Bio apicultorul, imagini

Creat de bio, Ianuarie 15, 2013, 07:16:34 PM

« precedentul - următorul »

mosunick

Daca Bio are piata detail pentru tot polenul ala, si traga asa un polen numai 30 zile pe an, nu mai ii trebuie miere :)).
:bravo:
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

bio

Maciuciu coreanu, care nu m-a lasat la greu... =))

romikele

Vai de pistonașele lui!  :rotfl:
Da` pe unde l-ai băgat neicușorule?  :D

bio

Maciuciu coreanu... zglobiu in lanul de mustar....

.. fermierul unde imi desfashor activitatea mi-a pus in zona mea ceva mustar.
Nu am m-ai vazut pina acum mustar care in plin lan era de aproape 2 metrii inaltime.

romikele

Aha, se pare că i-a sărit muștaru` lu` Măciuciu tău  =))

bio

Citat din: romikele din Iunie 10, 2014, 10:10:54 PM
Aha, se pare că i-a sărit muștaru` lu` Măciuciu tău  =))

.. =))

Cind vad o baltoaca ii dau in gusha... :hippo:.... de trec balta respectiva din inertie .. :nudie:

NiKoN

Cred ca aceasta masina are si flotabilitatea printre optiunile standard.  :P

Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

dan sebastian

Deci si acvaplanarea e un lucru pozitiv !!!
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

dodo79

Citat din: bio din Iunie 10, 2014, 10:16:47 PM

Cind vad o baltoaca ii dau in gusha... :hippo:.... de trec balta respectiva din inertie .. :nudie:
asta ca nu cumva sa se scufunde  :D :hi: :hi:

bio

dan sebastian

La fel a fost si la noi pe 13. De pe 14 s-a racit, iar azi aplouat un pic. De-ar fi dat macar o ora non stop ar  fi fost bine. De ieri s-a scremut sa ploua.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

silvius

Astea is poze pentru facebook ca sa dai multe like-uri  :rotfl:
http://www.youtube.com/channel/UCR3DP1eqZG_3QABNhd6pz_g"  - Poti vizita si canalul meu YouTube :)

bio

Citat din: silvius din Iunie 16, 2014, 05:48:48 PM
Astea is poze pentru facebook ca sa dai multe like-uri  :rotfl:

..??..

Silviu,    nu am eu treaba cu face-buciul ala.

Ca sa nu creada lumea ca am numai bucurii am avut si ceva probleme zilele acestea.
Maciuciul "a cazut la datorie" dupa 5 ani jumate de balta ia cazut ambreiajul....... dar il duc la doctor si-l rezolva .
Necazul mare este ca la baza principala unde mai aveam ~ 200 de roiuri am inregistrat o mortalitate de ~ 30-40 % albina adulta, se pare intoxicatie chimica ... :sad: .

In momentul cind am observat primele semne de mortalitate dubioasa am intors toate roiurile cu fata in spate si tot ce a fost culegatoare sa nu mai gaseasca urdinishul sa imi bage in stup nectar si polen otravit .... apoi seara am mutat toate roinitele pe alt amplasament. Sper ca puietul sa nu fie prea afectat.

Kov iulian

Citat din: bio din Iunie 10, 2014, 10:09:16 PM
Maciuciu coreanu... zglobiu in lanul de mustar....

.. fermierul unde imi desfashor activitatea mi-a pus in zona mea ceva mustar.
Nu am m-ai vazut pina acum mustar care in plin lan era de aproape 2 metrii inaltime.

Citat din: bio din Iunie 17, 2014, 10:39:34 PM
Necazul mare este ca la baza principala unde mai aveam ~ 200 de roiuri am inregistrat o mortalitate de ~ 30-40 % albina adulta, se pare intoxicatie chimica ... :sad: .

In momentul cind am observat primele semne de mortalitate dubioasa am intors toate roiurile cu fata in spate si tot ce a fost culegatoare sa nu mai gaseasca urdinishul sa imi bage in stup nectar si polen otravit .... apoi seara am mutat toate roinitele pe alt amplasament. Sper ca puietul sa nu fie prea afectat.

Eu nu mai merg nicioata la mustar, doar necazuri am avut cu el.

bio

Citat din: Kov iulian din Iunie 17, 2014, 11:57:13 PM
......

Eu nu mai merg nicioata la mustar, doar necazuri am avut cu el.

... ce naibii sa facem Iuli..??>.spunem si noi ca poate iese ceva.. :razz:..dar ciund colo ne ies ochii.. :yahoo_cry: