Razvan HD

Creat de Razvan HD, Ianuarie 07, 2013, 01:11:44 AM

« precedentul - următorul »

Razvan HD

Apai de nu aveam nici luna asta zbor puteam sa le spun la revedere ca de la inceputul lui Decembrie nu am mai avut !
Oricum bine ca am ascultat de cei care mi-au dat sfaturi cu salcamii care opreau razele soarelui sa bata pe stupii , acum ca a crescut ziua , soarele sa mai ridicat si bate perfect pe stupi , de acum nu mai am nici o grija !
Doamne ajut la toata lumea care nu a avut zbor pana acum ca e cam problema !
Numai bine va doresc ! :hi: :hi:

Razvan HD
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."

cristian bh

DACA s-a ridicat soarele mai sus atunci lasa si dealul la locul lui =)) =)) =)) =)) =)) :hi: :hi:

Razvan HD

Citat din: cristian bh din Februarie 07, 2013, 12:16:38 PM
DACA s-a ridicat soarele mai sus atunci lasa si dealul la locul lui =)) =)) =)) =)) =)) :hi: :hi:

=)) =)) =)) =)) =)) :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Acuma dupa ce am platit excavatoarele ...vai vai soarele asta !! Trebuie sa le spun sa nu mai vina ca e totul ok !  =)) =)) =))

:hi: :hi: :hi:

Razvan HD
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."

Razvan HD

Ori eu nu vad bine ori asta extrage mierea de pe ramele pe care e puiet !??? : la extras de miere
:uimit: :uimit: :uimit:

RazvanTi

daca puietul e capacit nu e nici o problema(adica se poate baga rama in centrifuga)
pot exista perioade de cules abundent cand albina blocheaza cuibul cu miere (matca nu mai are unde ponta)
pentru a evita efectul imediat urmator adica roirea, stuparul "curata" cuibul de nectar si miere pentru a-l debloca.
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

orbanstefan64

adevarat ce zici .pt asa o coronita de miere nu ma obosesc iar la un cules abundent altfel arata o rama.

Razvan HD

Nu stiam ca se poate daca e puietul capacit ! Multumesc de raspunsuri !
Numai bine !

Razvan HD  :hi: :hi:

dorindafi

pt 0,5 kg miere nu merita efortul shi deranjul familiei
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Razvan HD

Pana acum iernare perfecta , am inceput curatenia pe langa stupina , am pus turtite cu polen, prin 13-15 martie o sa le dau si niste sirop .
Numai bine la toata lumea !  :hi: :hi:

Razvan HD

dorindafi

13/15 zici  :roll:
shi daca Domnul scade temperatura , schimbi data ?
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Razvan HD

Citat din: dorindafi din Martie 04, 2013, 10:25:15 PM
13/15 zici  :roll:
shi daca Domnul scade temperatura , schimbi data ?

Am vrut sa scriu 14-15 , daca e sa fie vreme urata o sa le dau cand se va face vreme buna, dar eu zic ca o sa fie cald .
Acuma daca Dumnezeu nu vrea sa tina cu mine asta e !  ^:)^

Razvan HD

Vine cineva la targul de la Faget ? As vrea sa ma intalnesc cu mai multi colegi ...
Daca e cineva de pe forum si e prin targ asta e numarul meu ca sa ne intalnim : 0737687247 .
Numai bine ! :hi:

ciucur

Cand mergi vecine, sambata ?
Daca ajung la Faget te sun.
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

Razvan HD

Eu sambata cum se face ziua sunt in targ ! Astept un telefon daca sunteti pe acolo !

Hermannstadt

Salutare baieti,
    poate reusiti sa faceti si ceva poze/filmulete unde sa vedem ce marfa si la ce preturi.

Numai bine!
:hi: :hi: :hi:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/