Bio apicultorul, imagini

Creat de bio, Ianuarie 15, 2013, 07:16:34 PM

« precedentul - următorul »

dan sebastian

Daca degusti pe la fiecare s-ar putea sa treaca sezonul estival si cand ajungi la Bio sa fie deja toamna.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

bio

Citat din: mosunick din Decembrie 11, 2014, 08:27:59 AM
De acord cu Oroles. =D>
....
P.S.
La anu vin sa vad ce-ai facut, si-atunci sa vezi tu...  :wink2:

Sanatate si spor in toate!

Sal, Nik .. te astept cu placere .

...si ca sa nu vii cu mina goala poti venii si cu alti colegi .

bio

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 11, 2014, 03:24:30 PM
Am degustat-o si eu la targ la Sighisoara! Imi pare rau insa de faptul ca timpul a fost prea scurt...

Vi sa o degusti si pe balta. I-ti tragi concediu sa ai timp mai mult si va fi OK.

Citat din: dan sebastian din Decembrie 11, 2014, 06:49:47 PM
Daca degusti pe la fiecare s-ar putea sa treaca sezonul estival si cand ajungi la Bio sa fie deja toamna.

...   :bravo:

bio

Citat din: Porfy66 din Decembrie 11, 2014, 03:04:07 PM
Wauuuu... si ce palinca are!!!!!!!!!!! Tocmai ce am degustat-o..... Cred ca s-ar vinde mai bine ca miera!

Eu, pe balta mai am nevoie de omenit ba un pescar, ba un cioban  si decit sa-i dau un borcan de miere mai bine ii dau o jumate de tuica ca se bucura mai mult.

.. este buna si mierea dar mai bine merge tuica.

albinasebes

ce sa-i faci daca pescarii sunt mai mult barbati, au alte gusturi. pestele inoata mai bine in rachiu.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

bio

Citat din: albinasebes din Decembrie 11, 2014, 08:11:43 PM
ce sa-i faci daca pescarii sunt mai mult barbati, au alte gusturi. pestele inoata mai bine in rachiu.

Sa stii ca inoata in rachiu..:))..inainte de masa beau fara numar apoi maninca.

Au si o vorba legat de mincare. : ".. decit un kil de peshte sa ne scuipam"...mai bine un kil de tuica shi ne pupam... =))

bio

Zilele trecute am avut de munca la ferma..

..orice zi de munca incepe cu o alimentatie sanatoasa.

bio

Peisaje la sfirsit de decembrie.... multa umezeala .

bio

..primele ore ale diminetzii..

bio

..odata cu venirea soarelui albinele prind viata..

roi_ag

Si cu ce s-a terminat ziua de munca ?

bio

..am facut si un scurt film, dar se incarca ff greu. Miine cred ca-l voi posta .

Citat din: roi_ag din Decembrie 26, 2014, 09:38:03 PM
Si cu ce s-a terminat ziua de munca ?

Prima zi de munca s-a incheiat cu un ... somn odihnitor, deoarece am stat 2 zile la albine. Observasem ceva nelaloculu lui si am stat inca o zi sa remediez problema nou- aparuta.

In prima zi cum albinele au zburat energic, in jur de ora 13-14 le-am tras un Furretro in nas .... am luat si in calcul in noaptea urma cu temepraturi de 9-10 iar ziua care urma sa vina iar aveam 13 grade diurn .

Consider tratamentul contra varooa aplicat dupa 15 decembrie pina in 15 ianuarie  foarte eficient.... le-am tras ultimul tratament in  jur de 12-15 noiembrie, mici elipse de puiet capacit era la sub  7-8% din efectiv dar acum cred--sunt sigur-- ca erau familiile fara pic de puiet.

mosunick

Citat din: bio din Decembrie 26, 2014, 10:11:46 PM
Observasem ceva nelaloculu lui si am stat inca o zi sa remediez problema nou- aparuta.

Nu fi secretos, explica-ne si noua la ce sa ne uitam si cum sa remediem...
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

bio

.. in prima zi cind am fost la albine observasem 2 familii care aveau trintori la urdinis si in loc sa le scriu in caiet le-am pus doar "semne" provizorii si am dorit sa pot sta mai indelung sa vad exact ce familii ar mai accepta trintori la aceast timp.

..plus, in prima zi  facusem un tratament antii varooa si doream sa vad daca am ceva varooa cazuti si in ce numar ......si sa vad daca familiile de albine nu ar fi  stresate ca am folosit o doza cam mare de Taktic la prepararea solutiei  .-- am u7n semn de intrebare,  ca la tratamentele efecutuate in aceasta toamna au cazut un numar infim de paduchi.

...apoi a doua zi care am stat-o la albine a fost si prima zi de Craciun... si la ferma, poate dupa acest  an  care pentru mine a fost exceptional d.p.d.v financiar, ma simt linistit, implinit .

filip

Anul asta a fost atipic,am gasit si eu la impachetarea definitiva fam de albine care aveau si trantori,am gasit matca.
La impachetarea provizorie avea oua si puiet de albina.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)