Razvan HD

Creat de Razvan HD, Ianuarie 07, 2013, 01:11:44 AM

« precedentul - următorul »

mape 48-petru manea

Citat din: Razvan HD din Martie 05, 2013, 12:10:15 AM
Citat din: dorindafi din Martie 04, 2013, 10:25:15 PM
13/15 zici  :roll:
shi daca Domnul scade temperatura , schimbi data ?

Am vrut sa scriu 14-15 , daca e sa fie vreme urata o sa le dau cand se va face vreme buna, dar eu zic ca o sa fie cald .
Acuma daca Dumnezeu nu vrea sa tina cu mine asta e !  ^:)^

Si iata ca veni si 14-15 martie si Razvan HD sa razgandit si nu le mai da sirop  :) :P :hi: :bzz:

Razvan HD

Citat din: mape 48 din Martie 15, 2013, 01:52:27 PM
Citat din: Razvan HD din Martie 05, 2013, 12:10:15 AM
Citat din: dorindafi din Martie 04, 2013, 10:25:15 PM
13/15 zici  :roll:
shi daca Domnul scade temperatura , schimbi data ?

Am vrut sa scriu 14-15 , daca e sa fie vreme urata o sa le dau cand se va face vreme buna, dar eu zic ca o sa fie cald .
Acuma daca Dumnezeu nu vrea sa tina cu mine asta e !  ^:)^

Asta cam asa e ..ce sa fac daca Dumnezeu nu a vrut sa fie asa si ne-a dat din nou zapada asta e.. nu imi fac griji ca miere este suficienta pentru inca o iarna ! O sa astept pana saptamana viitoare ca spun astia la meteo ca trece frigul in cateva zile !  :D

Si iata ca veni si 14-15 martie si Razvan HD sa razgandit si nu le mai da sirop  :) :P :hi: :bzz:
:P  :hi: :hi:  :bzz:
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."

Razvan HD

Citat din: Hermannstadt din Martie 15, 2013, 11:48:36 AM
Salutare baieti,
    poate reusiti sa faceti si ceva poze/filmulete unde sa vedem ce marfa si la ce preturi.

Numai bine!
:hi: :hi: :hi:

O sa facem !  :hi:  :hi:
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."

Marius-ursulakhe

Razvane nu ati inghetat azi la faget  =))   ca am intales ca nu a fost asa cald oricum cine a fost au zis ca targul a fost cam slabut fata de alti ani (putini expozanti)

Razvan HD

Citat din: ursulakhe din Martie 17, 2013, 09:22:18 PM
Razvane nu ati inghetat azi la faget  =))   ca am intales ca nu a fost asa cald oricum cine a fost au zis ca targul a fost cam slabut fata de alti ani (putini expozanti)

Nu am inghetat  =)) , cu toate ca am fost foarte matinal, la ora 7:00 am fost in targ , deoarece trebuia sa ajunga tata la servici la pranz . Expozanti au fost , nu ca in anii precedentii dar au fost ...la ora l care am fost eu nu erau expusi doar jumatate din ei, dar am gasit to ce imi trebuia , preturile au fost acceptabile, toata chestia era sa nu cumperi din prima , sa te mai uiti , eu si cel putin 98 % din cei care au fost in targ ne-am cam pacalit cu fagurii..erau dube si remorci pline cu tone de faguri la 30 lei kg..si unu cu o masina mica avea si el cateva sute de kg el ii dadea cu 28 lei kg , daca stai sa te gandesti erau ceva faguri in plus . O sa pun si cateva poze cu ce am cumparat .
Am cam avut noroc pe cand sa plec acasa vad pe un domn cu o dacie si cu o remorca ..vad prin remorca caturi pline cu rame crescute ...am mers l-am ajutat sa dea remorca jos si i-am si cumparat fagurii mari pe care ii avea..am luat 30 de faguri 1/1 crescuti cu 90 lei , nu au murit albine in ei , au fost doar faguri de cat la cules...o sa imi prinda foarte bine . O sa revin cu cateva poze !  :hi:

Razvan HD

Dupa o scurta pauza revin si eu...
La mine in zona in ultimele saptamani au fost numai ploi si vijeli , albinele nu prea au iesit , de maine o sa incep si eu stimularile cu sirop.  :hi: :hi:

Razvan HD

De aproape o saptamana vreme foarte frumoasa , cald , aproximativ 20-25 de grade ...albinelor le place vremea asta.
Am si eu o intrebare , se pot baga foite la crescut in perioada asta ?  :hi:

andreiu

Salut, manzule,
Unde stai in Criscior ? Maine sper sa merg la Dupapiatra si m-as opri sa te dadacesc putin. Cu prietenie, mos Andreiu.

Razvan HD

A 6-a casa pe partea cu muzeul in sus catre manastire , muzeul e in drum catre Dupapiatra ...si eu am foast saptamana trecuta in fiecare zi la dupapiatra sa curat locurile pe acolo ca am avut bunici de acolo...pe la ce ora veniti ca eu numai dupa 2 ies de la scoala ..?

andreiu

Apai, mai copile, cred ca pentru la vara esti omul pe care demult il caut. Si eu printre alte treburi am de curatat niste locuri. Din care catun provin bunicii tai ? Serboaia, Tarnita, Sat, Grohotele sau Cornitel ?

Razvan HD

Citat din: andreiu din Aprilie 18, 2013, 10:39:58 PM
Apai, mai copile, cred ca pentru la vara esti omul pe care demult il caut. Si eu printre alte treburi am de curatat niste locuri. Din care catun provin bunicii tai ? Serboaia, Tarnita, Sat, Grohotele sau Cornitel ?

Vara trecuta tot pe la dupapiatra am petrecut-o...bunici au fost de la Grohotele ...

andreiu

Corect, la vara vei trece dealul, la Cornitel, la Bradisor. Revenind la intrebarea ta, cred ca nu te pot astepta pana iesi tu de la scoala, dar voi cauta sa trec pe la tine duminica spre seara la intoarcerea la Deva. La intrebarea cu foita, poti sa le dai deja la cei puternici, imediat dupa ultima rama cu puiet necapacit.

Razvan HD

Va las numarul de telefon ca sa ma sunati , ca nu stiu programul pe duminica dar in principiu sunt acasa !
Numarul meu :0737687247-Razvan .
Numai bine ! :hi:

pharaonu75

Uite cum se leaga o frumoasa prietenie... un veteran care are multe invataminte de transmis mai departe si un junior care este avid de cunoastere!
Razvane, esti pe maini bune! Multi apicultori tineri ar dori sa aibe un batran pe langa care sa lucreze si sa invete meserie!

=D> =D>
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Astept un contact pe mesaj privat de la Razvan... se pare ca nu si-a verificat mesajele primite!
Sau un telefon la 0724067074