Bio apicultorul, imagini

Creat de bio, Ianuarie 15, 2013, 07:16:34 PM

« precedentul - următorul »

bio

Trag acum si a patra  taiere la rama claditoare...cam mult de munca si bani cam putini cu ceara..

bio

Citat din: pharaonu75 din Iunie 30, 2014, 10:50:14 PM
Lumeeee, lumeeee! Si-a tras Bio alta masina: Logan break. Sau MCV cum ii spun unii!
Coreeanu' mai traieste?

Maciuciu coreanuu ..:(..ia cazut ambreiajul de la prea multe namoale.

L-am dus la "doctor" si-n citeva zile este "fresh" in prima linie.

pharaonu75

Citat din: bio din Iunie 30, 2014, 10:53:01 PM
Trag acum si a patra  taiere la rama claditoare...cam mult de munca si bani cam putini cu ceara..

Scoate apilarnil! :wink2:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bio

Citat din: pharaonu75 din Iunie 30, 2014, 10:56:13 PM
.....
Scoate apilarnil! :wink2:

Apilarnil..??...il cumperi tu..??... =))

... am facut la prima,..parca si la a doua taiere ceva apilarnil dar m-am lasat deoarece datorita programului prea incarcat nu mai pot tine cont de ziua optima de recoltare a apilarnilului si nici desfacere nu prea am gasit anul acesta.... :sad:

bio

Am instalat izgonitoarele...
..la stupul de linga am avut 2 magazii bune de extras..la cel la care lucram am avut doar o magazie buna de extras.

bio

..gata imi ajunge pentru seara asta..

Fug, ca am ..... ora sexuala, apoi la nani.

..de miine adun magaziiel pentru extras si miine la ora 14 cel tirziu sa am inapoi pe familii magazii cum cere puterea fiecarei familii .

Cristel

Felicitari pentru reginele care mananca jaratec! Frumoase rame, bine pontate! Se vede mana omului si a lui  Dumnezeu!
Nu vindeti regine din soiul asta performant?
Sanatate si succes la floarea soarelui!
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

dodo79

Citat din: bio din Iunie 30, 2014, 11:18:44 PM
..la stupul de linga am avut 2 magazii bune de extras..la cel la care lucram am avut doar o magazie buna de extras.

ce rol au izgonitoarele in acest moment?

Kiwi Bee

Citat din: dodo79 din Iulie 01, 2014, 12:55:54 PM
Citat din: bio din Iunie 30, 2014, 11:18:44 PM

Pai daca vrea sa extraga mierea din caturi...... si NU are suflator binentzeles ca foloseste izgonitoare.

bio

Citat din: Cristel din Iulie 01, 2014, 12:36:53 AM
........
Nu vindeti regine din soiul asta performant?
....

...am foarte mult de munca si nu am timp sa pot produce matci .
M-am axat pe anumite produse la care am formata piata de desfacere asigurata.

....

dupa cum ti-a spus  si colegul Kiwi Bee, izgonitoarele le folosesc sa pot aduna mai usor caturile cu miere in vederea extractiei.

bio

Albinele lucreaza destul de bine in aceste zile....
..sper ca nu se va repeta povestea ultimilor ani cind la culesul de la floarea soarelui dupa un debut promitzator culesul a cazut ..:(

Albine in zbor..

bio

Inceputul l extractiei.... ne lipim cu laboratorul mobil de pavilion...

bio

Cum se vede din pavilion spre "camera de extractie...

bio

......

Magazie dupa ~20 ore de la instalarea izgonitorului.... Ramin foarte putine albine, si daca ramin citeva nu-i mare bai.....

bio

Adunat magaziile si pregatirea pentru desprindere a laboratorului de la pavilion...