Bio apicultorul, imagini

Creat de bio, Ianuarie 15, 2013, 07:16:34 PM

« precedentul - următorul »

bio

Citat din: elvis din Decembrie 10, 2014, 05:37:38 PM
domnule bio cum e cu pavilionul cum reusiti sa tineti familiile echilibrate sunt foarte incepator 27 familii fara nici un an de pastoral...daca vreti sa ma sfatuiti da-mi nr de tel sa va sun....m-ar cam tenta in viitorul apropiat sa imi iau pavilion...dar sunt nehotarat

Sal Elvis...
..in timp i-ti vei forma deprinderi in functie de situatia ta din ce ai tu. Ce merge la mine s-ar putea sa nu mearga la tine.

In mare i-ti spun ca eu primavara le dau drumu in tot stupul... vara trag miere .. si toamna ii restring . Si de cele mai multe ori las familiile de albine sa i-si faca treaba .
Pentru echilibrari, fac rocade intre stupi ziua cind albinele zboara... dar familia care a fost slabuta are deja un semn de ? si daca nu i-si revine dupa o luna doua o execut si in locul ei urc un roi cu matca tinara pe care il intaresc cu puietul capacit si albina culegatoare de la familia desfiintata.

..hai ca o sa revin mai incolo la acest subiect si daca este poti sa-mi9 aduci aminte ca mai uit naibii./.

bio

..si reclama nr 1 este perfecta la imagine, culori rezolutie numai ca are cam putine culori si ma gindeam sa schimb ceva.

Afisul are 200cm X 130 cm.

Schimb reclama de la poarta si ... si pare ca am intinerit curtea.. =))..ca in reclama de la Tv.

dan sebastian

Reclama 2 merge pe calculator sau reclama pe tocmai sau olx. Tie iti trebuie un banner de 4 m per 1 m din 2 culori contrastante gen rosu pe alb sau negru pe alb cu produse apicole si nr de telefon sa se vada din masina chiar daca trece cu 70 km per ora. Cel de-al e2 lea panou poate fi pozitionat astfel incat sa fie vazut de pietoni. Pe primul l-as pune ca pe afisele electorale traversand soseaua.
Eu zic ca iese un super pavilion din masina aia militara.
Baiatului poti sa-i vinzi tutan kamonul.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

oroles

Am ceva experienta in reclame. Afisele trebuie sa respecte urmatoarele conditii:
1. Sa ofere putine informatii. Informatiile sa fie suficiente, fara propozitii, fara exces de cuvinte.
2. Sa fie cat mai usor vizibile si sa nu oboseasca ochiul.

Primul criteriu il ai satisfacut. Pe al doilea, mai putin. Orice afis de genul afisului tau trebuie sa fie usor vazut din mersul autoturismului. Nu ma refer la retinerea numarului de telefon, ci la retinere produselor si serviciilor oferite. Ori, afisul tau oboseste ochiul prin multitudinea de culori. Ar fi mai bine daca ai folosi un font mai des utilizat pentru litere (Arial, TNR) astfel incat efortul ochiului sa fie cat mai mic.

Sper ca iti vor fi de ajutor sfaturile!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

dan sebastian

Eu recomand cupertino sau renfrew, sunt fonturi groase pe care le pot citi si cei care nu au ochelarii la ei.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

bio

..ahha... bune ideile, ma pun pe studiat sa fac lucru bun impreuna cu ajutorul vostru .

Soseaua care trece prin fata casei nu permite viteze mai mari de 40-50 Km /h .

cristi75

reclama ta e frumoasa dar prea incarcata de departe e mai greu de distins scrisul
a mea spune doar:
miere de albine
salcam
tei
poliflora
floarea soarelui
polen
propolis
la fiecare sortiment am o casuta in care scriu cu un marker pretul
asa fiecare om care trece pe la poarta stie ce vand si la ce pret
chiar si asa sunt unii care  intra si ma intreaba ce vand si la ce pret

oroles

Citat din: bio din Decembrie 10, 2014, 08:23:43 PM
..ahha... bune ideile, ma pun pe studiat sa fac lucru bun impreuna cu ajutorul vostru .

Soseaua care trece prin fata casei nu permite viteze mai mari de 40-50 Km /h .
Eu as face asa: As pune pe afis "brandul" tau intr-un colt. Toti te cunoastem ca Bio, deci intr-un colt ai putea pune scris "BIO".
Tot intr-o margine as pune o imagine cu o albina, un fagure ceva.  Imaginea sa fie cat mai schematica (poate fi si un desen simplificat, nu neaparat o fotografie). Unii nici nu retin ce scrie pe afis. Daca vad imaginea asociaza imediat cu produsul sau gama de produse, ceea ce este suficient pentru tine. Numarul de telefon il pui undeva mai mic. Oricum cine vrea numarul de telefon va trebui sa se opreasca sa il vada si sa si-l scrie. Pune-ti numarul de telefon cu prefixul de Romania  in fata. Asa fac firmele serioase si asa iti atragi si clientii din strainatate daca e cazul (de aia am si zis sa pui albina; textul nu il inteleg strainii dar imaginea spune totul :D).

Uite cateva exemple bune, zic eu:

PS: Afisele tale sunt bune pentru ziare locale.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

mosunick

De acord cu Oroles. =D>
In locul tau as lasa reclama aia care este, si as mai pune una sub ea, pe un banner pe pavilionul ala cu un borcan mare de miere fain.  :wink: Ala il recunoaste oricine si de la distanta, si (ce e cel mai important) FARA SA VREA, iar restul le citeste daca e interesat.
As mai face dupa aia o fotografie a locului si as aseza-o pe Google earth la locatia respectiva cu inserarea unui nume de brand - BIO - STUPINA DIN........, iar in toate locurile unde ai cont, as atasa adresa aia GPS exacta ;)
Succes!!!

P.S.
La anu vin sa vad ce-ai facut, si-atunci sa vezi tu...  :wink2:

Sanatate si spor in toate!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

pharaonu75

Citat din: mosunick din Decembrie 11, 2014, 08:27:59 AM
...
La anu vin sa vad ce-ai facut, si-atunci sa vezi tu...  :wink2:
...

De la tine pana la Nelutu, traversezi toata tara... mergi tu atat, de buna voie, doar ca sa iti iei bataie? =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

dan sebastian

Tot trebuie sa faca o baie in mare. Daca drumul trece pe la poarta lu Bio, ce sa faca ? E musai sa-l viziteze.

pharaonu75

Dar sa nu vina cu mana goala, sa aduca o palinca! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Porfy66

Wauuuu... si ce palinca are!!!!!!!!!!! Tocmai ce am degustat-o..... Cred ca s-ar vinde mai bine ca miera!

pharaonu75

Am degustat-o si eu la targ la Sighisoara! Imi pare rau insa de faptul ca timpul a fost prea scurt...

mosunick

De-ar sti Nelutu ca palica pt el a facut deja drumu' o data la Mare (deci e cu rodaju' gata facut, are 2000 km la bord)...
Numa o furtuna rrrea (vreo 17-18 litri pe mp intr-o ora) a facut sa nu ajung la el in Balta.
Da' nu e timpu' pierdut... Mai merg io la mare... si tre' sa schimb traseul, vezi Sighisoara- Ramnicu Sarat- Fetesti - axa Apiardeal  :wink2:
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone