Eu ,stup_arpi

Creat de stup_arpi, Ianuarie 13, 2013, 07:04:29 PM

« precedentul - următorul »

silviu

Bine ai venit Arpi.Asteptam postarile tale,cu speranta ca vom invata din exp. ta.Stupina frumoasa,om harnic."Succesuri" multe si mari.
                Cu stima,
                            Chis
"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

Kiwi Bee

Bun venit Arpi. De mult timp nu am fost la Marghita..... amintiri placute oricum(acolo am avut nunta).

Vinde cineva stupi in zona? De citiva ani incerc sal conving pe cumnatul meu sasi cumpere 1 stup dar inca nu am reusit(el locuieste in Otomani si are o gradina frumoasa pt 2-3 stupi dar ........ ii este frica de intepaturi).

Vad din poze ca mergi cu albinele spre Valea lui Mihai. Spre Padurea Neagra nu se merita sau sint prea multi cu albinele pe acolo? Dar padurea din Marghita-de la cimitir in afara? Mai tin minte o padure mica prin zona lui Pir dar nu cunosc asa de bine zona.

Mia mai venit o idee pe momnet referitor la cumnatul meu dar deocamdata bun venit.

orbanstefan64

bine ai venit succes incontinuare !!!

jenica67

Bine ai venit. Dai inainte ca mergi bine !
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

Bătrânul

A becsületes kitartó munka mindég meghozza gyümölcsét . Succes ! :hi: =D> =D>

Hermannstadt

Bun venit si bafta in continuare !
Felicitari pt realizari !
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

cristi ciuc

Baftă şi succes în toate Arpi!
Bine-ai venit!

albinalex

Bine ai venit, Isten hozott!

stup_arpi

Multumesc tuturor pentru urarile de bine si ca m-ati primit in gasca. :thanks: :thanks: :thanks:
Nimic nu-i este imposibil celui ce doreste ceva din toata inima.

stup_arpi

Citat din: Kiwi Bee din Ianuarie 14, 2013, 03:40:08 AM
Bun venit Arpi. De mult timp nu am fost la Marghita..... amintiri placute oricum(acolo am avut nunta).

Vinde cineva stupi in zona? De citiva ani incerc sal conving pe cumnatul meu sasi cumpere 1 stup dar inca nu am reusit(el locuieste in Otomani si are o gradina frumoasa pt 2-3 stupi dar ........ ii este frica de intepaturi).

Vad din poze ca mergi cu albinele spre Valea lui Mihai. Spre Padurea Neagra nu se merita sau sint prea multi cu albinele pe acolo? Dar padurea din Marghita-de la cimitir in afara? Mai tin minte o padure mica prin zona lui Pir dar nu cunosc asa de bine zona.

Mia mai venit o idee pe momnet referitor la cumnatul meu dar deocamdata bun venit.

Stimate Kiwi Bee!Sigur se gaseste cineva din zona care vinde familii de albine,totul depinde de vointa cumnatului dumneavoastra.Chiar am un coleg in Otomani care detine aproape 100 de familii,s-ar putea chiar sa se cunoasca.In Padurea Neagra nu prea mai ieste salcam,insa am gasit o zona meliferica la Sinteu(aproape de Padurea Negra).Problema cu locuitorii din sat,nu erau deloc primitori cand am vorbit cu ei despre albine.Asa ca am renuntat.La Pir mai exista paduricea de salcam,dar incomparabil cu cea de la Valea.Eu umblu la Valea lui Mihai din anul 1988,pe vremurile acelea inca ca ucenic.Din 1988 nu am ratat nici un an la Valea inafara de anul trecut,cand salcamul a inghetat complet.In 2012 am fost in localitatea Boian,dar nici aici nu-i ca la Valea.Sper ca nu v-am plictisit prea mult,va doresc numai bine si mai vorbim! :hi:

stup_arpi

Inca niste poze,daca nu va plictisesc.

Razvan HD

Am si eu o intrebare : Cabana apicola se poate demonta sau este fixa?
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."

stup_arpi

Citat din: Razvan HD din Ianuarie 14, 2013, 10:11:18 PM
Am si eu o intrebare : Cabana apicola se poate demonta sau este fixa?
Demontabila ,toti peretii sunt prinsi in suruburi :hi:

niculita

Bun venit in rindurile noastre.SE vede ca sunteti gospodar.MUlt succes in continuare,iernare usoara la albinute si multe butoaie cu miere la vara..Multa sanatate ,ca-i mai buna decat toate!!!!!! :nono: :coffee: :coffee: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:

stup_arpi

poze