Eu ,stup_arpi

Creat de stup_arpi, Ianuarie 13, 2013, 07:04:29 PM

« precedentul - următorul »

stup_arpi

La multi ani tuturor iubitorilor de albine!
Ma numesc  Sima Arpad ,nascut din 1967 ,locuiesc in Marghita ,jud.Bihor,casatorit am doi copii minori.Minunatele albinutele  l-am admirat inca din copilarie,tata avand cam 20 de familii pe care le ingrijea cu mult drag si cu multa pasiune .Eu si cu fratele meu eram doar ucenici pe langa el pana in anul 2003,an in care tata a zis"Gata fratilor,m-am obosit  "si a predat stafeta fratelui meu(el fiind mai indraznet pe vremea aceea).In anul 2006 cu 6 familii primite de la fratele am inceput activitatea individuala  de apicultor. In prezent am 30 de familii de albine si cu ajutorul Domnului vreau sa ajung la 100.Cele mai multe secrete despre viata albinelor am invatat de la tata( din pacate el n-ea parasit in anul 2010 la varsta de 77 de ani),dar foarte multe lucruri am invatat si de la colegii de pe acest forum.In 15 ianuarie  se va implinii 1 an decand  navigand pe net am dat de acest site .Prin aceasta cale le multumesc tuturor care impartasesc cunostintele ,ideile,pataniile (mai bune sau mai rele)cu ceilalti colegi de pe acest forum si le doresc numai bine si implinirea tuturor dorintelor,iarna scurta si blanda.
:thanks:
Nimic nu-i este imposibil celui ce doreste ceva din toata inima.

stup_arpi

Inceputul,anul 2006(cele 4 multietajate si 2 orizontale linga ele sunt ale mele)

stup_arpi

Salcam Valea lui Mihai 2009(deja a crescut efectivul)

stup_arpi

Salcam Valea lui Mihai,2010

stup_arpi

Am reusit sa cumpar un loc de casa ieftina in com. Salacea (la 21 km de oras) unde am amplasat stupina si am inceput constructia unei casute de vara.

orbanstefan64

bine ai venit arpi !!!
se vede mina de gospodar succes incontinuare !!!
:hi: :hi: :hi:

Razvan HD

Bine ati venit !
Va doresc iernare usoara si noul an sa va aduca tot ce va doriti !
:hi: :hi: :hi: :hi:
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."

stup_arpi

Mersi Stefan, mersi Razvan! :hi:

roi_ag

Bine ai venit!!!La mai multi stupi si sa termini cat mai repede "cabana" :hi:

doinel

Felicitari si la multa miere.

stup_arpi

Multumesc Roi_AG si multumesc Doinel :thanks:

cristian bh

:welcome: din partea cealalta de bihor  :welcome:

bee_lover

Bine ati venit si felicitari pentru ce ati facut pana acum!  :hi:

Nea Costica din Buzau

Bine ai venit Arpi  :hi:
Foarte placut si util ce faci tu, mai ales dobandirea acelui loc pt albine si nu numai  =D>
Sanatate tie si intregii familii  :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

Marius-ursulakhe

Salutare arpi bine ai venit pe acest forum apicol bihirene.sper sa ne intalnim anul acesta pe la valea lui mihai daca am sa merg  :welcome: