Bio apicultorul, imagini

Creat de bio, Ianuarie 15, 2013, 07:16:34 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: cipriene din Martie 01, 2014, 04:14:21 PM
o fi rautate gratuita sau doar invidie?!  :uimit:

=)) =)) =)) Mă voi nu stiti de glumă ! Ce invidie sa am au pe omul muncitor ?  In viata daca nu ai simtul umorului dezvoltat nu e de bine.

D006

Citat din: bio din Martie 02, 2014, 01:22:42 PM
  Nu am luat un banutz fonduri europene,.... nici SAPARD, nici 141, nici 112 sau 121 sau ce masuri or mai fi... NIMIC.

dar PNA ?

cipriene

Nu am luat un banutz fonduri europene,.... nici SAPARD, nici 141, nici 112 sau 121 sau ce masuri or mai fi... NIMIC.

Poate eram mai departe , poate eram mai tehnologizat daca accesam ceva masura, dar parerea mea, masurile nu sunt facute pentru apicultorii care ingrijesc albinele ci masurile sunt facute pentru cei care traiesc pe seama celor care ingrijesc albinele..

CORECT.
cat de bine-ai spus-o
macar de ar intelege si cei care se bat cu pumnul in piept ca "masurile" sunt bune. CANCI
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

romikele

Masurile sunt bune pentru cei care le-au accesat.
Pentru restul... strugurii sunt acri.... câhhhh!!!  :razz:   :nono:

bio

Citat din: tassevasi din Martie 02, 2014, 03:23:54 PM
......
   Acum o mica  observatie  , nu  mai  alerga cu  camera  sa  cuprinzi  cit  mai  multe  imagini , plimb-o  incet  si atunci  totul  va  iesi  bine .
  Inca  odata  :bravo: :bravo:

Numai bine .

Am observat si eu ca misc prea repede cind filmez ...pe viitor voi tine cont

.
Citat din: Aurel din Martie 02, 2014, 01:35:59 PM
.....
parerea mea, masurile nu sunt facute pentru apicultorii care ingrijesc albinele ci masurile sunt facute pentru cei care traiesc pe seama celor care ingrijesc albinele..
.......
   Mare dreptate ai! Si legea apiculturii la fel.

Din pacate, cei care hotarasc stau prea mult in birouri si habar nu au de situatia reala din teren.

bio

Citat din: romikele din Martie 02, 2014, 10:39:41 PM
Masurile sunt bune pentru cei care le-au accesat.
Pentru restul... strugurii sunt acri.... câhhhh!!!  :razz:   :nono:

..traim in lumi diferite.

Multi din cei care au acesat masuri au fost nevoiti la tot felul de manevre sa poata lua banii. 
Ma gindesc la cei trecuti de 40 de ani  si ca sa poata lua  banii au trebuit sa faca dosarele pe numele sotiilor,  copiilor, nepotilor sau altor neamuri care sunt si vor fi paraleli cu apicultura .
Si eu am incercat sa fac manevra pe numele unei rude care avea anii ... dar a trebuit sa aleg in a umbla pe la en birouri dupa hirtii si adeverinte pentru niste bani sau a avea grija de albine care poate imi vor da si ele ceva cistig. Si am ales sa incerc varianta cu albinele.

Sa iau un caz punctual.
Vedetzi acest model de centrifuga  http://viitorsanatos.ro/viitorsanatos/product.php?id_product=175..?? .
Impreuna cu un amic am gindit si ne-am facut singuri fiecare centrifuga ca aceea dar de capacitate mai mare la numar rame, si la pret mult-mult mai mic.... . Fara sa umblu zeci de drumuri dupa tot felul de hirtii si adeverinte am stat acasa si mi-am facut-o singurel si la pret de 5-6 ori mai ieftina, cheltuind sa spun  bani care i-as fi bagat in drumurile pe la birouri pentru bani europeni cu care sa-mi fi luat aceea centrifuga..

Citat din: dragos2006 din Martie 02, 2014, 05:38:13 PM

dar PNA ?

PNA-ul imi putea oferii :
-funduri antivarooa..... -- nu sunt adeptul fundurilor anti-varooa.
--stupi.........................-- am ales ca ii confectionez singur deoarece am calculat si ieseam mai ieftin daca mi-i faceam pe unde gaseam mai ieftin
--sirop...........................--am preferat sa cumpar sirop direct de la importatori pentru ca oricum ce se deconta prin PNA ajungea in buzunarul comerciantilor de api-siroape
--matci, material biologic-- am considerat ca matcile care le obtin din stupina proprie sunt destul de productive si mai ieftine decit ce as lua prin PNA.
Din ce am amintit mai sus nu ma ajuta cu nimic daca le luam cu ajutorul PNA-ului..... ci am fost mai cistigat ca am rezolvat pe cont propriu.

Din PNA, la medicamente, nu am putut spune "PASS"...
Am luat medicamentele, VARACHET, si l-am revindut iar cu banii obtinuti mi-am scos banii dati pe un aparat FURRETRO acum vreo 4 ani in urma..... =))

cipriene

ai grija Bio ca se irita mogulii  :D
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

PricopArthur

Inca odata, nu pot spune decat felicitari bio!
Albina isi scoate singura banii daca stuparul stie ce are de facut.
Miere multă şi inimă curată!

fiug1970

duci apicultura la rang de afacere.se vede ca/ti curge prin vene sange de negustor!!poate apicultura se invata la cursuri,dar negustoria e un har ce vine din gene si nu din manuale!!Poti vinde si rahat(scuze de cuvant)ca stii cum sa faci ca sa castigi!!Tot respectul!! ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
inoculeaza/l pe junior sa/ti calce pe urme si miroase/l de mic daca are nas de negustor!!

Aurel

Parerea mea este ca incurci termenii.Negustor este cu totul altceva, si nu e cazul lui Bio. Bio este un om care munceste ,stie sa-si aprecieze munca si traieste din ea si prin ea, avand o mare satisfactie din asta.Sant multi ca Bio, cum dealfel sant multi "negustori",dupa cum ai spus. Apreciaza tu rostul fiecaruia.

fiug1970

Din PNA, la medicamente, nu am putut spune "PASS"...
Am luat medicamentele, VARACHET, si l-am revindut iar cu banii obtinuti mi-am scos banii dati pe un aparat FURRETRO acum vreo 4 ani in urma..... =))/
si multe alte exemple din postarile lui,dar trebuie citite si nu pe sarite.stiu ce inseamna negustor...sau ce insemna odinioara....nu confunda cu samsarul..departe de mine gândul. stie sa se descurce si prin munca lui sa poata valorifica produse apicole si sa/si intretina familia si familiile din apicultura....nimic mai mult..
Iar parerea mea este ca trebuia sa raspunda el daca s/a simtit jignit...eu nu am avut nici cea mai mica intentie,dar e buna si atitudinea cetateneasca la ceva..

Aurel

Nu a fost nici un repros adresat cuiva.A fost si aprecierea mea fata de Bio, cu mica observatie pe care mi-am permis sa o fac. Daca am gresit imi cer scuze.

fiug1970

Nu/i nevoie de scuze..Nu santem in clubul de domnisoare.N/ai gresit cu nimic.Ti/ai exprimat un punct de vedere si eu la fel.Si eu il apreciez pe Bio,chit ca nu am state vechi p,aci.Printre putinii care se pot bucura de aprecieri sincere.Cel putin pana la proba contrarie...Un pumn de apicultori...esenta forumului...

mph

Daca vrei sa rotesti imaginea unei filmari o poti face in programul VLC media player (cu el poti deschide cam tot ce este in format  video)
Mergi in meniu la optiunea TOOLS apoi in EFFECTS AND FILTERS apoi in VIDEO EFFECTS apoi in GEOMETRY dupa care bifezi casuta TRANSFORM si activezi optiunea ROTATE BY 90 DEGREES si la urma apesi butonul CLOSE.
Succes!

bio

Citat din: fiug1970 din Martie 03, 2014, 11:19:52 PM
duci apicultura la rang de afacere.se vede ca/ti curge prin vene sange de negustor!!poate apicultura se invata la cursuri,dar negustoria e un har ce vine din gene si nu din manuale!!Poti vinde si rahat(scuze de cuvant)ca stii cum sa faci ca sa castigi!!Tot respectul!! ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
inoculeaza/l pe junior sa/ti calce pe urme si miroase/l de mic daca are nas de negustor!!

...
Citat din: Aurel din Martie 04, 2014, 09:32:53 AM
   Parerea mea este ca incurci termenii.Negustor este cu totul altceva, si nu e cazul lui Bio. Bio este un om care munceste ,stie sa-si aprecieze munca si traieste din ea si prin ea, avand o mare satisfactie din asta.Sant multi ca Bio, cum dealfel sant multi "negustori",dupa cum ai spus. Apreciaza tu rostul fiecaruia.

Sal, Fiug,..Sal, Aurel ...
Avetzi dreptate amindoi.
Sunt si harnicutz ... sunt si negustor -.... Mai fac si eu "acte de saracie"..:))