Trecerea la apicultura PROFESIONISTA-constituirea unei ferme apicole de 500 stup

Creat de edy, Ianuarie 05, 2013, 09:08:25 PM

« precedentul - următorul »

romikele

Adresa este albina.ramniceana@gmail.com

Am rugamintea sa incetati cu bataia de joc, altfel inchid forumul pe termen nelimitat.
Nimeni nu e obligat sa scrie pe placul tuturor, iar daca realitatea prezentata nu va convine, exista functia de "ignore" pe care va rog sa o folositi.

Din cauza unor manifestari de acest gen eu nu mai postez pe stuparitul iar milu56 aici.
La bascalie toti suntem buni, la fapte insa ne pitim dupa boscheti.
:thanks:

bucovineanu

romikele

Normal, la ce sa te astepti daca oameni cu pretentii se preteaza la mizerii.

vranceanul

Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

pharaonu75

Toata lumea are loc pe forum, dar conform povestii,  eu propun ca SUPARACIOSILOR SA LI SE TAIE NASUL! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Citat din: vranceanul din Ianuarie 12, 2013, 12:40:54 PM
NU E MAI SIMPLU CA EDY SA PARASEASCA FORUMUL???? :roll:

De ce, ca vrei tu?
Noi am luat legatura cu edy si este o persoana serioasa si cat se poate de reala, iar pentru faptul ca unii considera ca o poza sau un clip reprezinta o garantie a seriozitatii, nu pot permite bataia de joc la infinit.
Totul are o limita, nu am deschis acest forum ca unii neadaptati cu mediul virtual de dialog sa-si arate partea intunecata a caracterului, ci pentru ca incepatorii sa gaseasca aici cat mai multa informatie.
O gluma e de inteles, dar repetarea la infinit a unor obraznicii, e impardonabila.

De ce oare numai stefan1 poate sa combata in termenii cei mai civilizati cu putinta, fara sa jigneasca?
Sau prezenta in fata tastaturii, fara sa fiti vazuti, va face mai fortosi?  :rusine:

edy

Eu vreau adresa de posta pentru a va putea trimite poze adevarate pe hartie fotografica si nu poze trucate.
Va multumesc din nou,si acum il inteleg pe nea milu 56 si a facut bine ,ii voi urma deci si eu exemplu-de la voi nu se invata nimic-doar bataie de joc ,aroganta a la valter si mizerie omeneasca din sufletele voastre!

va salut din mers ca mai mult nu meritati!
"Daca albinele nu ar fi fost-eu le-as fi inventat ", by edy

romikele

Ai pe privat datele de contact ale asociatiei, dar cum nu e secreta, iata:

Asociatia Apicultorilor Profesionisti Albina Ramniceana
Ramnicu Sarat
Str. Bogzei, Nr. 5
Jud. Buzau
Cod postal 125300

vranceanul

Iarta-ma ca intervin dar limbajul  josnic de badaran nu arata ca e o persoana chiar atat de serioasa. Daca intradevar  este o persoana serioasa sa-si tempereze vocabularul, sa raspunda punctual la intrebari ca sa putem invata ceva de la el [asat-i scopul]
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

romikele

Oricine are limite, iar provocarile repetate nu arata decat ca perceptia pe care o avem in lume e cat se poate de reala. Nu suntem decat urmasii salbaticilor de daci si ai rau famatilor Romei, ce popor putea sa rezulte?  :zzz:

Obombo

Citat din: romikele din Ianuarie 12, 2013, 12:48:39 PM
De ce oare numai stefan1 poate sa combata in termenii cei mai civilizati cu putinta, fara sa jigneasca?
Eu nu-mi aduc aminte sa-l fi jignit pe Edy (da' poate am memoria scurta), i-am pus doar niste intrebari, care pentru mine sunt foarte serioase, referitoare strict la afirmatiile facute de el. In schimb am obtinut raspunsuri zeflemitoare.

pedro

Nici 1000 de Hristosi nu-i poate salva pe romani de pactul invidiei ,minciunii si micimii sufletesti!

Ma asteptam ca unii dintre apicultorii trecuti de prima tinerete sa se arate sceptici in legatura cu posibilitatea realizarii unor stupine de dimensiuni mai mari......este evident ca ei nu au reusit sau nu si-au dorit acest lucru.

Dar de la cei tineri era de asteptat o avalansa de intrebari ale caror raspunsuri sa-i lumineze macar intr-o mica masura CUM sa realizeze acest deziderat nu DACA este posibil. Pentru ca este evident ca pana si la noi in tara sunt cateva astfel de stupine.

Va reamintesc unora ca in trecut( cred ca atunci erau unite cele trei provincii istorice  :wink2:) un stupar pe care acum nu indrazneste nimeni sa-l conteste , a incercat sa arate cu fotografii si filme si sute de explicatii cum intretine el o stupina de 500-700 stupi IN ROMANIA( nu a primit mostenire acea stupina).

REZULTATUL

a fost nevoit sa sterga majoritatea filmelor si alte postari ,pentru ca a fost criticat cu aceiasi lipsa de discernamant de tineri si batrani sau alti indivizi care nu au legatura cu apicultura.

In schimb sunt promovati indivizi de doi bani care nu au alt interes pe acest forum decat profitul personal.
In fiecare an trecem nepasatori prin ziua mortii noastre!

edy

"Daca albinele nu ar fi fost-eu le-as fi inventat ", by edy

Obombo

Citat din: edy din Ianuarie 12, 2013, 12:53:59 PM
Eu vreau adresa de posta pentru a va putea trimite poze adevarate pe hartie fotografica si nu poze trucate.
Edy, si in privinta asta lucrurile stau exact invers. Pune linistit poze in format digital si eu (dar nu numai) pot sa-ti spun daca au fost manipulate, cand si cu ce program. Pozele scanerizate nu pot fi controlate.

romikele