Bio apicultorul, imagini

Creat de bio, Ianuarie 15, 2013, 07:16:34 PM

« precedentul - următorul »

istodorescu vasile

Citat din: bio din Februarie 27, 2015, 10:40:33 PM
...ahha....Suzuki Grand Vitara.

Are un amic Suzuki Vitara cu motor mazda de 2000 cmc ... este multumit la fiabilitate si consum parca ceva in jur de 8 % .

... de vreo 2-3 ani imi tot arunc ochii pe formurile auto pentru masini 4x4 si am citit o gramada dar mereu amin luarea unei masini 4x4 .
Imi plac si Suzuki Jimny si Pajero Pinin Junior ... prefer motorizarea pe benzina..
motor pe benzina are avantajele lui, insa eu trag de remorca , cu miere, roiuri, pe tarlale si din acest motiv diesel era optiunea ce m-i se potrivea.

bio

.. :bravo:.. dl-e Vasile .

Pe mine ma bate gindul sa-mi iau un 4x4 iarna cind mai am probleme in ceea ce priveste accesul in aceea zona... vine vremea frumoasa si la cit am de munca uit de masina 4x4... =))

BODOKI

Nu mai dupa cé ai condus  un 4/4 in conditii extreme vei simtii diferenta.  :hi:

dan sebastian

Sunt curios, daca dupa o ploicica ai curaju sa pui masina inaintea camionului sa o tractezi.
Am vazut asa ceva, un nisan 4 x 4, si camion de 18 tone dupa. Si functiona.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

MOTANUL

Daca ar exista pavilionul amfibiu - un Zil ar fi bun:

http://www.youtube.com/watch?v=VNOTm2lt-9Y
70 de stupi la Cernica;<br />Stupina mea: http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=7571.0

PricopArthur

Citat din: bio din Februarie 27, 2015, 06:52:54 PM
Citat din: PricopArthur din Februarie 25, 2015, 10:00:14 PM
Mersi bio. Te rog sa ma tii la curent cu salcia. Voi fi peste Dunare de tine presupun.

...am fost la albine...dar din pacate am uitat aparatul foto acasa.

...dar am adus o mina de crengute sa vedem stadiul mugurilor la salcie..
Mersi! Daca e vremea calda, va inflori undeva in jur de 15, daca e rece trece de 25?
Maine dau u fuga sa o vad si eu cum este.
Miere multă şi inimă curată!

jenica67

Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

MOTANUL

Asta ori e super meserias - ori nu stia in ce se baga  :D

Ca era foarte aproape de limita camionului...
70 de stupi la Cernica;<br />Stupina mea: http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=7571.0

bio

Stiau cei din filme ca sub apa terenul este tare... cunosteau terenul, stiau puterea masinilor... profesionisti.

..daca aveau pamint cum am eu in balta si goale, adica fara incarcatura ramineau acolo . Am zone intinse unde in anumite perioade ale anului  apa care apare din pamint si daca nu stii zona si ai intrat acolo greu de tot mai iesi...:(... daca nu ai noroc sa iesi repede lasi masina acolo si o iei dupa ceva timp cind apare o perioada mai secetoasa si dispar infiltratiile , terenul se mai intareste si poti sa iesi .

sorinma

stiau foarte bine ce fac,din asta traiesc,daca observi masina nu e incarcata la capacitate.fi sigur ca au mai facut asta
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

pistol28

Fundatia terenului este PIATRA nu argila ca in zona de campie.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

mosunick

Citat din: pistol28 din Martie 01, 2015, 09:03:06 AM
Fundatia terenului este PIATRA nu argila ca in zona de campie.
100%. Daca era argila, sau cernoziom nu mai iesea de acolo. Pe zona scandinava solul e pietros. Poate Pe acolo au filmat...
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

PricopArthur

Am dat si eu o fuga pana la Dunare. Salcia mai are pana sa infloreasca.
Miere multă şi inimă curată!

bio

Citat din: PricopArthur din Martie 01, 2015, 05:01:12 PM
Am dat si eu o fuga pana la Dunare. Salcia mai are pana sa infloreasca.

... Artur, salcia ta .... inca doarme .... :razz:... ca o vad culcata.

dan sebastian

Stai sa vezi cand s-o ridica   :rotfl:
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.