:35 PM
Totul a fost frumos si ar fi fost perfect fara un episod neplacut la intoarcerea acasa, datorita caruia am injurat de toti sfintii cainii lasati nesupravegheati!  :zzz:. Urmarea episodului: bara fisurata, masca sparta, proiector sarit si... radiator varza  :yahoo_cry: ... norocul ca s-a inventat ștanga  :P

imi pare rau sa aud asta.
important este ca sunteti sanatosi si nu in ultimul rand, ma bucur ca ne-am cunoscut  :hi: :hi: :hi:
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

pharaonu75

Citat din: romikele din Februarie 02, 2013, 08:15:35 PM
...
1. Totul a fost frumos si ar fi fost perfect fara un episod neplacut la intoarcerea acasa, datorita caruia am injurat de toti sfintii cainii lasati nesupravegheati!  :zzz:. Urmarea episodului: bara fisurata, masca sparta, proiector sarit si... radiator varza  :yahoo_cry: ...
2. norocul ca s-a inventat ștanga  :P

1.  Cainele a fost dus de cineva la veterinar? Ce leziuni a avut? :D
2. L-ai luat pe caine la "ștanga"? =)) =))

valter

Felicitari lui Fane Costea.
Cumparaturile cele mai grele la fac la Slobozia din mai multe motive...primul find apropierea de zona de resedinta.

Misto...zice o buna prietena.

ps. Nu m-a surprins , dar m-a uimit, mobilitatea si profesionalismul lui Dan PUISORU.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: valter din Februarie 02, 2013, 09:27:32 PM
Felicitari lui Fane Costea.
Cumparaturile cele mai grele la fac la Slobozia din mai multe motive...primul find apropierea de zona de resedinta.

Misto...zice o buna prietena.

ps. Nu m-a surprins , dar m-a uimit, mobilitatea si profesionalismul lui Dan PUISORU.

sunt  tareeeee  curios  ce  o  sa  spui dupa  targul  de  la  braila
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333